Skip to main content

NOUL Studio VIDEO Paginademedia, deschis pentru podcasteri şi creatori de conţinut

 
NOUL Studio VIDEO Paginademedia, deschis pentru podcasteri şi creatori de conţinut

GALERIE FOTOStudioul VIDEO Paginademedia, în noul decor, cu un upgrade tehnic, este deschis tuturor celor care doresc să întregistreze podcasturi şi alte materiale video.

Publicitate

În noua formulă, studioul Paginademedia.ro are un decor complet schimbat, o schemă de lumini îmbunătăţită, dar şi alte accesorii pentru o filmare la calitate broadcast, atât din punct de vedere al imaginii, cât şi al sunetului.

Câteva detalii despre servicii:

- filmarea se înregistrează în regim de live, cu montaj instant, astfel că la finalul filmării clientul are produsul gata pentru a fi uploadat.

- se filmează standard cu trei camere (gazdă, invitat şi plan general). Pentru planul general se foloseşte un slider automat, pentru dinamică.

- cei care realizează materiale video în Studioul Paginademedia.ro pot primi atât produsul finit (pentru a fi urcat pe Facebook sau Youtube), dar şi înregistrarea necomprimată a materialului video.

- cele trei ecrane video din studio permit personalizarea fiecărui podcast.

- FOARTE IMPORTANT: Podcasturile şi interviurile filmate în Studioul Paginademedia.ro pot fi publicate şi pe Paginademedia.ro şi pe contul de Facebook (60.000 de fani), asigurând expunerea către un public premium (profesionişti din media, publicitate, comunicare, marketing, ziarişti, editori TV etc).

Reamintim că Paginademedia.ro a lansat, de curând, şi Studioul AUDIO, izolat fonic şi sonorizat profesional, unde puteţi înregistra AudioBook-uri, Voice-Over pentru reportaje sau pentru ilustrarea diverselor materiale video, Voice-Over pentru reclame, Buletine de ştiri Audio ect.

Detalii despre Studioul AUDIO, Aici.

Pentru detalii legate de închirierea Studioului VIDEO Paginademedia.ro sau pentru Studioul AUDIO, [email protected]

GALERIE FOTO. Studioul VIDEO Paginademedia.ro în imagini

Pentru detalii legate de închirierea Studioului VIDEO Paginademedia.ro sau pentru Studioul AUDIO, [email protected]

GALERIE FOTO. Studioul AUDIO Paginademedia.ro în imagini:

Cum arată un interviu filmat în Studioul Paginademedia.ro:

Interviul Lunii. VIDEO. Totul despre plecarea lui Dan Negru de la Antena 1! "Camelia Voiculescu a fost unul dintre primii oameni cu care am discutat după ce am semnat"

OPEN STUDIO. Feli, copiii şi muzica. Cum îi influenţează? Podcast filmat în Studioul Paginademedia

Citeşte şi: NOU. Deschidem studioul AUDIO Paginademedia! Pentru Audiobook, voice-over şi multe altele

Citeşte şi: NOU. Deschidem Studioul pentru podcasteri şi vloggeri! Podcastul tău, postat şi pe site! Filmează-ţi clipurile în studioul Paginademedia, la un microfon cu pedigree „legendar”!

Pentru detalii legate de închirierea Studioului VIDEO Paginademedia.ro sau pentru Studioul AUDIO, [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus