Skip to main content

Pro TV pregăteşte un nou sezon Visuri la Cheie. Emisiunea vine cu schimbări în echipa de arhitecţi

 
Visuri la Cheie revine cu un nou sezon prezentat de Dragoş Bucur - Foto: Pro TV
Visuri la Cheie revine cu un nou sezon prezentat de Dragoş Bucur - Foto: Pro TV

Emisiunea Visuri la cheie revine cu un nou sezon, al nouălea, iar Pro TV anunţă că au început filmările pentru emisiune, dar şi schimbări în echipa de arhitecţi. 

Publicitate

Trei arhitecţi se alătură emisiunii prezentate de Drgoş Bucur. Este vorba despre Mara Ciubotaru, Oana Boghiu şi Andrei Samoil. 

 

 

Mara Ciubotaru:

„Mă bucur să încep primăvara cu energie şi inspiraţie pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, aşa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa şi să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experienţe memorabile împreună.”

Oana Boghiu, sora geamănă a Laurei Boghiu, a mai trăit experienţa emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute.

„Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoţiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă şi mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie şi că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaşte”, a declarat Oana Boghiu.

Andrei Samoil este unul dintre arhitecţii alături de care s-au făcut primele transformări la Visuri la cheie, în sezoanele unu şi doi. 

„Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie şi abia aştept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutăţile pe care viaţa ni le aruncă în cale, fără să renunţăm. Se poate să reclădim după ce „construcţiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunţă şi continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înţelegem şi să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a spus Andrei Samoil.

Astfel, echipa completă din sezonul nouă Visuri la cheie este formată din Dragoş Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu şi Andrei Samoil.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Pistug Pistug
  Atâtea vedete sa țineți pe rating mic ha

  Ce rating mic ? Ce visezi postac ?
 • Șerban Șerban
  @Dragos
  Dea?! Ia zi-mi și mie care au fost alea 2 dăți când s-au întors la așa-numitele familii nevoiașe.
  Și nu apare nimic în presă deoarece, ca la orice trust media, toți participanții la o emisiune (inclusiv familiile "ajutate") semnează un NDA (Non-Disclosure Agreement) pe care trebuie să-l respecte.

  De exemplu, dacă de la Aleph pleacă o prezentatoare, ea nu are voie să spună că a plecat pentru că Sârbu s-a închis în baie cu ea, ci din motive personale.

  Ai înțeles care-i șpilul?!

  P.S. Nu înțeleg chestia asta cu dușmanii. Sunt două trusturi media care încearcă să obțină audiențe cât mai mari. Bătăile se poartă aici, între unii *** care nu realizează că nu au nimic de câștigat din a simp-ui o televiziune sau alta.
 • david david
  Dupa ce a zis in pandemie, cand il vad pe bucur schimb canalul.
 • Dragos Dragos
  Șerban, au facut asta de vreo 2 ori, dar tu crezi ca daca erau facaturi, nu rasufla nimic in presa? Macar din partea "dusmanilor" ( a se citi concurenta) si tot aparea ceva. La fel se spune si despre Survivor sau Asia Expres, dar n-am vazut nimic concret, pentru ca, ce sa vezi, romanul le stie pe toate si vede conspiratii peste tot.
 • Șerban Șerban
  Eu tare aș vrea să văd de la emisiunea asta un episod în care să viziteze familii pe care le-au "ajutat" în trecut.
  Să vedem și noi cam cât de mult le-a ușurat viața acel ajutor și cum au rezistat în timp construcțiile acelea din carton. Doar așa m-aș convinge că emisiunea nu e o făcătură ordinară.
 • Allex Allex
  De asemenea, din informațiile mele, noul sezon Visuri la Cheie nu va mai fi produs de compania Zucherro Media, ci de cea care s-a ocupat și de Masterchef, și anume MediaBox.
 • Mile Mile
  Atâtea vedete sa țineți pe rating mic ha
 • Postig Postig
  Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.5 puncte de audiență și 13.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit emoția unei noi eliminări, iar în minutul de aur, la ora 21:44, aproape 1.9 de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

  Hai cu audientele de aseara. Sa planga Mile postacul.
 • Pistug Pistug
  Preferam teleenciclopedia totuși ha

  Lasa vrajeala postac. Zici ceva dar tu te uiti la Insula Zero. Ha ha ha ! Lasa minciuna ca nu merge postac.
 • Randik Randik
  Ajuta la rating atât ha

  Care rating ? Poate la pensionari. Ca Insula Zero sub Survivor 2 zile la rand.
 • Insulit Insulit
  Ce vorbești, la insula nu sunt pensionari evident , ci numai educați, te cunosc asia astea sunt bune nu ieftine

  Ce educati visezi postac ? Ce visezi ? Poate pentru pensionari. Cum e Cunoscutii Anonimi.
  Audientele nu le ceri ? Survivor iar a sters pe jos cu Insula Zero.
 • Insulik Insulik
  La ce sa te uiți la asta ha ha ha

  De multe ori peste Antenuta Zero postacule.
  Apropo, nu ceri audientele de aseara ? Survivor iar a sters pe jos cu Insula Zero.
 • Mile Mile
  Preferam teleenciclopedia totuși ha
 • Xenox Xenox
  Educați așa, ca tine, Mile?
 • Mile Mile
  Ajuta la rating atât ha

Trimite un comentariu

sus