Skip to main content

De azi. Ştirile Focus de la Prima TV, campanie împotriva violenţei domestice

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Ştirile Focus se implică în campania împotriva violenţei domestice iniţiată de Asociaţia ANAIS.

Publicitate

Din 17 mai, la Focus la prima oră (matinalul postului) şi Focus 18, se vor difuza poveşti ale victimelor violenţei domestice.

Reporterii Focus vor prezenta mai multe cazuri reale, unul dintre ele încheiate chiar tragic, cu decesul victimelor. De asemenea, vor fi invitaţi psihologi, asistenţi sociali sau experţi implicaţi în salvarea victimelor violenţei domestice pentru a explica acest „fenomen” şi pentru a găsi soluţii.

La finalul campaniei, în luna iunie, Asociaţia ANAIS şi casa de licitaţii Artmark vor scoate la licitaţie 8 păpuşi de plus, simboluri ce au fost folosite în mai multe clipuri video ale campaniei Dăruit din vină.

Toate fondurile vor fi folosite de către Asociaţie pentru a continua lupta împotriva violenţei din multe familii din România şi pentru a ajuta în mod direct victimele.

Donatorii care participă la licitaţie vor deveni „ambasadori ai faptelor bune”, distincţie oferită de Artmark şi semnată de Preşedintele Casei, Horia Patapievici. Licitaţia va avea loc în data de 15 iunie, la ora 19.00. Detalii, AICI.

 

CITEŞTE ŞI: Ştirile Focus de la Prima TV, campanie de informare despre locuri de vacanţă din România, Turcia sau Maldive

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    campanie ??? cum poti convinge in citeva emisiuni un apucat ( care nici nu se uita la tv ) sa nu mai faca ce face Aici e vorba ori de lipsa de educatie pe care nu o dregi cu citeva vorbe ori de zmintiti pe care nu-i poti trata la televizor ori de cei care sint beti non stop si nu le poti ascunde sticla Emisiunea poate fi utila doar institutiilor care raspund de linistea oamenilor La tara unde sint cele mai multe dintre cazuri trebuie sa se implice si primarul si preotul caci ei sint cei care-si cunosc consatenii
  • Z Z
    Acces Direct lovește din nou. I-a oferit o platformă unui cuplu în care el a spus c-o ucide, și chiar a ucis-o, poate știind că asta îl va face să apară din nou la tv. Când ai violență domestică în emisiune, o faci cum trebuie, oferind până la capăt protecție persoanei amenințate. Dar Vaida doar îi folosește pt. audiența. Apoi se miră că vine lumea cu pietre după ea. S-a relaxat în 2 vacanțe exotice supermediatizate, iar acum s-a întors sa-si refacă bugetul.

Trimite un comentariu

sus