Skip to main content

VIDEO. SPECIAL. Las Fierbinţi, cel mai tare "spot" pro-vaccinare! Cu "influencerii" Firicel şi Celentano

 
VIDEO. SPECIAL. Las Fierbinţi, cel mai tare "spot" pro-vaccinare! Cu "influencerii" Firicel şi Celentano

VIDEO. "E despre sănătatea voastră, oameni buni!" Un episod memorabil Las Fierbinţi, cât o campanie pro-vaccinare.

Publicitate

Serialul de pe Pro TV a avut aseară (pe 30 septembrie) un episod special, unul despre vaccinare, conspiraţii, îndoieli şi ceva răspunsuri pe înţelesul celor din Las Fierbinţi.

Un serial de comedie cu un moment cât se poate de serios. Cu Adrian Titieni în rolul doctorului care încearcă să spulbere teoriile conspiraţioniste care au ajuns şi în Las Fierbinţi: "Nu-ţi bagă nimeni cip, nu te face illuminati". Şi cu un final cu toată lumea vaccinată. Plus, evident, o ploaie de comentarii la episodul de aseară pe net. Pro şi contra.

VIDEO. Las Fierbinţi, un moment special despre vaccinare

 

Mesajul lui Adrian Titieni (care a jucat rolul medicului în episodul din Las Fierbinţi):

„Domne, opriţi-vă! Vă rog din suflet! Am senzaţia că lucrurile o iau razna. Aveţi informaţii absolut greşite.

Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă cu el. Nu e o simplă răceală cum zice domnul Firicel. Sunt complicaţii pulmonare majore. Dacă sunteţi vaccinaţi şi vă îmbolnăviţi, riscul de apariţie a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulţi, de asemenea scade riscul ca acest virus să producă mutaţii majore, cu forme şi efecte mult mai agresive.

Am auzit de 1000 de ori prostia asta cu cipul. Ce cip, domnule? Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Păi, credeţi că mi-aş face aşa ceva cu mâna mea? Cum să vă fac să înţelegeţi? Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ţi pui vesta de salvare, ţi-o pui. Dacă nu, e treaba ta.

Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip. Nu scade feritilitatea la femei sau orice altă prosti aţi mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut omul. Nu daţi cu piciorul la aşa ceva. Vă rog din suflet. Nu spuneţi nu doar aşa ca să vă aflaţi în treabă, să fiţi altfel decât ceilalţi. Că vă jucaţi cu vieţile dumneavoastră. Şi e păcat. E adevărat cum spune poetul: cu o moarte suntem toţi datori. Dar de ce acum? Şi de ce aşa? N-aveţi copii de crescut, n-aveţi nepoţi de dus la şcoală?

Sunt unii care bat toba şi ţin steagul sus că, vezi Doamne, ei nu bagă în ei aşa ceva pentru că vaccinul ăsta e făcut cu cine ştie ce substanţă şi corpul lor e ca un templu şi nu acceptă. Dar în templul ăsta de corp al lor bagă tot felul de alte prostii: parizer prost şi ţuică făcută din te miri ce, ţigări cu nemiluita.

La substanţele astea nu mai au niciun fel de pretenţie şi stau în faţa casei, mănâncă seminţe şi încearcă să-şi convingă vecinii că tehnologie din care e făcut vaccinul ăsta (nr.red ARN Mesager) le modifică lor ADN-ul. Şi că nu acceptă aşa ceva!

Ştiţi cât de complicat e, în calitate de medic, să dai un telefon şi să spui <<Îmi pare rău, nu mai apucă dimineaţa. Vă rog, luaţi-vă la revedere.>> aşa prin telefon? Sau <<Îmi pare rău, asta e, s-a făcut tot ce s-a putut.>> Ştiţi cât de complicat e?

E aşa de simplu să dai cu huă dacî nu înţelegi. Mă rog, eu nu vă pot obliga la nimic, v-am explicat foarte bine ce şi cum. Acum decizia e la voi.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdanovici Bogdanovici
    Exact postacule ce te astepti de la Antenuta Zero toamna asta...
  • Mile Mile
    Mihai exact ce sa aștepți de la ei
  • mihai mihai
    Ce insipirat? pana mai ieri ne spuneau ca un medicament trebuie luat dupa ce spune medicul specialist,acum nu mai e valabil?
  • jk jk
    Foarte inspirat mesajul si modul în care a fost transmis,cum au fost puse în nuanță și reticiențele+anumite teorii
  • Stefan Stefan
    Foarte frumos, poate asa va creste numarul vaccinatilor.
  • rodica sacuiu rodica sacuiu
    FELICITARI PRO TV!
    Felicitari producatorilor,actorilor,tuturor celor care contribuie la crearea acestui serial, care incearca sa ne arate intru-un mod comic realitatea romaneasca! Si care incearca sa" educe" pe cei care "le stiu pe toate",dar de fapt ei nu stiu cat fac unu plus unu!

Trimite un comentariu

sus