Skip to main content

NOU. Deschidem studioul AUDIO Paginademedia! Pentru Audiobook, voice-over şi multe altele

 
NOU. Deschidem studioul AUDIO Paginademedia! Pentru Audiobook, voice-over şi multe altele

NOU. Paginademedia.ro deschide Studioul profesional AUDIO în Bucureşti, destinat tuturor celor interesaţi de înregistrarea de producţii audio din cele mai diverse, în condiţii de izolare fonică superioară.

Publicitate

Ce puteţi înregistra în Studioul AUDIO Paginademedia.ro din Bucureşti, la o calitate profesională:

  • AudioBook-uri
  • Voice over pentru reportajele video
  • Voice over pentru orice alte materiale video pe care le realizaţi şi care au nevoie de ilustrare audio (grafice etc)
  • Buletine de ştiri audio
  • Vă puteţi înregistra cursuri audio
  • Voice over pentru reclame
  • Înregistrare audio pentru a fi folosită pentru dublaje
  • Podcasturi audio

În ceea ce priveşte realizarea de podcasturi audio, studioul are posibilitatea de a găzdui două persoane, prezentatorul şi invitatul, pentru un interviu la standarde radio.



Studioul audio Paginademedia.ro din Bucureşti are suprafaţa opţimă pentru înregistrarea vocilor la calitate superioară. Permite prezenţa în studio a două persoane simultan, pentru podcasturi audio sau alte înregistrări în tandem.

Construcţie: Izolare fonică profesională

Studioul AUDIO Paginademedia.ro este izolat fonic 360, fiind construit cu perete dublu şi acoperiş dublu de panouri de sonorizare speciale.

Sonorizarea internă este realizată cu panouri de burete fonoabsorbant dedicat.

Protectia structurii interioare a studioului cu benzi de burete cauciucat pentru absorbţia vibraţiilor.

Detaliile de construcţie permit înregistrarea vocilor la o calitatea broadcast, fără a fi deranjaţi de alte sunete, incomparabilă cu condiţiile pe care le aveţi acasă sau la birou

Detalii tehnice: 

Microfoanele din Studioul Paginademedia.ro sunt modelul Electrovoice RE320, unul dintre cele mai performante la nivel mondial pentru podcasturi şi întregistrări audio sau radio ("urmaşul" microfonului folosit de Jack Killian în celebrul serial Midnight Caller)

- Interfaţă audio FocusRite 2i2, ce permite conectarea a două microfoane şi transferul înregistrării în calculator.

- Mixere Audio Mackie şi LD Systems.

- Tabletă folosită ca suport pentru materialele scrise de citit.

Studioul este deschis pentru închirierea serviciilor tuturor celor interesaţi.

Pentru detalii legate de închirierea Studioului AUDIO Paginademedia, preţ etc, mail la [email protected]

Paginademedia.ro oferă şi posibilitatea de a închiria şi Studioul VIDEO Paginademedia.ro, acum într-o variantă nouă, pentru podcasturi la calitate broadcast, filmate şi montate în regim LIVE cu una până la patru camere video. Detalii AICI.

GALERIE FOTO. Studioul AUDIO Paginademedia.ro în imagini

Citeşte şi: NOU. Deschidem Studioul pentru podcasteri şi vloggeri! Podcastul tău, postat şi pe site! Filmează-ţi clipurile în studioul Paginademedia, la un microfon cu pedigree „legendar”!

Noul Studio VIDEO Paginademedia, Bucureşti:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stiu mai multe ca Leo Stiu mai multe ca Leo
    Leo, Neumann U47 fet microfon de peste 3000 de euro acoperă "numai" până la 16.000hz. Ăla nu e profesional? Pt vocea de om dacă nu ești liliac sau ceva de genul îți prea ajung 16.000 hz. Doamne ferește cu profesioniștii ăștia că de-aia a ajuns radioul în ultimul hal de ne uităm ca la Dumnezeu la teatrul radiofonic din anii 50. Da, microfonul EV e slăbuț, dar pentru motive ce țin de calitatea sunetului și de componente care se reflectă și în preț, nu de specificațiile alea tehnice. Adevărata problemă e că este un microfon dinamic care produce cam aceleași rezultate și fără absorbție fonică - atenție la diferența între absorbție și izolare fonică. Poți încerca un condenser Rode NT1 pt un sunet mult mai bun cam la aceiași bani, iar dacă vrei calitatea radioului românesc dinainte de revoluție te duci la Neumann / Gefell pentru că asta se folosea dar astea costă mai multe sute de euro.
  • A A
    Apreciez ca Obae a aprobat comentariul lui Leo, that's bold si arata caracter.
    Tocmai de asta o sa iau articolul asta pe toate paginile mele de social media.
    Bafta, Obae.
    E un studio bun si preturile sunt ok.
  • Leo Leo
    Obae, din păcate trebuie sa te contrazic puțin;

    Electronice Re320 nici pe departe un microfon "extraordinar ", nu știu cine ți-a recomandat dar ai făcut o alegere greșită.

    Răspunsul în frecvente nu acoperă o "plaja" profesionala, doar 45-18000 hz. Iar impedanța lui e de 150 ohmi. Daca vrei calitate profesionala trebuie sa-l schimbi urgent

    Placa audio 2i2 de la Focus, e una medie, și doar buna pt segmentul broadcast. Se putea mult mai bine decât aceasta , dar nu poți bifa cu ea *Profi

    Mixerele Makie nu sunt chiar așa Extraodinare decât pt un home user nu și pt ceva de mare calitate.

    In concluzie tu ai dotat studioul că pt un radio amator cu emisie online.

    Sunt convins că nu ai sa dai accept la comentariul meu ca-ti strica "publicitatea" dar macar nu ne lua de prosti (pe toți) și editeza articolul...scoate din "ecuatie" expresia Profi, și spune mai bine că pui la dispoziție o cabina de voci ce include și echipamente midlerange pt cei interesati.

    Bafta.

Trimite un comentariu

sus