Skip to main content

VIDEO. Primul loc pe Netflix, în România: Complet necunoscuţi, filmul lui Octavian Strunilă

 
VIDEO. Primul loc pe Netflix, în România: Complet necunoscuţi, filmul lui Octavian Strunilă

VIDEO. Complet Necunoscuţi, primul film regizat de Octavian Strunilă, a stârnit curiozitatea românilor. La nici o săptămână de la intrarea pe Netflix, pelicula a ajuns rapid în topul celor mai vizualizate în ţara noastră.

Publicitate

Titlul apare chiar pe primul loc astăzi, într-un top zilnic publicat de Netflix. A fost sus şi zilele trecute, peste titluri ca Don't Look Up, cu Leonardo DiCaprio, sau The Lost Daughter.

Clasamentul se schimbă zilnic pe platformă. 

În Complet Necunoscuţi regăsim şi actori din Las Fierbinţi: Leonid Doni (Robi, din Las Fierbinţi) şi Anca Dumitra (Gianina, din acelaşi serial).

E un film savuros, „cu telefoanele pe masă!". Scenariul, pe scurt:

Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soţ-soţie, iubiţi, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă şi hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna.

De ce este „de Cartea Recordurilor?"

Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări. Pe Netflix găsiţi şi varianţa din Franţa, cu titlul "Nimic de ascuns"

„19 ţări s-au gândit să-l facă în 2018. De atunci au mai luat câteva ţări drepturile, printre care şi noi. L-am luat pentru că e o temă general valabilă peste tot în lume. Cu toţii avem device-ul ăsta la îndemână. Telefonul sigur îl avem noi şi în jurul acestui device se învârte toată viaţa noastră”, spunea regizorul Octavian Strunilă într-un interviu acordat Paginademedia.ro.


Vezi interviul VIDEO acordat Paginademedia.ro de Octavian Strunilă despre filmul Complet Necunoscuţi, aici


Octavian Strunilă a povestit pe larg despre filmul lui în interviu. Un film cu Anca Dumitra, Andreea Grămoşteanu, Leonid Doni, Ada Galeş, Gabriel Răuţă, Alexandru Conovaru, Adrian Ştefan, Octavian Strunilă, Virginia Rogin şiCatia Maria Tănase.

Filmul porneşte, după cum spune Strunilă, de la o premisă simplă: 

„Este vorba despre cele trei vieţi pe care le are orice om, o viaţă publică, una privată şi alta secretă. Se pare că nu e chiar foarte bine să intrăm în viaţa secretă pentru că lucrurile se complică foarte mult. Întrebare e: cât de mult intrăm în viaţa partenerului nostru şi dacă merită să facem asta?

Despre ce este vorba în Complet Necunoscuţi? 

„Este o petrecere, nişte oameni care se cunosc din copilărie şi la un momentdat cineva zice: „Hai să jucăm un joc!” Ce joc? Scoatem telefoanele pe masă şi tot ce primim în seara asta: apeluri, mail-uri, whatsapp, citim cu voce tare şi vorbim prin speaker. Şi de aici haosul”

Film turnat în pandemie. Un actor a făcut Covid înainte de startul filmărilor

Octavian Strunilă a povestit cum a venit ideea filmului, de ce a vrut să făcă un film de „Cartea Recordurilor” şi cu ce probleme s-au confruntat în timpul filmărilor. Actorii au fost testaţi permanent pe tot parcursul filmărilor, însă unul dintre ei s-a îmbolnăvit chiar înainte de start. Povesteşte şi cum s-a repliat. 

„E un film făcut în pandemie, un film care s-a născut din nevoia mea de a face. Am găsit acest film care se preta pentru a fi filmat în pandemie. Şapte oameni la o masă într-o casă. Şi de aici mi s-a părut foarte uşor, dar s-a părut a fi foarte greu. Toţi de la masă au un rol principal şi stau de la începutul filmului până la sfârşit şi joacă toţi, nu e acel standard de film. Ăştia de la cap la coadă ei sunt ei sunt personaje principale”, explică actorul. 

