Skip to main content

CONCURS DE MESERII MURDARE: Ce l-ai pune pe Mike Rowe să facă in locul tău?

 

Publicitate

ACTUALIZARE:

Concursul 1 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat. Vă invităm AICI la al doilea concurs din această serie.

Paginademedia.ro si Discovery Channel vă invită la concurs!

Un job are şi părţi mai puţin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva?

Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?

Scrie povestea într-un comentariu la acest articol (cu o adresă de mail validă) şi poti câştiga premii în valoare de 400 de euro.

Premiile:

2 Ipod-uri shuffle
2 memory stick-uri de 14 GB
2 rucsaci Discovery

Câştigătorii vor fi desemnaţi de echipa Discovery Channel, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Începând cu 5 decembrie, Mike Rowe revine pe Discovery Channel în cea de-a cincea serie din celebra emisiune Meserii murdare.

Printre meseriile încercate în acest sezon se numără: instalator de paratrăsnete, căutător de animale şi operator al unui război de ţesut.

  • Creator şi producător executiv al seriei de pe Discovery Channel nominalizate la Premiile Emmy, Meserii murdare, Mike a petrecut ani întregi călătorind prin SUA şi lucrând ca ucenic în mai bine de 200 profesii.
  • Mike şi-a început cariera ca muzician profesionist, reuşind pe parcurs să intre la Opera din Baltimore şi chiar să îşi câştige cardul de membru al sindicatului Operei.
  • În San Francisco, Mike este cunoscut mai ales pentru apariţiile de la CBS, ca prezentator al programului Evening Magazine – de unde a plecat în 2005 ca să înceapă producţia pentru Meserii murdare. În prezent, locuieşte în San Francisco.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosminddd Cosminddd
    In vara m-am alaturat si eu miilor de tineri care au aplicat pentru un program Work&Travel, insa povestea mea nu este una de tipul 'living the american dream'.
    As putea sa spun ca se situeaza chiar la polul opus, intrucat plecat pe un alt job, am ajuns sa fiu ospatar in restaurantul unui hotel de 4*. Ce e murdar intr-un astfel de job? Ce ar putea Mike Rowe sa faca? Sunt atatea de povestit, incat nu cred ca am suficient spatiu sa descriu ororile din bucataria unui restaurant. Nu degeaba este pus semnul acela "interzis accesul persoanelor straine" :)) Un episod al murdariei a fost marcat de o zi in care s-a blocat sistemul de scurgere (nu cunosc exact detaliile), dar cert este ca bucataria se umpluse de apa si alte 'mizerii'. Sefa ne-a ordonat sa punem repede niste servete in jurul usii (ca oricum se spala - aici ar fi alt aspect de mentionat) ca sa nu se duca apa in restaurant. Eram ca in Titanic, iar la un moment dat un coleg a alunecat si a scapat pe jos tacamurile proaspat curatate (vorba vine). Si, cum era mare nevoie de tacamuri, am inceput sa le adunam de prin 'mlastina', le-am sters superficial si le-am dus in restaurant, iar toate astea din ordinul sefei.
    Se fac atatea lucruri murdare, iar 'afara' totul pare curat si delicios. Mi-ar placea sa-l vad pe Mike Rowe facand muncile murdare din bucataria unui restaurant, dar ma indoiesc ca ar fi un material bun de difuzat la tv. De obicei, el prezinta munci despre care se stie ca sunt murdare, dar lista e mult mai cuprinzatoare.
  • Dumitrascuta Gelu Dumitrascuta Gelu
    Sunt butafor, si, trecand peste partea frumoasa si creativa a acestei meserii, pot spune ca este o meserie murdara (la propriu, nu la figurat!).Lucrez cu tot felul de materiale, de la var, ispos, ciment, vopseluri de toate felurile, la rigips, panza de sac, si normal ca ma murdaresc, din cap pana in picioare!Dar, de dragul artei, merita!Cred ca lui Mike i s-ar potrivi meseria mea:)
  • alex alex
    L-as pune sa lucreze la morga si sa face autopsii.Cred ca si-ar da demisia in secunda doi.Consider ca e cea mai dezgustatoare meserie
  • cristian visinescu cristian visinescu
    Sa participe la reabilitarea blocurilor din bucuresti.
  • radu anda radu anda
    I-as propune sa mature incinta, strada, trotuarele din fata Garii de Nord din Bucuresti la ora 2 noaptea.
  • Alexandrescu Corina Alexandrescu Corina
