Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii. Mutarea Anului: MasterChefii Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu s-au întors la Pro TV. Ce s-a întâmplat în ultimele zile?

 
VIDEO. Ştirile săptămânii. Mutarea Anului: MasterChefii Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu s-au întors la Pro TV. Ce s-a întâmplat în ultimele zile?

VIDEO. Care au fost cele mai importante ştiri ale săptămânii? Fără îndoială, mutarea anului a fost revenirea la Pro TV a celor trei Chefi: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.

Publicitate

S-au mai întâmplat însă multe în ultima săptămână. Fosta şefă a TVR, de exemplu, s-a trezit cu yala schimbată la birou, chiar în ziua în care trebuia să-l elibereze şi a chemat Poliţia ca să intre. Iar filmările Survivor s-au încheiat. 

Vă prezentăm toate evenimentele săptămânii, grupate în scurte clipuri: de la revenirea chefilor la Pro TV la un reportaj exclusiv acasă la Aşii Amanetului de România, dar şi la ştirea despre noua colegă a lui Răzvan Exarhu (pentru că de săptămâna viitoare va avea o colegă.

Marţi, 16 iunie: Ştirea bombă - MasterChefii revin la Pro TV

Început de săptămână cu o mutare spectaculoasă pe piaţa media: după zece ani la Antena 1, chefii Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea se întorc la Pro TV.

Pe lângă ştirea cu chefii, notam şi o demisie de la Virgin Radio, dar şi finalul filmărilor pentru emisiunea Survivor.

Miercuri, 17 iunie: Răzvan Exarhu are o nouă colegă la Morning Glory

Ştirea de miercuri vine din radio: Răzvan Exarhu va avea lângă el, în studio, o nouă colegă la Morning Glory, matinalul Rock FM. E vorba de realizatoarea care a demisionat de la Virgin Radio: Ramona Dumitrescu.

Avem şi decizia unui proces: interzis pentru site-ul România TV să mai scrie despre viaţa celui mai bogat român.

Şi un calcul matematic legat de TVR: 60 de milioane de euro s-au dus pe angajaţii instituţiei.

Joi, 18 iunie: Am fost acasă la Aşii Amanetului de România

Un reportaj video exclusiv: Paginademedia.ro a fost "acasă" la Aşii Amanetului de România, la cei care vor apărea într-o emisiune pe History inspirată din cunoscuta emisiune. Cine sunt "aşii" şi cum arată magazinul lor din Militari?

În plină perioadă în care investigaţiile jurnalistice ale HotNews au arătat cum medicul conducea un spital de stat şi profesa şi la clinica familiei, Cătălin Cârstoiu acordă un interviu postului B1 TV. Este imediat preluat de presă. Audienţele, peste media staţiei.

Notam şi o nouă agenţie de digital parte a The Group

Vineri, 19 iunie: Şefa TV s-a trezit cu yala schimbată

Eterna şi fascinanta TVR: fosta şefă a instituţiei a chemat poliţia ca să intre în birou. Cu doar o zi înainte, îi expirase "detaşarea" în Bucureşti.

Înainte de weekend, am arătat care sunt cele mai tari fotografii de presă din lume, adică premianţii World Press Photo.

Dar şi ce preţuri vor fi la noua platformă MAX, urmaşa HBO Max: 5 euro cel de bază.

Vezi ştirile de săptămâna trecută, aici: VIDEO. Ştirile săptămânii. CTP: Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP. Gazetarul vine cu noi precizări: Eu n-am reuşit s-o conving pe Anca Simina să rămână

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Grupul PRO – cea mai mare cotă de piață trimestrială din ultimii 10 ani! Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV: ”Aproape 15 milioane de români au urmărit cel puțin o oră programele grupului”

    Grupul de televiziuni PRO a înregistrat, în primul trimestru din 2024, cea mai mare cotă de piață trimestrială, pe targetul comercial PRO, atât în prime-time, cât și de-a lungul zilei. Este pentru prima dată, în ultimii 10 ani, când PRO TV, Acasă, Acasă Gold, PRO Cinema, PRO Arena, împreună, depășesc 29% cotă de piață la nivelul zilei și 33% share în prime-time. PRO TV a fost lider de piață atât pe targetul comercial PRO (public Național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD), cât și pe targetul Național.

