Skip to main content

Emisiunea lui Vlad Craioveanu, scoasă de pe Aleph. Craioveanu rămâne pe radio

 
Emisiunea lui Vlad Craioveanu, scoasă de pe Aleph. Craioveanu rămâne pe radio

Talk-show-ul pe care Vlad Craioveanu îl prezenta la postul Aleph News nu se mai regăseşte în grila de programe a postului deţinut de Adrian Sârbu.

Publicitate

Emisiunea "Ochii pe mine", talk-show pe care Aleph News îl difuza încă de la lansarea staţiei, a fost scos săptămâna trecută. Miercuri a fost ultima ediţie a emisiunii moderate de Vlad Craioveanu?

Ce face în continuare Vlad Craioveanu?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, realizatorul rămâne în grupul deţinut de Adrian Sârbu, la postul de radio Smart FM.

Craioveanu este gazda matinalului de la Smart.

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Craioveanu nu a comentat informaţia:

"Pot spune că sunt în continuare pe radio, de luni până vineri, la matinalul Smart Radio", a declarat Craioveanu pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: FOTO. S-a lansat! Cum arată postul lui Adrian Sârbu? Cine sunt clienţii de publicitatea din prima zi?

Citeşte şi: Se uită cineva? Aleph News, postul lui Adrian Sârbu, a intrat în măsurători. Primele audienţe

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oblio Oblio
    Am auzit ca l-a dat ieri Sarbu afara pe Vlad Craioveanu. Definitiv, inclusiv de la Smart Radio. Cred ca il puteti contacta pentru mai multe detalii.
  • Ra Ra
    Sper sa se razgandeasca si sa reintroduca emisiunea lui Craioveanu. Omul are un dar aparte de a si alege invitatii si leaga o comunicare foarte placuta si coerenta (spre deosebire de Tuca, care o da pe glume de le intelege doar el:). Chiar imi parea rau ca avea emisiune doar de luni pana miercuri, Craioveanu. Era savuroasa emisiunea!
    Foarte tare postul Aleph News - original.
  • mile mile
    Auzi la Adnana ; emisiuni de colectie. Colectie ptr cine? Daca erau pe hartie de ziar macar le puteai folosi la un moment dat; la impachetat soricul, la sters geamurile sau la toaleta din fundul curtii. Dar asa? Unde naiba au facut furori? Adevarul ca in mintea unora balta din fata blocului li se pare Oceanul Pacific. Tot asa si cu editiile de colectie care au facut furori! Dang!
  • DrDre DrDre
    Mai bine ii scoteau pe Draghici si pe Mocanu, ca spun numai ineptii cu aerul de atoatestiutori.
  • dan dan
    Aleph, tv? cu capete de oameni, tv de 2 lei. Sa traga cineva heblul va rog...
  • Adnana Adnana
    Păcat, urmăream emisiunea lui Vlad Craioveanu! Din nefericire, a rămas emisiunea toxicului Cristoiu! Iar Marius Tucă, o mare dezamăgire! În opinia mea, a avut o perioadă ok in perioada când prezenta matinalul la Smart FM, alături de Marius Manole!!! Imi amintesc cu mare drag edițiile de colecție când, invitată era și dna Rodica Mandache, au făcut furori!!! Sau convorbirile telefonice din fiecare dimineață cu dna Rodica Mandache!!! Dna Mandache avea chiar și o emisiune vinerea, cu invitati din lumea teatrului cu precădere...hrana pentru suflete! Tot vinerea era și o emisiune realizata de Cătălin Rosiouru...
  • Adi Adi
    Încă mai emite Aleph?
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    Odata cu parul i-a cazut si emisiunea.
  • Alexandru Alexandru
    Pacat! Era o emisiune ok.
    Vad ca e scos si Marius Tuca Show joia, si inlocuit cu un film.

Trimite un comentariu

sus