Skip to main content

Nou sponsor la Vocea României. Va da marele premiu anul acesta

 
Smiley şi Theo Rose împart scaunul dublu în noul sezon Vocea României 2022. Sursa foto: Facebook/Vocea Romaniei
Smiley şi Theo Rose împart scaunul dublu în noul sezon Vocea României 2022. Sursa foto: Facebook/Vocea Romaniei

Marele premiu Vocea României din următorul sezon va fi oferit de un nou sponsor principal al emisiunii. Ce valoare are?

Publicitate

Cea mai tare voce din Vocea României, sezonul 10, va primi 100.000 de euro, de la CEC Bank. Instituţia financiară de tradiţie a ţării noastre a devenit sponsor principal al show-ului de la Pro TV.

Parteneriatul a fost realizat prin agenţiile United Media Services şi Dentsu Romania.

Alexandra Frunză, Identity & Communication Director, CEC Bank:

“Credem că vocea românilor este una dintre cele mai importante valori de promovat. Ne bucurăm că putem fi parte dintr-un proiect care susţine şi ajută la descoperirea, cultivarea şi perfecţionarea vocilor românilor.

Pentru noi, asocierea cu Vocea României este un pas firesc în evoluţia brandului. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experienţe de brand captivante, diferenţiatoare şi personală în fiecare punct de contact cu clientul“.

Felicia Toma, Executive Producer, Vocea României:

“De-a lungul anilor, pe scena de la Vocea României au urcat oameni cu voci remarcabile.

Acum, în sezonul 10, căutăm o nouă voce care să ajungă la inimile telespectatorilor şi care să câştige trofeul Vocea României 2022 şi marele premiu, în valoare de 100.000 euro, oferit de CEC Bank”.

Fondată în 1864 şi denumită iniţial Casa de Depuneri şi Consemnaţiuni, CEC Bank a devenit în scurt timp un simbol naţional. Aceasta deţine o reţea naţională ce cuprinde peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 50,4 de miliarde lei, la sfârşitul primului trimestru din 2022, potrivit informaţiilor furnizate de instituţia financiară.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    @B.A.M
    Versiunea originală (cea din Țările de Jos) a avut din start un scaun dublu. Formatul permite chestia asta din prima clipă.
  • Comentatorul Comentatorul
    @B.A.M - E o vorba "Daca taceai, filozof ramaneai". Nu vrei sa te documentezi inainte sa scoti prostii "pe gura"? Nu e vorba nu au avut bani, asa e formatul! Mi se pare ca si in alte tari s-a procedat la fel! Theo Rose il ajuta pe Smiley cu un sfat in luarea deciziilor, pe ideea ca ea stie mai bine ce vor sa asculte tinerii, noua generatie. Ea nu e jurat cu drepturi depline. E mai mult ajutor de jurat.

    @Gabi - Fiind deja studioul facut nu cred ca vor sa-l mai schimbe curand, mai ales in perioada asta cand toti incearca sa tina de bani.
  • Gabi Gabi
    Nu BAM, nu e chestie de buget, probabil studioul nu e suficient de lat pentru inca un scaun.
    Pentru mine e de neînțeles cum Pro continua sa lucreze la Kentauros. Initial era doar o opțiune provizorie.
  • B.A.M B.A.M
    Eu credeam că PRO TV nu are buget pentru al cincelea scaun rotitor, de sunt nevoiți să facă improvizația cu "antrenorii duo".
    Se pare că n-au buget de un amărât de buton...

Trimite un comentariu

sus