Skip to main content

Ucraina şi Rusia, război în Europa. Un nou documentar la B1 TV

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Un nou documentar se vede duminică, la postul B1 TV. Subiectul este legat de conflictul dintre Ucraina şi Rusia. Chiar aşa se şi intitulează filmul - Ucraina şi Rusia, război în Europa.

Publicitate

Este difuzat în premieră de B1 TV, duminică, de la ora 15:30. Acesta vine în ţara noastră la puţin timp după lansare. A apărut în octombrie 2021.

Documentarul descrie atât situaţia actuală a conflictului dintre Ucraina şi Rusia, cât şi contextul geopolitic general, rolul Statelor Unite şi al administraţiei Biden, abordarea fermă a preşedintelui Vladimir Putin, reacţia din partea Germaniei şi a Franţei, îngrijorarea din partea Uniunii Europene, interesele economice din spatele Nord Stream 2, dar şi istoria conflictului dintre Ucraina şi Rusia.

De asemenea, producătorii au realizat un interviu exclusiv cu preşedintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, pentru acest film. Zelenski avertizează că un război ruso-ucrainean va afecta în mod direct toate statele europene, existând inclusiv posibilitatea declanşării unui al Treilea Război Mondial.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  daca rusii vroiau cu adevarat razboi pina acum ucraina era deja rss Isi umfla si ei muschii ca sa faca impresie Santaj !
 • Soby Soby
  @B.A.M Adevărul este că Digi 24 nu prea mai stă bine decât cu Prelipceanu.
  În primul rând, lipsesc angajații mulți în rând. O săptămână sunt prezentatori și reporteri când îi văd la TV, iar o săptămână vin alți prezentatori și alți reporteri în locul la prezentatorii și reporterii care îi văd la TV.
  De exemplu, Stelian Muscalu a început să lipsească mult de la sfârșitul lunii August 2021, și apoi a plecat de tot din Octombrie 2021. Ligia Munteanu i-a luat locul lui Stelian Muscalu, nu cred că va mai rezista mult emisiunea Business Club după plecarea lui Stelian Muscalu.
 • Soby Soby
  *îndeplinesc repede
  Am făcut o greșeală, scuze.
 • Soby Soby
  @B.A.M Nu mai apar pe acest site.
  Oricum, dorințele mele se îndeplinesc, cum s-a îndeplinit și dorința mea cu plecarea lui Stelian Muscalu de la Digi 24 și s-a retras din presă.
 • B.A.M B.A.M
  Soby, poți apărea. Dar spune adevărul MĂCAR. Nu te costă nimic pe tine!
 • Soby Soby
  @ABC+ Bine, nu mai apar.
  A fost de ultima dată când mai apar.
 • ABC+ ABC+
  @Soby, dacă în tot acest timp ai mințit că pleacă oamenii LA B1 de la DigiUm24, sper să nu mai apari pe aici.
 • Soby Soby
  @B.A.M Probabil că au un contract cu o casă de producție care fac documentare din ce știu eu.
 • B.A.M B.A.M
  Care e sursa documentarelor?
 • Mile Mile
  Sa înceapă războiul
 • Soby Soby
  Plecări de la Digi 24 la B1 TV?
  La B1 TV dau documentare interesante din câte știu eu.

Trimite un comentariu

sus