Skip to main content

VIDEO. Se mai întâmplă! Ştiri "de tot râsul" la Aleph. Amuzantul Guvern Ciucă

 
VIDEO. Se mai întâmplă! Ştiri "de tot râsul" la Aleph. Amuzantul Guvern Ciucă

UPDATE. Încă două momente de la Aleph News, primite la redacţie. Într-unul, o prezentatoare nu şi-a dat seama că este în direct. Ce a ieşit?

Publicitate

VIDEO. Se mai întâmplă! Momente din viaţa unei televiziuni de ştiri, cu două prezentatoare care izbucnesc în râs la Aleph News.

Prezentatoarea Alice Stroescu şi Teodora Tănase, editor Aleph News, vorbeau despre Guvernul Ciucă şi de propunerile din Cabinet, când situaţia a devenit din ce în ce mai "veselă".

Clipul a fost semnalat pe Facebok de jurnalistul România TV Victor Ciutacu. "E o veselie molipsitoare la bizarii ăştia mici", a scris Ciutacu.

VIDEO 1. Momentul de la Aleph News

VIDEO 2. "M-a spart cu maghiara"

VIDEO 3. Să ne aranjăm în direct

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iorgulescu Iorgulescu
    Postacii în genunchi , Adela lider , cel mai mare rating de pana acum , antena 4 zile peste pro TV , șefii sunt disperati

    Si pe toata ziua si in prime-time 19-23 Pro TV lider 7 zile din 7. Antenuta disperata !
  • Soby Soby
    @Leo Gata. Promit că nu mai postez postările cu genul cine pleacă.
  • Leo Leo
    Soby tata, ne-ai omorat cu "plecarile" astea! Orice stire/articol trebuie s-o bafi peasta' cu plecarile. Gata, ajunge. A inteles toata lumea "durerea" ta, insa unde dai tu in strachini stii?

    Pai draga soby, tot timpul vin si pleaca colegi de breasla. Asa ca nu e nici o mare noutate!
  • Soby Soby
    @Leo Și plecările de la Aleph News la Antene (mai mulți la Observatorul Antenei 1, alții la Antena 3), sau unii la alte posturi dacă nu vor la Antene.
  • Soby Soby
    @Leo Și plecările de la Aleph News la Antene (mai mulți la Observatorul Antenei 1, alții la Antena 3), sau unii la alte posturi dacă nu vor la Antene.
  • didi didi
    @dragos, cel mai tare comentariu, felicitari
  • Leo Leo
    Sunt doua, chiar 3 motive de ras in cazul de fata:

    1. Aleph-faliment tv e de cascadorii rasului cu totul (o gluma proasta)

    2. Prezentatoarele sunt niste "minunate" media

    3. Vb tuturor, "nu are cum sa nu te bufneasca rasul" cu asa nume in guvern" (Firea(draq), Ciuca, Rares Bogdan, Turcan, Ghiorghiu).

    Hai sa fim seriosi, e cel mai *** guvern din toate timpurile, si daca nu ar fi de plans (iata) ne ramane doar ...de ras...
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Risul ca risul! Insa ele insele habar nu au de meserie. Dictie proastă, charismă zero, intonație de risul lumii, niste adormite. Mai rar așa neprofesioniste.
  • enum enum
    Eu unul nu vad nimic senzational in asta, se mai intampla in studiou ca lumea sa mai si glumeasca inainte sa intre in direct.
  • Soby Soby
    Dați audiențele Masked Singer de aseară!
  • Mile Mile
    Postacii în genunchi , Adela lider , cel mai mare rating de pana acum , antena 4 zile peste pro TV , șefii sunt disperati
  • S S
    Si pe mine ma ia cu rasul cand vad ce audiente astronomice are aceasta teviziune.Am auzit ca se vrea cu disperare mutarea unor dispozitive speciale in spatiu doar doar sa se poata uita la Aleph News
  • Soby Soby
    Aleph News e un proiect născut mort. Va avea același situație ca la Vox News, 10 TV, N24, Canal 1 (ex-Senso și PAX), Giga TV, Money.ro TV și Zeus TV.
    Aleph News este un Vox News reloaded, deși Vox News nu a rezistat decât câteva luni de emisie și apoi a emis doar un carton cu sigla, erau în revizie tehnică și au promis că vor reveni în curând, și program TV, apoi a fost închis de tot. 10 TV era un proiect născut mort, a emis câteva luni fără reluări și apoi a emis numai cu reluări până când s-a închis și ăsta de tot. N24 nu a reușit să aibă audiență mare când era post de știri, deși a fost transformat în post generalist ca să emită numai reluări și preluări de pe Național TV. Canal 1 a rezistat și ăla câteva luni de emisie, apoi a fost închis și ăsta de tot. Giga TV a rezistat doar câteva luni de emisie, apoi a preluat un post de televiziune și a emis numai reluări de ceva timp, a fost închis și ăsta. Money.ro TV a rezistat și ăla de câteva luni, a fost închis și ăsta. Zeus TV a emis doar aproape un an și după un an, a emis numai reluări și a fost închis și ăsta.
  • TGR TGR
    Face parte din revolutia lui Sarbu, nu intelegeti voi! :))
  • Dragos Dragos
    Cum sa nu te buseasca rasul cand auzi ca Alina Gorghiu e propusa la Ministerul Justitiei. Lasand gluma la o parte, cred ca e de plans ce se intampla in politica noastra.

Trimite un comentariu

sus