Skip to main content

VIDEO. Dacii, stăpânii lumii! A apărut spotul TIFF. Special, ca de obicei. Clipul plus o colecţie cu toate spoturile din ultimii ani. De văzut!

 
VIDEO. Dacii, stăpânii lumii! A apărut spotul TIFF. Special, ca de obicei. Clipul plus o colecţie cu toate spoturile din ultimii ani. De văzut!

VIDEO. Dacii, stăpânii lumii! Cluj, cu 2002 ani în urmă. Ideea spotului TIFF din acest an. Un spot special, ca de altfel toate filmele de promovare a festivalului. Vă prezentăm, pe lângă noul spot, o colecţie de antologie, cu toate clipurile din ultimii zece ani. Sunt de (re)văzut!

Publicitate

O întoarcere în trecut şi o cunoaştere a istoriei. Aşa a fost prezentat Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) în campania de imagine pentru ediţia cu numărul 20.

„Pentru campania video a celei de-a 20-a ediţii, ne-am gândit să revizităm începuturile TIFF-ului şi să ne întoarcem în timp la primul an de festival, doar că dintr-o eroare în sistem nu am ajuns în 2002 la Cluj-Napoca, ci cu 2002 ani în urmă, în Napoca…”, spun cei de la TIFF.

De spotul video s-au ocupat, la fel ca în anii anteriori, artiştii româno-britanicii Anton şi Damian Groves. Directorul de imagine a fost Eduard Pârvu, iar producătorul Bogdan Crăciun.

Festivalul va avea loc în perioada 23 iulie - 1 august, în Cluj-Napoca.

VIDEO. Spotul care promovează TIFF 2021

Cum arătau spoturile pentru TIFF în anii trecuţi?

VIDEO. TIFF 2020

VIDEO. TIFF 2019

VIDEO. TIFF 2018

VIDEO. TIFF 2017

VIDEO TIFF 2016

VIDEO. TIFF 2016  - Taxi

VIDEO. TIFF 2015

VIDEO. TIFF 2014

VIDEO. TIFF 2013

VIDEO. TIFF 2012

VIDEO. TIFF 2011

VIDEO. TIFF 2010

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    penibil !
  • Camelia Camelia
    Dați-le apă la moară celor intoleranti, care au impresia că sunt daci și doar ei au dreptul să trăiască în România.

Trimite un comentariu

sus