Skip to main content

Pro TV invită toate televiziunile să difuzeze concertul caritabil. Andreea Esca şi Andi Moisescu, prezentatori

 
Printre artiştii care vor concerta la We are One sunt: Irina Rimes, Inna, Carla's Dreams, Delia, Andra. Sursa foto: Facebook
Printre artiştii care vor concerta la We are One sunt: Irina Rimes, Inna, Carla's Dreams, Delia, Andra. Sursa foto: Facebook

Uniţi pentru refugiaţi. Pro TV invită toate televiziunile şi companiile online să difuzeze We are one, concertul caritabil pentru refugiaţi. Acesta este iniţiat de post împreună cu SAGA Festival, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Publicitate

Concertul We are one are loc sâmbătă, 12 martie 2022, de la ora 16.00, în Bucureşti, la Arena Naţională. Vor fi peste opt ore de muzică live.

Peste 35 de artişti români au acceptat iniţiativa. Printre ei se află Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu şi internaţionali, Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu, începând cu ora 20.00.

„Pentru fiecare milion de oameni care se tem există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Zilele acestea, misiunea noastră este să ajutăm poporul ucrainean.

Deoarece umanitatea nu are graniţe acum este vremea să ne unim şi să arătăm unitate tuturor celor care au nevoie.

Invităm toate canalele TV şi online să difuzeze împreună concertul de sâmbătă, astfel încât mesajul nostru de a ajuta de o manieră reală, să poată ajunge la toată populaţia României“, este mesajul Pro TV

Postul de televiziune a anunţat că va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului. Mai mult decât atât, îi încurajează pe toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel. Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română

„România se implică activ pentru a ajuta victimele. Sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele şi sunt acum refugiaţi în ţara noastră, iar ajutarea lor nu este o acţiune care să fie făcută o singură dată. Întoarcerea la normalitate are nevoie de timp şi efort susţinut din partea noastră, a tuturor. Acesta este momentul în care ne putem uni forţele într-o mişcare colectivă!

Haideţi să facem diferenţa şi să cântăm cât putem de tare WE ARE ONE!“, mai scrie protv.ro.

Citeşte şi: Concert caritabil pentru refugiaţi. Plăteşti bilet şi donezi. Pro TV şi Kiss FM, printre iniţiatori

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ai rămas setat pe postac vorbim de rusia

  Survivior a maturat pe jos cu Bucatarii. Nu zici asta postac ?
 • Și care e problema susții pe cine vrei

  Salut postacule. De audiente nimic ? Pro a sters pe jos cu Bucatarii Zero.
 • EXCLUSIV! Dupa colaborarea de succes din aceasta primavara dintre ProTV si Acun Medya pentru Survivor, in toamna lui 2022 sunt sanse foarte mari ca ProTV sa difuzeze Sunt celebru, scoate-mă de aici produs tot de Acun Medya! In aceasta perioada Acun Medya pregateste varianta Sunt celebru pentru mexic care va fi difuzata in perioada aprilie iunie.
 • Ai rămas setat pe postac vorbim de rusia

  Zi de audiente postacule. Lasa Rusia. Bucatarii Zero demolati de Survivor.
 • Și care e problema susții pe cine vrei

  Zi de audiente postacule. MasterChef a sters pe jos cu Bucatarii Zero.
 • Catalin Bugean va fi showrunner pentru evenimentul ”We Are One” de pe Arena Nationala! ENEX, asociația care înglobează cele mai mari 75 de canale de televiziune comerciale de pe 5 continente, și-a exprimat interesul de a transmite în direct evenimentul pentru propriii parteneri din întreaga lume.
 • Pai Kiss e printre parteneri alături de ProTV chiar dacă aici nu se spune asta. E organizat de Saga și promovat de Pro și Kiss. Vor prezenta și DJ ii de la Kiss pe lângă Moisescu și Esca și tot concertul e in direct la radio. Tot spun la radio asta de câteva zile
 • @B.A.M.aia zic si eu,Kiss ar putea prelua posibil si cu Pro si eventual suplimentar alte posturi TV muzicale
 • Antena nu cred ca va transmite concertul deoarece au copia emisiuni Dansez pentru tine doar ca la ei este pe gheata , se aude ca pro tv au sesizat pe cei de care au cumparat licenta ,sper ca antenuta si madam Segall sa plateasca cu varf si indesat pentru plagiat
 • un fel de zilele orașului, dar cu încasări către crucea roșie; dacă ar difuza și alte televiziuni evenimentul ar crește numărul de donații sau doar cota de piață a artiștilor de la global records?
 • PRO T, mai mult,ia la mișto celelalte televiziuni prin această propunere!!!
  Doar se știe că NU vor fi preluați de canalele care au emisiuni în grilă precum Antena 1 (Dancincig on Ice), Kanal D (Se strigă darul, Ochii din Umbră), Prima TV (meciul lor de fotbal), Național TV (Cei șapte ani de masă, Fosta mea iubire)
  De posturile de știri nici nu mai încep să zic! Poate doar TVR-urile, dacă sunt disperate (și le permite legea)!!!
  Poate doar Kiss TV... (Că de...)
  P.S.
  Sunt de acord cu marketing-ul, atâta timp cât e ancorat în realitatea noastră gri, și fără exagerări de tipul "politically correct"!!!!
 • Sosoaca, la ce nume ai, nu mă miră ca lași un asemena comentariu. Ce treaba are Andi cu ceea ce zice Olivia? Sunt doua persoane diferite, cu opinii diferite. De ce trebuie el tras la răspundere pentru ceea ce zice ea? El nu este de acord, altfel nu ar mai fi prezentat concertul.
  Prea ușor judecam. Ți ar plăcea sa fii judecat pentru ceea ce a făcut un membru al familiei tale? Nu! Pentru ca ceea ce a făcut respectivul nu te definește pe tine. Pana la urma e democrație. Fiecare spune ce vrea, fără sa fie nevoie ca Andi sa fie concediat pentru ce a spus soția. A spus ea, nu el. Este o mare diferență. Poate vei învata într o zi. Pana atunci, mai ușor cu acuzațiile. Andi chiar este un om care are ce cauta în televiziune.

Trimite un comentariu

sus