Skip to main content

Vedetele Prima TV „joacă“ în naţională. Unde vor purta tricourile galbene

 
Cristi Brancu, Cove, Sebastian Zachmann, Marius Saizu, Daniel Osmanovici, Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu). Vedetele Prima TV într-un spot de promovare a meciurilor naţionalei. Sursa foto: Prima TV
Cristi Brancu, Cove, Sebastian Zachmann, Marius Saizu, Daniel Osmanovici, Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu). Vedetele Prima TV într-un spot de promovare a meciurilor naţionalei. Sursa foto: Prima TV

Cristi Brancu, Cove, Dezbrăcatu şi toţi băieţii din gaşca Prima TV au îmbrăcat tricourile galbene ale naţionalei. Ce „meci“ au avut de jucat?

Publicitate

Vedetele masculine ale postului Prima TV au intrat pe Arena Naţională, unde au avut de jucat un meci. Scopul? Noul clip al campaniei de promovare a meciurilor Naţionalei, care vor fi difuzate pe post în următorii patru ani.

Hai, România! Fii Prima! - acesta este îndemnul campaniei Prima TV, care va difuza 20 de meciuri ale echipei naţionale. Printre ele sunt preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026, dar şi meciuri din cele două ediţii ale UEFA Nations League.

GALERIE FOTO. Cine sunt „jucătorii“ de la Prima TV?

Cristi Brancu, Cove, Sebastian Zachmann, Marius Saizu, Daniel Osmanovici, Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu). Nu sunt 11, dar au putut face un meci şi în 8. Vedetele de la Prima joacă atât roluri de jucători, cât şi de suporteri în noul clip.  

Cristi Brancu:

„A fost o experienţă unică. Am simţit cât de mare e Arena Naţională, ne-am distrat şi am realizat cât de greu e să fii fotbalist.

Noi eram după câteva minute de alergare obosiţi, îmi imaginez cât de greu e să rezişti 90 de minute. Oricum, suntem alături de Naţionala de fotbal şi… toţi jucăm când joacă România”.

Cove:

“Mereu mi-am dorit să joc la Chelsea. Mi se pare că am şi ce îmi trebuie ca să fiu acolo, pe teren.

Acum, mi-am făcut şi antrenamentul la filmarea de promo, sper doar că m-a văzut vreun scouter şi că îmi schimb cariera. Dincolo de glumă, a fost o dimineaţă perfectă, petrecută alături de colegii mei”.

Simona Mazilescu, director operaţional Prima TV:


„Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naţionalei de fotbal sunt parte din statementul staţiei noastre în faţa publicului român, de a difuza conţinut relevant pentru telespectatori.

Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură şi sperăm că şi rezultatele Naţionalei să fie unele care să bucure suporterii români”.

Primul meci al Naţionalei se vede la Prima TV pe 4 iunie 2022, România-Macedonia în UEFA Nations League, de la ora 21.00. Returul este pe 14 iunie, tot de la ora 21.00.

Aşa arată spotul pentru meciurile Naţionalei:

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    mai sunt 3 oameni in playout si ei vor sa transmita meciurile Romaniei. Nici macar jumatate de oameni nu mai sunt in total iar sindicatul nu face nimic in acest sens. Ce bine era fara Tomsa si poate reusim sa scapam cumva de acest om mic de nimic. Vlad Enachescu i-a ajutat sa cumpere si a primit ce a meritat.
  • Cristina Cristina
    @Adi - o sa o schimbe curand pe doamna director operational. iar pe langa ea o sa mai dispara cativa pentru ca nu-i place Tomsa. Pana de 1 iunie o sa fie anuntata noua conducere dar nu se vor schimba audientele in bine pentru ca nu vor sa investeasca. Rezultatele financiare pe 2021 sunt foarte slabe.
  • Adi Adi
    Mazilescu aia, nu știu cine este, cu ce se ocupă, dar sa te prezinți cu o declarație în care spui....,,statementul stației noastre,, este de toată jena! Lăsând la o pare că, se pare, nici nu știe ce înseamnă, nu ai cum să te prezinți cu o declarație în halul ăsta.
  • Victoria Victoria
    pe Dragos Patraru de ce nu l-au luat? Face sport, are audiente bune. Florin Calinescu putea sa fie antrenor dar nici el nu este.

Trimite un comentariu

sus