Skip to main content

Superputeri - Powers, un nou serial dramatic, vine la AXN

 
Superputeri - Powers, un nou serial dramatic, vine la AXN

AXN aduce un nou serial dramatic supernatural, despre o divizie de agenţi ce luptă cu o nouă generaţie de supereroi, lipsită de substanţă, extrem de mercantilă şi mereu în căutare de profit.  

Publicitate

Serialul dramă Superputeri (Powers) debutează din 17 ianuarie, pe AXN. Cele două sezoane ale producţiei vor fi difuzate consecutiv, câte două episoade în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

Despre serialul Superputeri

Într-o societate consumeristă şi superficială, guvernată de cultura paparazzi, există supereroi, care nu îşi folosesc mereu puterile în direcţia cea bună.

Astfel, această nouă generaţie de supereroi este lipsită de substanţă, extrem de mercantilă şi mereu în căutare de profit, fiind deseori susţinută de interesele ascunse ale unor companii. Aceştia zboară deasupra oraşului Los Angeles, impunându-şi puterile asupra maselor de oameni obişnuiţi, care se tem de ei, dar care, totodată, îi idolatrizează.

Pentru a putea contracara acţiunile acestora şi a menţine lucrurile pe un făgaş cât de cât normal, poliţia L.A. a înfiinţat o noua divizie, numită Superputeri, formată din agenţi suficient de curajoşi pentru a se confrunta cu noii idoli.

Christian Walker este un personaj carismatic, cu aer de rockstar şi multe fiţe. A fost un Superstar în cadrul elitei de eroi, dar căruia i-au fost luate puterile în mijlocul unei lupte violente cu fostul său mentor, Wolfe. Acest lucru nu l-a făcut să renunţe şi astfel, s-a reinventat ca detectiv în cadrul departamentul de omucideri, unde îşi foloseşte expertiza unică să investigheze crime, în timp ce caută cu disperare să-şi recupereze puterile şi fosta glorie. Lui Christian i se alătură Deena Pilgrim, un detectiv minune, cu un stil aparte şi plin de sarcasm. Deena este fiica unui legendar om al legii şi noua membră a diviziei, unde îşi foloseşte instinctele incredibile, atenţia pentru detalii şi abilitatea de a doborî în luptă răufăcători mult mai mari ca ea.

Cei doi primesc misiunea de a investiga noile cazuri în care sunt implicaţi supereroii de la Căpitanul Emile Cross.

Wolfe, Johhny Royalle şi Retro Girl sunt printre cei mai puternici, cunoscuţi şi controversaţi eroi. Johhny are o minte criminală, precum şi abilitatea de a se teleporta dintr-un loc în altul. Carismatic şi mortal, Johhny are un zâmbet cuceritor şi o capacitate de a iubi, care se dovedeşte a fi propriul călcâi al lui Ahile.

Retro Girl este, fără îndoială, superstarul grupului, simbolul justiţiei, altruismului, dar şi foarte perspicace în zona business. Disponibilitatea ei de a se expune riscurilor pentru binele celor din jur este egalată doar de abilitatea ei de a-şi gestiona brandul personal la nivel global, precum şi nenumăratele contracte de imagine.

Wolfe este tipologia de erou care bântuie nu doar coşmarurile, dar terorizează şi pe timpul zilei. Fost criminal în serie, extrem de periculos, acesta şi-a petrecut ultimele două decenii într-o închisoare de maximă siguranţă, unde puterile i-au fost ţinute în frâu prin intermediul unor brutale intervenţii chirurgicale. Acum, acesta se află la graniţa nebuniei şi încearcă să-şi impună propria filozofie printre ceilalţi supereroi. Totodată, acesta are o legătură indestructibilă cu Charlie, care le va cauza probleme amândurora.

Sharlto Copley, Susan Heyward, Noah Taylor, Eddie Izzard, Michelle Forbes şi Adam Godley formează distribuţia noului serial, produs de Sony Pictures Television, cu Charlie Huston (Skinner, Sleepless) şi Rémi Aubuchon ( Falling Skies, SGU Stargate Universe) producători executivi.  Creatorii de benzi desenate, Brian Michael Bendis şi Michael Avon Oeming, sunt creatorii serialului şi, totodată, producători executivi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus