Skip to main content

VIRAL de Sf. Mărie: Mii de oameni cântă Bohemian Rhapsody la Constanţa! Vers cu vers. Cel mai viralizat clip Rock FM ever!

 
VIRAL de Sf. Mărie: Mii de oameni cântă Bohemian Rhapsody la Constanţa! Vers cu vers. Cel mai viralizat clip Rock FM ever!

VIDEO SPECIAL. Un moment impresionat s-a viralizat luni, de Sf. Mărie, pe Facebook. Mii de oameni cântând la unison, vers cu vers, celebra Bohemian Rhapsody. Fără prompter!

Publicitate

S-a întâmplat la festivalul KIMARO (un acronim Kiss-Magic-Rock FM), de la Constanţa, duminică seara. 

Totul a pornit de la un moment de pauză între cântări, când Cristi Hrubaru, directorul Rock FM, a găsit un mod inedit de a-i implica pe cei aproximativ 10.000 de spectatori. Povestea, după clipul video de mai jos.

Clipul video a avut peste 300.000 de vizualizări pe Facebook. A fost distribuit de 2.600 de ori, numără aproape 8.000 de impresii şi aproape 300 de comentarii.

Momentul Queen - Bohemian Rhapsody este cel mai viralizat clip din istoria postului de radio Rock FM.

Ce spune Cristi Hrubaru despre moment? Înainte, clipul video.

VIDEO. Mii de oameni cântă Bohemian Rhapsody la Kimaro 2022

Cristi Hrubaru: "E un moment unic în carieră"

Poovestea momentului este simplă:

Trupa Bucovina tocmai terminase de cântat, urma să intre în scenă Bosquito, iar directorul de la Rock FM a avut inspiraţia să „dea o lucrare” publicului: i-a cerut să cânte împreună „Bohemian Rhapsody”, melodia grupului Queen.

Cristi Hrubaru era pregătit ca, în cazul în care răspunsul nu era unul de răsunet, să „taie” momentul şi să treacă repede la prezentarea celor de la Bosquito. Urmarea? Publicul a cântat la unison, fără prompter.

Cristi Hrubaru:

„Sunt copleşit, vă mulţumesc, dar NU e meritul meu! Şi nu e falsă modestie! Că a fost demenţial?

Am citit o mulţime de mesaje laudative la adresa mea, NU le merit. Dacă ascultaţi de la început, aflaţi de la ce "ne-am luat".

Deci nu am inventat eu apa caldă! În schimb, băi nene, nu-mi aduc aminte să fi întâlnit în cei aproape 30 de ani de carieră, ca prezentator, un public atat de...WOW!

Când aproape 10.000 de români de toate vârstele cântă, într-un singur glas, una dintre cele mai iubite melodii rock din toate timpurile, atunci mai există bruma aia de speranţă...”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Apostol Doru Apostol
    #Unu
    Comentariile scrise de mine sunt cu numele meu. Din cartea de identitate. Tu cine esti?

    Momentul ar fi fost "misto", cum spui, daca nu ar fi un fake.

    Cui ii pasa ca elogiem un fake? Mie imi pasa. Nu e ok sa laudam o facatura.

    Nu stiu cum s-au simtit oamenii. Poate bine. E parerea ta, eu nu am fost acolo.

    Vad, aud si pot sa compar audio si video doua evenimente care au acelasi subiect - "crowd singing Bohemian Rhapsody".
    Aud si cat de mare e diferenta dintre filmarile din public si filmarea prezentata de Rock FM. Ce avem in filmarea de prezentare a evenimentului este un fake.

    Asta e urat.
  • Unu Unu
    @Doru Apostol : ești ca un administrator de bloc care vine sa citeasca apometrele spunând ca nu i le-am dat corect si nu ka crede ca am consumat 5 mc:)) ăla care are grija Cati sint pe lista de întreținere. Atâtea comentarii sa ne convingi ca ce? Ca nu a fost un moment misto? Cui ii pasa? Oamenii de acolo S-au simțit bine si au cântat. Despre asta e vorba. Sigur ești supărat ca Halep pierde si Popovici nu mai concurează la 400m. Irosești atâta energie degeaba ca sa ne spui ca lumea ta e urâta
  • Doru Apostol Doru Apostol
    Nu las link-uri, nu stiu daca s-ar aproba comentariul. Alex, parcurge cu atentie comentariile la postarea Rock FM pe facebook cu "viralul". Acum sunt 377. E si unul de 1 minute si 41 de secunde cu o filmare din public. Am salvat-o si eu, sa nu cumva sa dispara. E ok sa asculti si cu "galena de telefon". Vei prinde "energia" momentului.
  • Doru Apostol Doru Apostol
    Alex, pe facebook gasesti acelasi moment postat de rock fm pe pagina proprie. Search KIMARO FESTIVAL 2022 #RockNights cu Bucovina și Bosquito. Pe la inceput. Vezi momentul filmat din alte unghiuri. Sunt si prim planuri cu oamenii. Care nu canta.
  • ALEX T ALEX T
    @Doru Apostol, te rog, incearca sa folosesti niste casti sau boxe, ceva, nu galena de telefon, nu de alta, dar se pare ca auzul iti joaca feste. Piesa folosita este cea de studio si cei de la sunet "s-au jucat" cu faderul pentru a se auzi multimea. Hrubaru a spus ca a vazut acel clip si isi doreste sa repete experienta si in Romania. I-a iesit. Bravo Rock FM! Numai fiti #hateri!
  • Doru Apostol Doru Apostol
    O parere. Sunetistii au dat play piesei Queen pe care erau deja suprapuse voci de multime. Am gasit, cel putin in prima parte, multe elemente audio comune cu ce s-a intamplat inaintea concertului Green Day din Hyde Park din iulie 2017.
  • margo margo
    frumos ca moment, e extraordinar, dar nu are vizualizari record... are 2800 de vizualizari pe youtube... slabut de tot...
  • R2D2 R2D2
    @abc+ Încearcă la Adelina Pestrițu. Ți se va incărca sufletu'
  • abc+ abc+
    La ce titlu ați pus cu clipul viralizat, mă gândeam că a atins peste 2mil. views:))) Aceste cifre sunt minuscule comparativ cu alte clipuri postate de alte conturi de FB
  • Meme Meme
    Super tare! Emoționant! Felicitări!

Trimite un comentariu

sus