    Jobul meu este in general unul placut pe care eu mi l-am ales din pasiune . Mai exact este vorba de munca intr-un laborator de analize iar eu, printre altele, ma ocup si de probele de urina. Partea cea mai neplacuta este ca atunci cand pipetezi nu poti folosi manusile de unica folosinta pentru ca pipetarea n-ar mai fi una exacta deoarece degetul aratator trebuie sa fie perfect etans pe pipeta, si, cateodata, se mai varsa urina pe mainile mele. As ceda cu placere aceasta parte neplacuta a meseriei mele domnului Mike Rowe. Nu ca as avea ceva cu omul, dar daca tot m-ati intrebat si, uite asa as scapa si de o neplacere.
  • catalin catalin
    Pe Mike l-as invita sa vina sa lucreze o zi in depoul de tramvaie din Iasi .Este potrivit pentru ce face el la tv .
  • Puiu Puiu
    Domnule am citit ce se cere dar nu sunt de acord cu dumneavoastra .Pai in lumea asta sunt o groaza de meserii care n-au nici in clin si nici in maneca cu efortul fizic si care pot fi considerate,la o adica,murdare.Pai deputat in parlamentul nostru e de departe cea mai murdara.Sau ucigas platit.Aici este vorba de o anumita persoana,in speta Mike,care presteaza niste munci MURDARE in sensul fizic si care nu necesita cunostinte foarte elaborate sau sofisticate si care pot fi invatate rapid .Am vazut pe cineva ca vrea ca Mike sa disece cadavre.. Mi se pare complet aiurea,parerea mea..
  • berzantu alina berzantu alina
    Pentru ca tot vin sarbatorile m-am gandit ca mi-ar face placere sa am pe cineva care sa-mi faca treaba prin casa.Asa ca l-as pune sa scuture covoarele,sa spele geamurile,perdelele,sa faca curat in baie,in bucatarie si sa pregateasca masa de Craciun.Hai ca eu sunt chiar o draguta.:)
  • florentin florentin
    Alo!Cineva crede ca Mike ia notite de pe siteul asta ?! E un concurs de idei, acolo scrie clar:ce parte a meseriei tale, ce nu se intelege, nu e limba romana? Si cu asta am terminat polemica, chiar nu are sens:-)Sunteti prea inteligent pentru umila mea persoana, cunoasteti presa, faceti generalitati(„dupa cum stiu reporterii adevarati”), puneti etichete, aproape ca am crezut ca sunteti Mircea Badea! Sanatate!
  • Doru Doru
    Văd, domnu' Puiu, că sunteți un comentator desăvârșit, nu mai bine ați zbura de pe acest site? Chiar nu mă interesează părerea dumneavoastră! Și acum la per tu ... pentru cultura ta generală, fetița de care pomenesc este sora mea...dar cum tu ești exemplu perfect de meltean; ceafă lată, burtos, băutor de bere, spărgător de semințe, probabil șofer de tir care a atins și el un avion, la cine știe ce "Porți Deschise", unde specimene ca tine s-au benoclat și s-au tras în poză pentru posteritate, te-ai gândit să-ți dai cu părerea. Am un sfat pentru tine: GET A LIFE! Am scris cu diacritice, sper că înțelegi...hai zbor/marsh plăcut!
  • florentin florentin
    „Un job are și părți mai puțin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva? Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?”
    Ce nu se intelege? Nu e limba romana? Ce parte a meseriei TALE ! Ce l-ai pune sa faca in locul TAU? Am vazut emisiunile, culmea, sunt si fan. Concursul e de enuntat joburi, sigur Mike nu o sa ia notite dupa ce spune Ionescu si Popescu:-) E un concurs de idei, e asa greu de priceput?Si eu o las balta, doar ca a uitat altul robinetul.
  • Puiu Puiu
    Domnule florentin (cu 'f' mic),este vorba de ce l-ai pune sa faca in locul tau pe Mike Rowe,realizatorul emisiunii MESERII MURDARE ! Adica un caz particular,nu unul general,cum zici dumneata.Cred ca ori nu ai vazut niciun episod,ori nu ai citit ,ce se cere ,pana la sfarsit.Dupa cum stiu reporterii adevarati,un adevar zis pe jumatate e o minciuna! Nu cred ca se cere sa-i dai o sarcina lui Cristoiu,asa ca las-o moarta cu reporterul...
  • florentin florentin
    Alo, domnu* Puiu! Intrebarea era ce l-ai pune sa faca in locul tau! Deci, nu scrii avioane, ca dezgropi mamuti sau altceva, ca nu te crede nimeni. Si parerea cu desconsiderat e o parere, fiecare e liber sa zica ce vrea si cat il duce capul sau interesul;-)
  • Puiu Puiu
    Domnule,presupun ca foarte putini au scris despre meseriile lor.Au presupus doar cum ar fi sau i-au vazut pe altii practicand meserii murdare.Pot sa dau ca exemplu pe concurentul care a zis ca e taietor de lemne!!! Pai sa-mi fie cu iertare dar nu-l vad venind seara acasa rupt de oboseala,murdar si lihnit de foame,navigand pe NET si concurand aici !

Trimite un comentariu

sus