Skip to main content

Reguli noi în semifinala Te cunosc de undeva! Publicul are un cuvânt de spus

 
Alina Puşcaş şi Pepe prezintă show-ul Te cunosc de undeva! Sursa foto: Antena 1
Alina Puşcaş şi Pepe prezintă show-ul Te cunosc de undeva! Sursa foto: Antena 1

Sâmbătă are loc semifinala Te cunosc de undeva! Ce reguli noi se aplică şi cine sunt concurenţii care au şansa de a se califica direct în finală?

Publicitate

Semifinala Te cunosc de undeva! se va difuza sâmbătă, 2 iulie, la Antena 1, de la ora 20.00.

Show-ul va debuta cu un duel. Perechile Alexia & Dima şi Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câştigate, se vor întrece pentru a-şi asigura un loc direct în marea finală.

Confruntarea lor va fi jurizată exclusiv de către juriul Te cunosc de undeva!

Dar cum se ajunge în finală?

Clasamentul general de puncte este esenţial pentru cuplurile participante. Se pleacă cu punctele deja adunate pe parcursul celor opt ediţii, la care se vor adăuga punctele adunate în semifinală.

Toate echipele au şanse pentru marea finală deoarece pentru prima oară şi publicul îşi va vota echipa favorită.

Iar votul publicului ar putea să fie cel care să răstoarne clasamentul.

La finalul ediţiei, primele trei cupluri care au acumulat cele mai multe puncte, alături de echipa care va câştiga duelul, vor intra în marea finală şi în cursa pentru premiul cel mare de 15.000 de euro, care va fi donat în scop caritabil. 

Performanţa pe scenă a celor opt cupluri de concurenţi va putea fi urmărită sâmbătă seară, la Antena 1.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Unul dintre cele mai bune formate, fiindca vine cu prezentor nou, grafica noua, platou mai diferit, s-a renuntat la diverse momente care erau penibile (ruleta care vorbea) ... Acum intra in vigoare si un regulament actualizat..... Toate ajuta ca formatul sa fie mai fresh..

    astept sa vad si un format facut ca in alte tari...battle intre castigatorii tuturor sezoanelor... Sau formatul cu concurenti oameni de rand...
  • S S
    Mda,sambata e la Antena 1 si duminica la Kanal D.Pentru cine nu stie deja,Pepe si una Shaouna sau cum s-o numi vor fi invitati la Roata Norocului.Ar fi culmea ca Pepe prezentator la TCDU sa faca cifre mai slabe decat Pepe invitat la Roata Norocului

Trimite un comentariu

sus