Skip to main content

VIDEO. Ori la bal, ori la... cimitir. Cum promovează Moldova vaccinul?

 
VIDEO. Ori la bal, ori la... cimitir. Cum promovează Moldova vaccinul?

VIDEO. Altfel de campanie. Ori la bal, ori la... cimitir, cam acesta ar fi mesajul prin care Republica Moldova promovează vaccinarea. 

Publicitate

Spoturile video au fost publicate de Ministerul Sănătăţii de peste Prut, potrivit Adevărul

„În Chişinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, aşa că nu-ţi fă griji”, este unul dintre mesajele campaniei. Vorbele aparţin, în spot, unui gropar. 

Continuă în aceeaşi notă: 

„Lumea zice că economia e la pământ. O fi, nu ştiu, afacerea mea merge ca pe roate”, spune un alt personaj din mijlocul unui centru de pompe funebre

Concluzia campaniei este simplă, clară şi puternică:

„Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când şi mai ales cum vom ieşi din ea. 

Vaccinează-te şi rămâi în viaţă”, conchide spotul. 

VIDEO. Campanie de vaccinare în Rep. Moldova

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    didi olanda anunta ca are plin de infectari deci vaccinuri slabe ha
  • Camelia Camelia
    Parlamentarii nevaccinati din Letonia, nu vor mai avea voie sa voteze. Mi se pare revoltător sa nu lasi niste alesi ai cetatenilor, sa voteze. Totul este greșit, toate aceste masuri sunt greșite. Trebuia sa se ramana la masurile de anul trecut : mască, distanțare, iar vaccinul sa fie ceva personal, ca si folosirea prezervativului. Daca se pune accent pe falsul sentiment de siguranta al vaccinatilor, si sunt premiați cu diferite libertăți si facilități, asta nu va alunga virusul. Vor aparea noi valuri, pentru ca virusul se va adapta, si noi doze vor fi necesare. Cum spune o gluma pe net : abia astept sa apara valul 5, iar cei care si-au facut doza 4, ii vor acuza pe cei care si-au facut doar 3.
  • Didi Didi
    Infectarile vor continua atat timp cat cel putin 20% dintre vaccinati sunt vaccinati pe bani, adica nevaccinati, iar masurile de protectie nu sunt respectate. 80% poarta masca pe gura - aceeasi masca zile in sir. Inca vrei 10% nu poarta masca "pentru ca sunt vaccinat". Cel mult 10% poarta masca corect si o arunca dupa ce ajung acasa.
  • Camelia Camelia
    @ MegaExpertul
    Ma uit la toti, vad ca tu nu intelegi ca este o stire oficiala, data de autoritatile germane, catre cetatenii lor. Nu este ceva inventat de Nasu'. Reactia ta imi confirma ca vaccinistii aud ce vor sa auda.
  • MegaExpertul MegaExpertul
    Camelia, prenumele tau este Sosoaca? Vad ca tu te uiti la Antena 3, nu ma mir ca esti anti vaccin.
  • Camelia Camelia
    Aseară, la respectabila emisiune News Hour with CNN, de la si mai respectabila A3, a fost o stire ca autoritatile germane ii sfatuiesc pe cei sub 30 ani, sa se vaccineze cu Pfizer, ca Moderna poate da miocardita. De ce nu intelege lumea ca vaccinurile astea sunt experimentale, adica, abia pe parcurs observa si cercetetorii daca merge, cum merge, ce probleme apar. Apoi vine unu ca Radu Tudor si urla ca vaccinurile sunt sigure. De unde stie el, daca nici oamenii de stiinta nu au atata siguranta?
    La aceeași emisiune apare un jurnalist, si comentează stirea ca in vaccinata Germanie, a crescut infectarea. El dadea vina pe nevaccinati ca sunt "nesabuiti". Greșit! Nevaccinatii se comporta la fel ca anul trecut, cei care si-au schimbat comportamentul sunt vaccinatii cu libertatile lor.
  • mile mile
    surse oficiale postac se impun restrictii la ei ha
  • mile mile
    ha mor zeci de vaccinaţi zilnic, unii fără boli şi cică "vaccinează-te să rămâi în viaţă" hai pe bune ha
  • MucCelMic MucCelMic
    Vino si cu dovezi, Mile, altfel vorbesti degeaba.
  • Mile Mile
    Degeaba Danemarca vaccinata și nimic

Trimite un comentariu

sus