Skip to main content

Treasure Hunt TikTok cu premii, în Bucureşti. Când are loc

 
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

TikTok a realizat un traseu Treasure Hunt prin Bucureşti care explorează  locuri noi din Capitală şi detalii ascunse despre oraş. Când începe şi unde se ia startul?

Publicitate

Jucătorii se pot alinia la start duminică, pe 12 iunie, la Vila Oromolu (Bulevardul Aviatorilor 8A, Bucureşti), începând cu ora 16.30.

Traseul TikTok durează o oră şi jumătate şi este realizat în parteneriat cu aplicaţia Questo, care oferă jocuri tematice de explorare a lumii reale. 

Cei care vor să participe la Treasure Hunt trebuie să aibă instalate ambele aplicaţii.

În timpul jocului, aceştia pot afla sfaturi utile despre crearea de conţinut pe platformă, în timp ce urmează indicii, rezolvă puzzle-uri şi fac challenge-uri pe TikTok pentru a descoperi poveşti despre locurile vizitate din unul dintre cele mai frumoase şi pline de istorie cartiere ale Bucureştiului.

Ce premii sunt puse în joc? Questo oferă pentru cei mai activi participanţi o trotinetă electrică, 1.000 de euro sau un smartphone.

Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok:

„Suntem fascinaţi de creativitatea pe care o vedem la utilizatorii din România în fiecare zi, aşa că abia aşteptăm să vedem cum interacţionează cu acest challenge unic dezvoltat în parteneriat cu Questo.

La TikTok, creatorii sunt încurajaţi să fie ei înşişi şi să îşi împărtăşească momentele din viaţa de zi cu zi. În acelaşi timp, ne propunem să le oferim comunităţilor locale experienţe unice şi să susţinem exprimarea creativă, aşa că ne bucurăm să vă invităm la TikTok Bucharest Treasure Hunt”.

Alex Govoreanu, Co-founder & CEO Questo:

„TikTok Bucharest Treasure Hunt este exemplul cel mai bun prin care putem să arătăm tuturor cum tehnologia poate conecta lumea reală cu cea digitală, cum ne poate ajuta să ne exprimăm creativitatea şi să avem parte de divertisment de bună calitate.

Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu TikTok pentru a le oferi oamenilor ocazia să petreacă timp de calitate împreună”.

Cei care doresc să participe la acest Treasure Hunt pot urmări pe TikTok o serie de creatori precum bibi.official, dr.alexandra.mircea şi emilian.official, care vor parcurge traseul tematic în această săptămână şi care vor transmite experienţa inedită pe TikTok.

Hashtag-ul dedicat jocului este #misiuneatiktok.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus