Skip to main content

Pro TV invită toate televiziunile să difuzeze concertul caritabil. Andreea Esca şi Andi Moisescu, prezentatori

 
Printre artiştii care vor concerta la We are One sunt: Irina Rimes, Inna, Carla's Dreams, Delia, Andra. Sursa foto: Facebook
Printre artiştii care vor concerta la We are One sunt: Irina Rimes, Inna, Carla's Dreams, Delia, Andra. Sursa foto: Facebook

Uniţi pentru refugiaţi. Pro TV invită toate televiziunile şi companiile online să difuzeze We are one, concertul caritabil pentru refugiaţi. Acesta este iniţiat de post împreună cu SAGA Festival, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Publicitate

Concertul We are one are loc sâmbătă, 12 martie 2022, de la ora 16.00, în Bucureşti, la Arena Naţională. Vor fi peste opt ore de muzică live.

Peste 35 de artişti români au acceptat iniţiativa. Printre ei se află Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu şi internaţionali, Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu, începând cu ora 20.00.

„Pentru fiecare milion de oameni care se tem există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Zilele acestea, misiunea noastră este să ajutăm poporul ucrainean.

Deoarece umanitatea nu are graniţe acum este vremea să ne unim şi să arătăm unitate tuturor celor care au nevoie.

Invităm toate canalele TV şi online să difuzeze împreună concertul de sâmbătă, astfel încât mesajul nostru de a ajuta de o manieră reală, să poată ajunge la toată populaţia României“, este mesajul Pro TV

Postul de televiziune a anunţat că va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului. Mai mult decât atât, îi încurajează pe toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel. Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română

„România se implică activ pentru a ajuta victimele. Sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele şi sunt acum refugiaţi în ţara noastră, iar ajutarea lor nu este o acţiune care să fie făcută o singură dată. Întoarcerea la normalitate are nevoie de timp şi efort susţinut din partea noastră, a tuturor. Acesta este momentul în care ne putem uni forţele într-o mişcare colectivă!

Haideţi să facem diferenţa şi să cântăm cât putem de tare WE ARE ONE!“, mai scrie protv.ro.

Citeşte şi: Concert caritabil pentru refugiaţi. Plăteşti bilet şi donezi. Pro TV şi Kiss FM, printre iniţiatori

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adriana Popovici Adriana Popovici
    Felicitari, LinkPress TV! Singurul post care a transmis integral evenimentul, fara pauze de publicitate! Jos palaria! Chiar si un post mic poate face diferenta!
  • geo geo
    Nici macar ei, ca organizatori, nu au transmis integral concertul...puteau sa il dea de la ora 16.00 pe Prox sau Pro 2, dupa care continuau la Pro TV, de la ora 20.00. Cu alte cuvinte, difuzati voi care vreti, ca noi difuzam cand vrem. Sau cand avem interesul...
  • jk jk
    Poate preiau televiziunile locale...Una cel putin a preluat
  • Milogi Milogi
    Numai ca sa va supăr pe postaci aici

    Supara adevarul nu postacule ? Ha ha ha ! Pro a sters pe jos cu Antenuta Zero cu Bucatarii Zero.
    Deci esti angajat antenist de lauzi Antenuta 3. Te dai singur de gol. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Numai ca sa va supăr pe postaci aici
  • Milovescu Milovescu
    Nu sunt angajat la antena ce îmi pasa

    Zi de audiente angajatule, nu mai abera pe aici. Si cum nu esti angajat daca lauzi Antenuta 3 zi de zi ? Hai, zi de Bucatarii Zero postacule.
  • Mile Mile
    Nu sunt angajat la antena ce îmi pasa
  • Zilica Zilica
    de unde ai informatii esti angajat la ei cum

    Postacule zi de audientele lasa aberatiile. Pro TV sterge pe jos cu Antenuta Zero zi de zi.
  • mile mile
    expertule de unde ai informatii esti angajat la ei cum
  • je je
    asta e o vrajeala ieftina de marketing. daca ar fi vrut sa invite televiziunile in campanie o faceau frumos cu o saptamana inainte, cu un telefon, nu printr-un comunicat de presa. ar fi acceptat toti, cu siguranta, cel putin kanal d era deschis la asa ceva. dar nu asa se procedeaza. ei stiu prea bine ca exista grile, contracte de publicitate, nu le poti anula peste noapte!
  • Marius Marius
    Concertul va fi si la Pro TV, live, de la ora 20:00. Au inlocuit filmele cu acest concert.
  • Șerban Șerban
    Degeaba dacă nu vine și Olivia Steer să vorbească despre subiect :)))
  • AB AB
    Ana, hai sa nu ii mai ridicam statuie lui Moisescu, e decent ca om de televiziune - daca il compari cu nulitatile actuale, dar sa fim seriosi, chiar nu e cea mai stralucitoare lumina din pomul de iarna. E un soi de Buhnici, if you know what I mean... si nu s-a delimitat public de ce zice sotia niciodata, n-a iesit niciodata sa spuna ca el nu e de acord cu idioteniile periculoase pe care le varsa femeia aia in spatiul public.

    Doi la mana, existau oameni mult mai potriviti pentru a prezenta treaba asta. Dar na, asa e cand ai obsesie doar pe 10 vedete si le rotesti peste tot.
  • Baratica Baratica
    neinteresant

    Cum e grila Antenutei Zero acum. Neinteresant ! Zero Barat !
  • abc+ abc+
    Dacă tot voiau să difuzeze și competitorii acest eveniment, puteau simplu să îi includă în campanie de la bun început, printr-un parteneriat de “suflet” între televiziunile rivale (Antene, Kanal D, Romtvc, etc).

    Cred că toți oamenii din media ar fi rămas șocați la vestea că televiziunile lasă rivalitățile intr-o campanie pentru Ucraina

Trimite un comentariu

sus