Tot el a vorbit şi de una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat:

„Am avut o problemă: a fost exact înainte să începem filmările, ultimul test. Mâine începeau filmările, platoul era gata, probele de costum erau la ora 5, iar Alex Botăgean a ieşit pozitiv Covid la ultimul test. Eu de la 5 după-amiaza până a doua zi dimineaţa am găsit un actor în timpul nopţii, norocul meu că îl cunoşteam foarte bine pe Alexandru Conovaru.

L-am sunat la 11 noaptea. Nu voia să îmi răspundă. A răspuns până la urmă şi l-a întrebat: „Eşti liber în perioada următoare?” Şi a zis „Da”. I-am zis: „Hai să joci în filmul ăsta. Îţi trimit scenariul”. Mi-a zis: „Păi stai să mă gândesc” şi i-am răspuns: „Păi îţi trimit scenariul, ce să te mai gândeşti”. Şi asta s-a întâmplat peste noapte şi Alex a făcut o treabă foarte bună. Aveam încredere în el pentru că îl cunoşteam şi ştiam că face treaba asta”, îşi aduce aminte Octavian Strunilă. 

Mai spune: 

În fiecare noapte mă gândeam cu gândul că a doua zi cineva putea să facă Covid.

Am filmat 12 zile continuu. Dacă se îmbolnvea un actor, atunci totul se oprea. Am stat cu testele la uşă. O să vedeţi la making-of cum actorii fac testul, ies afară şi apoi intră din nou să filmeze fără mască. Aşa am stat 11 zile pentru că a 12-a zi am filmat în exterior.”

Cum de s-au gândit să-l facă?

Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări.

„19 ţări s-au gândit să-l facă în 2018. De atunci au mai luat câteva ţări drepturile, printre care şi noi. L-am luat pentru că e o temă general valabilă peste tot în lume. Cu toţii avem device-ul ăsta la îndemână. Telefonul sigur îl avem noi şi în jurul acestui device se învârte toată viaţa noastră”, spune regizorul Octavian Strunilă.

Citeşte şi: VIDEO. Octavian Strunilă, aşa cum nu îl ştiaţi. Lansează primul lungmetraj, după un film de Cartea Recordurilor. Cu actori din Las Fierbinţi

Trailer Complet Necunoscuţi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Îți pierzi ani din viata la filme vechi ha

  Gresit. Iti pierzi ani din viata la emisiuni zero de la Antenuta Zero. Hi hi !
 • Vad ca tu te oftici, ca nu raspunzi la comentarii postac. Ha ha ha !
  Joi seara Pro lider pe comercial cu 9 rating. Triplu fata de Antenuta Zero cu 3 rating. Locul 3 comercial batut de turcisme.
 • O fi filmul remake, dar e unul reusit. Il recomand cu draga inima, chiar nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult.
 • Poftiți prin tara a devenit de top la rating , are cât fierbinteni și mult peste emisiuni scumpe ca mascați, star , ha

  Lider la pensionari, exact. Nu zici asta postac ? Si finala Masked peste Marinica Zero, vrei link sa te faci de ras postac ?
  Si SuperStar peste Umor Sec si Factorati. Vrei link postac ?
 • Copie 99% după scenariul original. Ce atâtea laude! Dnl. regizor nu a făcut nimic diferit.
 • Poftiți prin tara a devenit de top la rating , are cât fierbinteni și mult peste emisiuni scumpe ca mascați, star , ha
 • Asta mai lipsea. Sa stim in viata reala toti totul despre fiecare ! Asta face parte din neomarxim ,fara proprietati,fara intimitate si ce o mai urma. Intai lansam asa,la misto, un filmulet pana devine un joc de socitate generalizat.Ca asa incep multe, printr-o provocare media sa vedem daca tine.
 • Recomand filmul si sincer ar merita o parte a doua. Ce s-a intamplat cu fiecare in parte dupa acea seara. Nu stiu daca e posibil, avand in vedere ca e un film "international", dar eu zic ca merita.

Trimite un comentariu

sus