Skip to main content

Începe şcoala, dar şi Teleşcoala. La TVR2. Care este orarul

 
Andreea Seba prezinta Telescoala
Andreea Seba prezinta Telescoala

TVR2 reia emisiunea Teleşcoala odată cu revenirea elevilor din vacanţă. Astfel, emisiunea Teleşcoala revine în grila TVR 2 începând de luni, 8 noiembrie, cu lecţii zilnice la matematică, limba română, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie.

Publicitate

Programele se vor împări astfel:

  • De luni până vineri, în prima parte a zilei (9.00 – 10.00) Teleşcoala va avea ore de limba română şi matematică pentru clasa a VIII-a.

 

  • Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00 – 16.00 pentru materiile dedicate nivelului liceal - limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie.

Programul Teleşcoala

Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână.

Totodată, în fiecare zi de vineri, adolescenţii beneficiază şi de cursuri de dirigenţie, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu şi de la ora 9.30 pentru liceu.

„Teleşcoala" este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

Valentina Ionescu, producătorul emisiunii:

„Suntem nerăbdători si pregătiţi să regăsim tinerii telespectatori in fata micilor ecrane. Chiar daca elevii ciclurilor gimnaziale si liceale au fost în vacanţă, echipa TVR a continuat fluxul de producţie, astfel încât de luni, 8 octombrie, de la ora 9:00, sa spunem răspicat, „Prezent!” la Teleşcoala!”

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircescu Mircescu
    Ca Antenuta cu Umorul Sec. Exact.
  • Mile Mile
    Foarte buna mai ales ce postaci avem

Trimite un comentariu

sus