Skip to main content

VIDEO. TVR şi Fundaţia World Vision, campanie pentru copiii săraci de la sate. Îi ajută să meargă la liceu

 
VIDEO. TVR şi Fundaţia World Vision, campanie pentru copiii săraci de la sate. Îi ajută să meargă la liceu

Televiziunea Publică şi Fundaţia World Vision România lansează o campanie care să îi ajute pe copii săraci de la sate, care nu au posibilitatea să meargă la liceu, după ce termină cele opt clase de gimnaziu.

Publicitate

Campania se numeşte „Vreau în clasa a 9-a” şi va fi promovată pe canalul TVR Internaţional duminică, 30 mai, de la 21:00. Atunci se va difuza o ediţie specială a emisiunii „Dăruieşte Românie!”, în care invitaţii speciali vor fi: Zoli Toth, Sanda Ladoşi, Mike Godoroja şi Magicianul Vlad Grigorescu.

De altfel, în fiecare ediţie se va promova campania. Concret, se va prezenta povestea unui copil din zona rurală care nu are posibilitatea să meargă la liceu, deşi ar dori acest lucru.

Programul „Vreau în clasa a 9-a” a fost lansat de Fundaţia World Vision Romnia în urmă cu 12 ani. Prin acest program, copiilor de la sate li se oferă „burse lunare care acoperă nevoi de bază, precum şi participarea la programe de meditaţii, consiliere vocaţională, programe de internship , activităţi de mentorat şi activităţi culturale”, spun cei de la World Vision.

Donaţii se pot face pe contul fundaţiei - AICI.

VIDEO. Spot pentru campania celor de la World Vision - „Vreau în clasa a 9-a”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • În plus, domnule Alex, îmi pare rău că ați fost cenzurat. Eu nu urăsc pe nimeni si totuși m-au cenzurat pe multe rețele. Chiar și pe Wiwibloggs, un blog despre Euŕovizion, pentru că am spus că îmi place cântecul Rusiei. E teroare , la ce s-a ajuns.
  • Domnule Alex, poate nu mi-am găsit cuvintele potrivite, dar cred cu tărie că singura șansă a României este să renunțe la prejudecăți. Toate țările cu economie prosperă, nu sunt interesate de diplome, ci de rezultate profesionale. Am cunoscut Germania și acolo nu contează ce studii sau ce meserie ai, ci doar să fii util societății, iar acest lucru este recompensat. Este singura cale de a face o țară să progreseze. În Germania, un tâmplar este egal cu un avocat. Nu-i pasă nimănui câți ani au stat în școală, pe banii statului.
  • @Camelia, pai uite, de aia e nevoie sa faca scoala copiii de la tara -- pentru ca daca nu fac ajung ca tine. Cat ti-a luat sa debitezi comentariul ala atat de ***?
  • Copiii săraci de la sate vor la liceu? Mi se pare atât de greșit. Stai la oras, nu mai deranja natura, și învață o meserie, nu trebuie să ai liceu. Du-te la niște cursuri utile, nu te tavali în rapita!

Trimite un comentariu

sus