Skip to main content

„Umanitatea nu are graniţe”. TVR face strângere de fonduri alături de Crucea Roşie, pentru cei afectaţi de războiul din Ucraina. Va fi în emisiunea Referendum

 
„Umanitatea nu are graniţe”. TVR face strângere de fonduri alături de Crucea Roşie, pentru cei afectaţi de războiul din Ucraina. Va fi în emisiunea Referendum

TVR desfăşoară un eveniment caritabil împreună cu Crucea Roşie Română, o strângere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina. 

Publicitate

Campania va fi pe TVR luni, 28 martie, de la 21.10, în cadrul emisiunii Referendum, ce va fi găzduită de Mihai Rădulescu, prezentatorul producţiei, şi Iuliana Tudor, vedetă TVR, care este şi ambasador Crucea Roşie. 

Ediţia specială va avea poveşti ale oamenilor care şi-au lăsat vieţile în urmă şi au fugit spre necunoscut şi despre modul în care autorităţile de la noi îi ajută pe cei care au fugit din calea Războiului.  

Emisiunea îi va avea în platou pe reprezentanţi ai autorităţilor române şi ai Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie – veniţi în ţara noastră pentru acest eveniment, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai ONG-urilor, precum şi oameni de afaceri.

Programul se va desfăşura în două platouri ale Televiziunii Române şi vor fi invitaţi jurnaliştii Alina Grigore şi Alex Costache, trimişii speciali ai TVR în Ucraina, recent întorşi în ţară, care vor împărtăşi experienţele trăite la faţa locului. 

„În cadrul campaniei „Umanitatea nu are graniţe”, voluntarii Crucii Roşii Române acţionează fără întrerupere, zi de zi, în vămi, dar şi la Bucureşti, de unde au plecat cele trei convoaie umanitare destinate populaţiei rămase în Ucraina.

Iuliana Tudor, vedetă TVR şi ambasador al Crucii Roşii Române:

„Cei pe care dorim să-i ajutăm sunt, în primul rând, oameni. Şi este tot ce ar trebui să conteze în aceste momente. Ajutăm – şi vom continua să o facem – pentru că ne gândim la urmările pe care un război le lasă în vieţile a milioane de oameni. Mulţumesc tuturor celor care sprijină Crucea Roşie Română şi mulţumesc TVR pentru iniţierea acestui teledon!”

Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii „Referendum” de la TVR 1:

„Românii au fost extrem de impresionaţi de drama vecinilor ucraineni şi, încă din primele zile de după invazie, au sărit în ajutorul lor. A fost mai mult decât tradiţionala ospitalitate românească, pentru că am văzut concetăţeni mişcaţi până la lacrimi şi dispuşi să-şi dea efectiv cămaşa de pe ei – să-i găzduiască în casele lor, să-i hrănească, să le ofere tot ce au nevoie.

Reacţiile iniţiale de sprijin au fost ca un bulgăre de solidaritate care s-a rostogolit, antrenând pe zi ce trece tot mai multe energii. Fidelă misiunii sale publice şi civice, Televiziunea Română îşi doreşte să canalizeze toate aceste energii impresionante şi să-i mobilizeze în continuare pe cei dispuşi să facă bine.”  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dovezic Dovezic
    La tine ma refer ha

    Supara adevarul si nu stii ce sa zici postac ? Hai arata dovezile.
  • Mile Mile
    La tine ma refer ha
  • Mile Blegescu Mile Blegescu
    Da un postac amarat ha

    Arata dovezile postacule.
  • Mile Mile
    Da un postac amarat ha
  • Mile Blegescu Mile Blegescu
    Tu ai ajutat Romania postacule ? Ai ajutat romanii ? Ai donat ceva pentru romanii nevoiasi ?
  • mile mile
    Sa doneze Iuliana Tudor si Grigore Lese banii stransi de la concertele sustinute in timpul pandemiei si cei obtinuti fara rusine de la televiziunea romana. Ar fi un inceput bun.
  • Mihai Mihai
    Cum se face că antenistii tot bagă și propaganda pesedeza, rusească, anti justiție, anti occident samd? Acum tot îi trag cu neutralitatea României și să ajutăm doar românii, în condițiile în care ei nu mișcă un deget nici pentru săracii noștri, iar voluntarii care acum îi ajută pe ucrainieni sunt tot cei care îi ajutau și pe români până acum.
  • Mile Mile
    Ajutați romani lăsați ipocrizia ha

Trimite un comentariu

sus