Skip to main content

Stand-up Revolution, un talent show al oamenilor de comedie, debutează la jumătatea lunii februarie, la Antena 1

 
Stand-up Revolution, un talent show al oamenilor de comedie, debutează la jumătatea lunii februarie, la Antena 1

„Vă garantez că oricând veţi deschide televizorul veţi râde!”, este promisiunea lui Dan Badea, unul dintre juraţii noului show de la Antena 1, Stand-up Revolution.

Publicitate

Emisiunea va debuta miercuri, 16 februarie, la Antena 1, însă reprezentanţii postului nu au anunţat încă ora la care va fi difuzată. 

Formatul show-ului este unul „clasic” de talent-show, cu patru juraţi, comedianţii Teo, Vio, Costel şi Dan Badea, care vor căuta de-a lungul audiţiilor concurenţi mai mult sau mai puţin experimentaţi.

Dan Badea:

„La Stand Up Revolution s-a râs de la prima întâlnire de producţie, până la ultimul cadru tras, iar publicul o să râdă împreună CU, dar şi DE concurenţi, invitaţi şi jurati. Atmosfera a fost mega relaxată şi nivelul stand up-ului foarte sus. Am văzut concurenţi care sigur vor deveni mari comedianţi.   Am râs, am jucat baschet, am râs, am dansat, am râs, am cântat, dar mai ales AM RÂS şi asta o să se întâmple şi cu cei de acasă, cărora le garantez că oricând vor deschide televizorul vor râde. Este un proiect bazat pe oameni sinceri, curajosi şi FUNNY. Aşa să tot faci televiziune! Când ziceaţi că filmăm sezonul 2?”

Teo, Vio şi Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianţii români.

Au susţinut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga ţară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Unii (cel ce se ascunde in spatele pseudonimului Celentano) habar nu au definitia umorului. Bai, baiete, umorul taman despre asta este, sa faci misto de oamenii mai putin sau deloc dotati la cap. Concluzia: esti un tip care nu stie de gluma.
  • Howard Howard
    @Celentano, cum poți sa zici cum i se accepta anumite cuvinte pe care le folosești chiar tu? Și tu ai jignit! Ne-ai făcut prosti pentru ca urmărim un serial de calitate, cu actori foarte buni, cu mesaje subtile și inteligente, un serial care reflecta foarte bine realitatea pe care o trăim! Zici ca este urmărit de persoanele care nu au terminat 4 clase. Să înțeleg că nici tu nu ai terminat? Din moment ce știi atâtea lucruri despre serial, bănuiesc ca l-ai văzut, pentru ca altfel nu ar trebui să comentezi, dacă nu știi despre ce este! Chiar foarte amuzant comentariul tău, mai ales ca ceri explicații pentru cuvinte pe care le ai folosit chiar tu!
  • Mila Mila
    Raspunde *** la intrebarile mele. Lasa anumite cuvinte.
    Ziceai de Social Media Las Fierbinti. Uite ca este peste Umorul Sec. Cu dovezile in fata si nu stii ce sa zici *** ?
  • Celentano Celentano
    @Admin: cum accepti comentarii ca cele ale lui Mila care contin atacuri suburbane la persoana? Adjective ca "Prostule" sunt acceptate?? Stiu ca invata asta de la Las Fierbinti, ca asta este nivelul acolo, dar trebuie acceptat?
  • Mila Mila
    Prostule Celentano, vezi ca Fierbinti peste Umor Sec pe toate topurile. Uite aici:
    https://www.paginademedia.ro/stiri-media/starcom-top-emisiuni-tv-20562637

    TV Performers, Fierbinti pe 1, Umor Sec pe 0. Social Media Performers, Fierbinti pe 2 peste Umor pe 4. Online Interest Boosters, Fierbinti pe 3, Umor Sec pe 0.
    Social Media pe 2, unde e Umor Sec ?
  • Ha Ha
    Dacă vor fi în aceeași săptămână și iUmor și Stand Up, își vor da cu stângul în dreptul
  • Howard Howard
    Iumor și Stand-up Revolution- aceleași chestii, numai numele diferă. Antenuta probabil a rămas fără idei, dacă baga aceleași lucruri, în aceeași săptămână.
    Pro chiar face chestii diferite. Aduce tot felul de formate noi, interesante, pentru diferite segmente de public. Au diversitate.
    Diferența e uriașă!
  • Celentano Celentano
    Daca se va duela cu Las Fierbinti, normal ca serialul de subcultura, de pseudo-viata la tara, privit de cei care nu au terminat 4 clase , un produs pentru mass-market, o noua Vacanta Mare va castiga la TV. S-a vazut asta si in analiza cand la TV a castigat Las Fierbinti, dar in social media a fost spulberat de alte productii, pentru ca Las Fierbinti se adreseaza celor prosti, celor care nu au access la internet sau la alt mediu.
  • Nela Nela
    Mi se pare prea mult și iUmor și emisiunea asta în aceeași săptămână la TV. Era mai interesant o emisiune în sezonul de primăvară, și una în sezonul de toamnă.
  • B.A.M B.A.M
    Eu NU îi înțeleg pe cei de la Antena 1! Dacă aveai o emisiune cu audințe BUNE, numită iUmor, de ce ai ținut morțiș să faci o emisiune COPIE după aceasta, numită Stand-up Revolution??? Mai ales că prin mișcarea asta, iUmor a fost "distrus" sezonul trecut, pe partea de CASTING (lucru evident până și pe ecran)!!!!
    ÎN PLUS, Antena 1 ar trebui să se hotărască!!!! În paralel cu Stand Up Revolution, ei desfășoară promo-uri și pentru iUmor! Băi, fraților, HOTĂRÂȚI-VĂ!!! Știu că e greu după ce ați dat cu stângu' în dreptu' și că au fost cheltuiți niște bani fără cap, de ați ajuns să faceți emisiuni "trailer" cu firme de prezervative vara trecută!!!! Dar asumați-vă cu demnitate această greșeală!! Ce naiba?!?!?!
  • Expertul Expertul
    Emisiunea va fi de la 20:30 chiar daca Antena 1 n-a anuntat asta inca! stand-up Revolution va fi spulberat de Las Fierbinti, dar cu Imperiul Leilor e posibil sa castige, avand in vedere ca emisiunea ProTV se adreseaza catre un public mai de nisa.
  • ddd ddd
    prima emisiune de stand up Păi iUmor care în mare parte se bazează pe stand up comedy ce este mai ales după primul sezon când au încercat o replică Românii au talent dar au văzut că Prea bate la ochi că este o copie la indigo Cum adică prima emisiune de stand up când ai iUmor se bazează pe stand up

    Pro TV Mai încearcă cât de cât să mai aducă pe piață și produse care nu prea se fac în România în schimb antena devine o chestie ce se diferențiază de Pro TV doar cu numele și grafica

Trimite un comentariu

sus