Skip to main content

Virgil Ianţu şi Copiii spun.... acum online. Echipa se reuneşte. A anunţat deja castingul

 
Foto: Facebook / Virgil Ianţu
Foto: Facebook / Virgil Ianţu
Copiii spun... din nou. Echipa fostei emisiuni Copiii spun lucruri trăsnite se reuneşte pentru un proiect similar. De data aceasta online. Tot cu Virgil Ianţu prezentator, cel de care este "lipită" imaginea formatului cu copii de acum 20 de ani, pe care îl difuza în acele vremuri Prima TV.
Publicitate
 
Virgil Ianţu anunţă deja castingul pentru viitorul proiect..
 

Potrivit unui anunţ pe Facebook, castingul va avea loc pe 21 aprilie, în Bucureşti, iar părinţii pot înscrie copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani. Emisiunea se va numi „Copiii spun ... cu Virgil Ianţu” şi se va difuza o dată pe săptămână. 
 
Important de menţionat: Ianţu lucrează la acest proiectul cu foştii colaboratori de la „Copiii spun lucruri trăsnite”, de acum 20 de ani.
 

Ianţu: Nu ştiu să existe (nici măcar online) genul ăsta de emisiune

Virgil Ianţu, pentru Paginademedia.ro:
 

„Foarte multă lume m-a întrebat de ce nu mai fac emisiuni cu copii. În contextul actual, nu ştiu să existe (nici măcar online) genul ăsta de emisiune. Cred că trebuie să ne uităm şi spre copii şi să îi ascultăm mai mult.

Ne fac bine întâlnirile cu copiii şi, având în vedere experienţa avută, simt că e un moment bun să aduc în prim-plan un asemenea format.

Emisiunea este online. Acum suntem în casting, o să facem mai multe zile de casting. Le facem respectând normele ce ţin de distanţare. E o energie foarte frumoasă în echipă. De emisiune se ocupă Romanian Artists Agency, e agenţia cu care eu lucrez.

I-am cooptat şi pe colegii cu care am făcut emisiunea pe vremuri. Suntem cam aceeaşi echipă.

Emisiunea se numeşte << Copiii spun ... Cu Virgil Ianţu >> şi este o îmbinare a emisiunilor pe care le-am făcut eu. Se va difuza o dată pe săptămână (deocamdată nu am stabilit ziua). O să anunţăm totul pas cu pas. Întâi să facem castingul şi vedem atunci ce şi cum.”

Virgil Ianţu a prezentat formatul Copiii spun lucruri trăsnite

La începutul anilor 2000, Virgil Ianţu a prezentat proiectul „Copiii spun lucruri trăsnite”, la Prima TV.
 
Formatul producţiei a luat o pauză de câţiva ani şi a revenit în grila Prima TV, în perioada 2007-2009. Tot Ianţu a prezentat emisiunea şi atunci.

Anunţul de pe Facebook al lui Virgil Ianţu

 
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    TVR2, sâmbătă dimineața, acesta ar fi tronsonul perfect!
  • Mircea Dumitrescu Mircea Dumitrescu
    In 2007-2009 emisiunea a fost prezentata de Florian Ghimpu Floppy!
  • Alex Alex
    Dați audientele de azi sa vedem ce-a făcut Survivor.

Trimite un comentariu

sus