Skip to main content

Decizie importantă luată de un mare trust de presă din Australia. Vaccinul, „bilet” de intrare în birou

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

Decizie importantă luată de unul dintre cele mai mari trusturi de presă din Australia. News Corp anunţă că, de anul viitor, angajaţii nu vor mai avea acces în clădirile companiei dacă nu vor fi vaccinaţi complet contra Covid-19, scrie The Guardian

Publicitate

News Corp deţine publicaţii precum The Daily Telegraph, The Herald Sun, The Australian, dar şi televiziunea Sky News Australia.

„Vaccinarea va fi necesară pentru a intra într-o clădire News Corp, cu excepţia cazului în care există o scutire medicală”, a spus şeful departamentului de resurse umane Ruth Allen, citat de The Guardian. 

News Corp nu este singura companie mare din Australia care impune angajaţilor să se vaccineze pentru a avea acces în birouri. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Colonelul Vacciniță Colonelul Vacciniță
    "angajaţii nu vor mai avea acces în clădirile companiei dacă nu vor fi vaccinaţi complet contra Covid-19"

    Ar fi interesantă definirea termenului de "vaccinați complet". Sunt deja țări unde cei cu 2 doze de poțiune magică nu mai sunt "vaccinați complet" pentru că au nevoie și de cea de a treia. Asta ca să nu mai discutăm că deja apar discuții despre necesitatea celei de a patra, moment în care devine clar că, orice ai face, în Noul Normal vei fi mereu cu o doză în urma "schemei complete de vaccinare".
  • Mile Mile
    Exact ce zic conspirațile, dar ancheta despre cum a apărut virusul e opriră, cine sa creadă atunci ca nu e creat ha
  • B.A.M B.A.M
    Hai că începe discriminarea! Culmea e că acești "deștepți" vor da apă la moară "proștilor de coronasceptici", care "surprinzător" au prevăzut această practică cu ceva luni în urmă.

Trimite un comentariu

sus