Skip to main content

CONCURS DE MESERII MURDARE: Ce l-ai pune pe Mike Rowe să facă in locul tău?

 

Publicitate

ACTUALIZARE:

Concursul 1 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat. Vă invităm AICI la al doilea concurs din această serie.

Paginademedia.ro si Discovery Channel vă invită la concurs!

Un job are şi părţi mai puţin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva?

Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?

Scrie povestea într-un comentariu la acest articol (cu o adresă de mail validă) şi poti câştiga premii în valoare de 400 de euro.

Premiile:

2 Ipod-uri shuffle
2 memory stick-uri de 14 GB
2 rucsaci Discovery

Câştigătorii vor fi desemnaţi de echipa Discovery Channel, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Începând cu 5 decembrie, Mike Rowe revine pe Discovery Channel în cea de-a cincea serie din celebra emisiune Meserii murdare.

Printre meseriile încercate în acest sezon se numără: instalator de paratrăsnete, căutător de animale şi operator al unui război de ţesut.

  • Creator şi producător executiv al seriei de pe Discovery Channel nominalizate la Premiile Emmy, Meserii murdare, Mike a petrecut ani întregi călătorind prin SUA şi lucrând ca ucenic în mai bine de 200 profesii.
  • Mike şi-a început cariera ca muzician profesionist, reuşind pe parcurs să intre la Opera din Baltimore şi chiar să îşi câştige cardul de membru al sindicatului Operei.
  • În San Francisco, Mike este cunoscut mai ales pentru apariţiile de la CBS, ca prezentator al programului Evening Magazine – de unde a plecat în 2005 ca să înceapă producţia pentru Meserii murdare. În prezent, locuieşte în San Francisco.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Puiu Puiu
    Nu am vazut pana acuma vreun episod in care Mike sa fie pus sa faca ceva,oricat de murdar,in care era nevoie de o licenta,studii specifice sau cunostinte solide pentru meseria respectiva ! Poate ca sunt macabru,dar nu cred ca poti sa-l pui sa adune resturile rezultate in urma unei catastrofe aeriene,sa zicem.
  • Puiu Puiu
    ZILIER,nu-i o meserie.Am fost platit o zi,deci am fost zilier,sa-l invat pe un pusti ca sa lucreze la un PC.Mancare si bautura la discretie.Trebuie sa specifici ce anume l-ai pune pe Mike sa faca.Concret.
  • Puiu Puiu
    Groaznic.Dar au fost episoade pe tema asta...Bine,cei ce fac treaba asta in SUA sunt echipati ca si cosmonautii.
  • Puiu Puiu
    Unde ai vazut matale ca se vopsesc masinile afara? Ai auzit de Garda de Mediu? Fara echipament de protectie ? Penal.Vrajeli..Nu-i poti cere lui Mike sa incalce legea,clar !
  • Puiu Puiu
    Sa intelegem ca esti medic veterinar ? Atunci e grav... Exista pompite speciale si oricum trebuie sa folosesti manusi chirurgicale.Nimic murdar si nu-mi spune ca faci asta 8 ore pe zi...
  • Puiu Puiu
    Emisiunea lui Mike prezinta meserii murdare,facute de oameni curati si care sunt puse (meseriile) in slujba comunitatii ! Nu am vazut pana acuma ca cineva sa-l cheme sa-i faca curat in propia casa ! Asta denota altceva..
  • Puiu Puiu
    Domnule reporter,vad ca nu pricepi ce se cere ca sa raspunzi la intrebarea concursului.De aceea esti desconsiderat in meseria matale.Se cere sa spui o meserie murdara din punct de vedere FIZIC,nu intelectual.Chiar Mike zice ca oricat de murdara fizic ar fi meseria pe care o ai,oamenii care o practica o fac ca sa asigure confortul modern al celor cu meserii ''curate'',gen jurnalist !
  • Puiu Puiu
    Culegator de confetti ar fi un job murdar doar daca casa de unde le aduna ar arata ca o cocina!
  • Puiu Puiu
    Care ar fi efectul ? Sau scopul? De ce ar face asa ceva ? Nu inteleg.E o meserie de care nu am auzit pana acuma.
  • Puiu Puiu
    Da,ai dreptate partial deoarece se foloseste balega uscata nu proaspat produsa.Si a fost un episod pe aceasta tema,o firma folosea balegar pentru a face ghivece de flori ecologice.Si l-au pus pe Mike sa curete utilajele de productie..
  • Puiu Puiu
    Sa fi profesor e o meserie murdara ? Curioasa gandire.As zice ca e o meserie nobila..
  • Puiu Puiu
    Ce-i murdar in asta ?
  • Puiu Puiu
    Domnule,nu le plange de mila gunoierilor din Romania ! In primul rand ca astazi gunoiul e colectat din pubele sau saci menajeri.Mecanizat,cum ar fi.In al doilea rand ca li se plateste un spor de ''rusine'' extrem de consistent.Salariu peste media.In al treilea rand habar nu aveti cat castiga oamenii astia din ciubucuri! Sunt o groaza de clinici particulare,umane sau veterinare,care,contrar legii,arunca deseurile la gunoi in loc sa plateasca 2 euro/kg la Protan sau la firmele care distrug materiale puternic bio-periculoase.Prefera sa dea 100 de lei saptamanal gunoierilor.Si mai sunt multi oameni care stau la curte si care arunca mai mult gunoi decat au pe contract si atunci dau spaga.Sume mici,dar pic cu pic se face marea...Dumneavoastra habar n-aveti cam cata spaga trebuie sa dati ca sa va angajati in aceasta ''urata'' meserie. Va asigur ca nu puteti.Sunt liste de asteptare..
  • Puiu Puiu
    Ha,ha,ha,ha,ha! M-am tavalit pe jos de ras inchipuindu-mi-lpe Mike in rol de Mengele,adica stand la un birou si selectand angajatii unei companii : tu iesi prin dreapta,tu prin stanga,tu prin dreapta,tu prin stanga si tot asa.Bineinteles ca cei selectati sa iese prin stanga nimereau direct in strada.Funny.
  • Puiu Puiu
    Parerea mea,si am vazut ca multi concurenti au cazut in greseala dumneavoastra,e ca cerinta concursului e sa propui o munca FIZICA murdara,nu intelectuala ! Adica nu cred ca ati urmarit vreodata vreun episod de o ora in care Mike sa stea pe un scaun si sa scrie ceva..

Trimite un comentariu

sus