    În primul trimestru din 2024, pe segmentul comercial PRO, grupul a înregistrat o cotă de piață de 29.1% pe întreaga zi și de 33.1% în prime-time. Este al treilea trimestru la rând cu o cotă de piață de peste 30% în prime-time, televiziunile PRO având o cotă de piață cu aproape 50% mai mare față de cota de piață a principalului competitor, care a avut 22.8% din piață. La nivelul zilei, cota de piață a grupului a fost cu 5.5 puncte procentuale mai mare decât grupul de pe poziția secundă.

    ”Anul a început cu rezultate remarcabile pentru toate stațiile din grupul PRO, iar asta se datorează în principal devotamentului și implicării tuturor colegilor, care în fiecare zi, în fiecare minut, prin pasiune aduc în casele românilor show-uri de divertisment de calitate, seriale atât de îndrăgite, filme memorabile și cele mai obiective știri. Este al treilea trimestru la rând cu o cotă de piață de peste 30%, în prime time, pe targetul nostru. În primul trimestru din 2024, aproape 15 milioane de români s-au uitat cel puțin o oră la programele grupului PRO. Sunt convins că rezultatele remarcabile vor continua și în următoarele trei trimestre ale anului”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.


    ​Știrile PRO TV, Românii au talent, Survivor România, serialele CLANUL și Las Fierbinți, Ce spun românii și România, te iubesc! – sunt doar câteva dintre producțiile care i-au făcut pe români să petreacă timp în fața micilor ecrane. În plus, filmele PRO care aduc acțiune, suspans și umor au fost în topul preferințelor telespectatorilor. În primele luni din 2024, la nivel național, într-o zi, timpul mediu de vizionare a stațiilor din grup a fost de două ore și jumătate (153 minute / zi), fiind cel mai mare timp mediu de vizionare, calculat pe trimestru, din ultimii 10 ani. Și în prime-time, televiziunile din grup au avut cel mai mare timp de vizionare din ultimii 10 ani: 78 de minute.

    Știrile PRO TV de la ora 19:00 au fost lider de audiență în primul trimestru din 2024, pe targetul comercial PRO, cu o cotă de piață de 32.2% - dublu față de principalul competitor, în același slot orar. La nivel Național, principalul jurnal al zilei a avut cea mai mare cotă de piață trimestrială din ultimii 10 ani: 26% - fiind lider de piață în acest segment. Fiecare minut din programul de știri al orei 19 a fost vizionat de peste 1.8 milioane de români, iar peste 12 milioane de telespectatori au văzut cel puțin un minut.

    Cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți, a fost programul cu cea mai mare audiență atât pe segmentul de public comercial - Național 21-54 ABCD, cât și la nivelul publicului întregii țări. Serialul de comedie fenomen a înregistrat 12.4 puncte de rating și 33 % cotă de piață, în primul trimestru din an, pe targetul de referință al PRO, în timp ce la nivel Național a avut 12.9 puncte de rating și 28.3% share. Pe intervalul său de difuzare, audiența Las Fierbinți a fost mai mult decât dublă față de audiența principalului competitor. La nivel Național, serialul a avut cea mai mare cotă de piață trimestrială din ultimii 10 ani – 28,3%. 10 milioane de telespectatori au vizionat cel puțin un minut din aventurile fierbințenilor, iar fiecare minut al serialului a fost vizionat de peste 2.2 milioane de telespectatori.

    Românii au talent a fost cea mai vizionată emisiune de divertisment din România, în primul trimestru din 2024, atât pe targetul Național – 13.1 puncte de rating, cât și pe targetul comercial PRO – 11.4 puncte de rating. Sezonul 14 a avut o cotă de piață de 36.4%, de peste trei ori mai mare față de cota de piață a principalului competitor, care, în același slot orar, avea doar 10.8% share, și de patru ori mai mare față de televiziunea situată pe a treia poziție, care avea 8.3% cotă de piață.
    Sursă: https://www.protv.ro/articol/99504-grupul-pro-cea-mai-mare-cota-de-piata-trimestriala-din-ultimii-10-ani-aleksandras-cesnavicius-ceo-pro-tv-aproape-15-milioane-de-romani-au-urmarit-cel-putin-o-ora-programele-grupului
  • MileCelRau MileCelRau
    Antena 1 a fost lider de audienta cu "Te cunosc de undeva" DOAR pe segmentul lor de public comercial. Trebuie sa precizati asta.
  • John Reese John Reese
    Ati scris "iunie", de fapt se vroia aprilie...sintem încă în aprilie 2024.... Deh graba și neatenția ..

Trimite un comentariu

sus