Skip to main content

NOU. Deschidem Studioul pentru podcasteri şi vloggeri! Podcastul tău, postat şi pe site! Filmează-ţi clipurile în studioul Paginademedia, la un microfon cu pedigree „legendar”!

 
NOU. Deschidem Studioul pentru podcasteri şi vloggeri! Podcastul tău, postat şi pe site! Filmează-ţi clipurile în studioul Paginademedia, la un microfon cu pedigree „legendar”!

NOU. Open Studio. Studioul de înregistrări audio şi video Paginademedia.ro din Bucureşti se deschide pentru podcasteri şi vloggeri, atât cu servicii profesionale de producţie, cât şi - foarte important - cu posibilitatea expunerii către un public premium. 

Publicitate

Creatorii de conţinut vor avea acces la multiple variante de set-up şi la echipamente care asigură un material de calitate – ca un fapt divers, Studioul Paginademedia.ro foloseşte un microfon cu pedigree “legendar”, unul dintre microfoanele în topul recomandărilor pentru podcast din toată lumea.

Este din aceeaşi familie cu modelul “clasic” al radiourilor SUA, asemănător cu cel folosit de celebrul Jack Killian în serialul antologic Midnight Caller.

Unul dintre cele mai importante aspecte, pe lângă partea de producţie: podcasturile realizate în Studioul Paginademedia vor putea fi difuzate şi pe site-ul Paginademedia.ro şi pe canalele social-media aferente.

Astfel, se asigură o expunere către un public premium, interesant pentru creatorul de conţinut: agenţii de publicitate, agenţii de PR, oameni de marketing, jurnalişti şi decidenţi din televiziune, din companiile media.

Pentru cereri de ofertă, [email protected]

Citeşte şi: NOU. Deschidem studioul AUDIO Paginademedia! Pentru Audiobook, voice-over şi multe altele

Ce oferă studioul Paginademedia?

1. Variante multiple de set-up

Decorurile sunt modulare şi pot fi aranjate în funcţie de dorinţa şi nevoile podcasterilor.

Există două setup-uri prestabilite (vezi galeria foto), iar panourile mobile de décor, videowall-ul şi ecranul, toate mobile, permit noi set-upuri

2. Videowall şi ecrane mobile

Studioul de podcast Paginademedia.ro pune la dispoziţie două ecrane profesionale de display de tip videowall, pe care poate rula aceeaşi imagine sau imagini diferite, care se pot controla din computer.

Pe lângă videowall – mobil, există încă un ecran pe care podcasterul poate afişa imaginile cele mai potrivite pentru proiect.

3. Microfoane fixe şi lavaliere wireless

Podcasturile pot fi realizate atât cu microfoane fixe, dar şi cu lavaliere wireless. Microfoanele fixe sunt modelul Electro Voice RE320.

Este unul dintre cele mai recomandate modele de microfon pentru podcast şi radio.

"Strămoşul" lui este Electro Voice RE20, microfonul de radio standard folosit zeci de ani în SUA (pe care l-aţi văzut şi la Jack Killian, în Midnight Caller).

Lavalierele au multiple canale şi asigură un sunet de calitate, fără interferenţe de semnal.

Echipamentul audio Paginademedia permite până la 5-6 oameni în platou. Partea audio este prelucrată prin intermediul unor mixere de sunet profesionale.

Pentru cereri de ofertă, [email protected]

4. Camere performante

Podcastul poate filmat cu una până la cinci camere video simultan.

Principalele camere folosite sunt trei aparate Canon, o cameră model Panasonic şi trei camere Sony pentru back-up.

În funcţie de pachetul ales, se filmează, în general, cu una-trei camere.

5. Posibilitatea de difuza podcastul LIVE sau înregistrat

Podcastul se poate difuza atât LIVE, pe canalele alese de podcaster, dar poate fi şi înregistrat.

Înregistrarea şi montajul se fac în regim de LIVE, cu ajutorul mixerului din studioul de producţie.

Totodată, se pot insera elemente grafice pentru a personaliza podcastul realizat în studioul Paginademedia.ro

6. Publicarea podcasturilor şi pe Paginademedia.ro

Pentru că unul dintre cele mai importante aspecte ale unui podcast este expunerea, oferim posibilitatea de a publica şi pe Paginademedia.ro materialele făcute în studio.

Creatorul de conţinut are astfel acces la un public premium, important pentru proiect - agenţii de publicitate, clienţi, agenţii de PR, oameni din industria de media.

Pentru cereri de ofertă, [email protected]

GALERIE FOTO. Studioul Paginademedia, Bucureşti, în imagini

Pentru cereri de ofertă, contact@paginademedia.ro

Citeşte şi: NOU. Deschidem studioul AUDIO Paginademedia! Pentru Audiobook, voice-over şi multe altele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    D-le Petrisor de ce nu se mai poate comenta pe site-ul vostru lasa lumea sa comenteze. a-ti blocat pe toata lumea ? numai merita sa deschizi site-ul daca nu ne da-ti voie sa comentam decent pe aici , problema este ca nu spuneti ce se intampla ,
  • Alex Alex
    Mi-as dori tare mult sa văd comentarii la articolele pe care le puneți
  • Ruben Ruben
    Ma intereseaza foarte mult ideea. Foarte smart inițiativă. Doar ca nu am inteles dacă este pe bani sau nu. Si daca este, cat?
  • didi didi
    nu urmaresc niciun podcast, vlogcast, blogcast sau cum se numeste. nici din romania, nici din strainatate, mi se pare pierdere de vreme.
  • R2D2 R2D2
    Pt Casa Pionierilor, merge
  • A A
    Actually... e foarte desteapta ideea asta, bravo, Petrisor! Eu chiar stiu oameni care se ofticau la modul ca ei ar face podcasturi mai bune decat unii lesinati precum Maruta sau Morar, dar n-au tool-uri si nici spatiu. Ei, baieti, uite ca acum aveti, deci la treaba! :D
  • AAAA AAAA
    si totusi ,de exemplu, estimat doar, pt 1 podcast, 1 musafir si 1 gazda, 1 ora cam cat ar fi costul?

Trimite un comentariu

sus