Skip to main content

Turnul de televiziune din Kiev a fost lovit. Imagini video pe Internet cu turnul învăluit în fum

 
Turnul TV din Kiev atacat de rachete rusesti. Sursa foto: Twitter.com/ The Kyiv Independent (Ukraine NOW/Telegram)
Turnul TV din Kiev atacat de rachete rusesti. Sursa foto: Twitter.com/ The Kyiv Independent (Ukraine NOW/Telegram)

Turnul de televiziune din Kiev a fost lovit cu rachete ruseşti, în această după-amiază, informează Mirror.co.uk. Atacul a avut loc la câteva minute după ce Kremlinul a emis un avertisment către toţi ucrainenii din regiune.

Publicitate

Imaginile filmate ale turnului atacat, învăluit în nori groşi de fum negru, au fost publicate online pe mai multe site-uri internaţionale.

Turnul de televiziune are 385 de metri şi este poziţionat în partea de nord-vest a Capitalei. Atacul cu rachete a compromis echipamentele turnului, astfel că "posturile TV nu vor mai funcţiona o vreme", a precizat Ministerului ucrainean de Interne, potrivit Adevărul.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    ucraina a castigat deja razboiul informatic. chiar daca rusia va cuceri ucraina, ocupatia va fi extrem de dura si doar pe clustere, nu va fi o ocupatie totala si nici macar un control total. ucraina e o tara imensa si are o populatie de 40 de milioane. nu o sa fie toti refugiati, multi o sa ramana.

    cate sute de mii de soldati rusi trebuie sa mentina in ucraina ca sa o controleze? cate 500 pentru fiecare oras? ce o sa faca cu soldatii ucraineni? ii omoara pe toti? rezistenta va fi darza si va primi sprijin continuu din occident. pe termen lung, rusia se va prabusi, nu doar in ucraina, ci in chiar federatia rusa, pentru ca sanctiunile vor continua la nesfarsit si nimeni nu va mai face afaceri cu rusii. o sa stea pe imensele bogatii subterane pe care nu vor mai avea cui sa le vanda, decat chinei.

    bugetul rusiei se va duce ***, rubla deja e depreciata cu 40%, bursa lor nu mai functioneaza de 3 zile, premierul rus pregateste o lege de amnistie a capitalului, adica asteapta banii infractorilor miliardari din strainatate sa ii spele legal in rusia.
  • Stefan Stefan
    B.A.M., razboiul se poarta si la nivel psihologic, nu numai pe campul de lupta. In conditiile date, Putin poate cuceri Ucraina, dar tot un criminal va ramane, iar sanctiunile care vin de pretutindeni, va saraci propriul popor, care pana la urma il vor da jos. In sensul asta a pierdut razboiul. Toti dictatorii au aceeasi soarta pana la urma.
  • Miu Miu Miu Miu
    @B.A.M. tind să cred că s-a pus special optimismul in fata spre a nu baga lumea in panica mai rau,si asa speriata
  • B.A.M B.A.M
    Sunt curios dacă posturile TV românești vor mai fi la fel de optimiste. La un moment dat, spuneau că "Putin a pierdut războiul, că nu s-a terminat/ cucerit după 2-3 zile.".
    Păi pardon! Un război se termină când una din tabere capitulează. NU s-a întâmplat!

Trimite un comentariu

sus