Skip to main content

Disponibilizări la B1 TV. Adrian Bucur şi Radu Herjeu ies de pe ştiri

 

Postul B1 TV trece printr-o serie de restructurări. Aproximativ 25 de angajaţi vor fi disponibilizaţi.

Publicitate

În schema nouă de organizare, Adrian Bucur (foto) nu va mai prezenta ştiri la postul condus de Sorin Oancea. Iese de pe post şi Radu Herjeu. Carla Giaca (care prezenta Ediţia de prânz), primeşte o altă emisiune, săptămânală.

Cum motivează restructurările Sorin Oancea, în continuare:

Sorin Oancea, pentru paginademedia.ro:

“Sunt două motive principale. Este vorba odată de reducerea costurilor. Pe de altă parte, postul B1 TV a trecut printr-o schimbare de profil, de la un post generalist la unul de ştiri, care funcţionează cu o structură diferită de personal.”

În noua schemă, Adrian Bucur, care prezenta ştirile pe intervalul de după-amiază, nu se mai regăseşte în echipa de prezentatori.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adrian Bucur discută cu conducerea postului alte proiecte.

Carla Giaca, prezentatoare a Ediţiei de prânz (de luni până joi), va primi o emisiune săptămânală, pe teme medicale. Radu Herjeu (prezentatorul ştirilor de weekend de dimineaţă), va pleca de la B1 TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • romanverdepraz romanverdepraz
    Citind comentariile, nu poţi să nu remarci ce caractere populează acest post de televiziune. Ca peste tot, de altfel, numai tabere de frustraţi împotriva altor tabere de frustraţi, foarte curajoşi, dar pitiţi după pseudonime, că nu poţi să ramâi fără pâine, nu? Băi, fraţi şi surori, dacă aţi şti meserie n-aţi avea probleme de niciun fel, nici identitare, nici financiare... Numai că...ce şi cât ştiţi nu e deloc un secret, se vede zilnic pe sticlă. Cu rezultatele nici ele secrete...
  • cornell cornell
    Ziarele s-au reglat deja pe piata. Au disparut Cotidianul, Gandul, Ziua, Gardianul, Averea, Financiarul... Abia se mai tin pe picioare Adevarul, Evenimentul Zilei, Capital, Romania Libera... Iar fantomele on line ale cotidianelor defuncte, chiar daca au costurile de aparatie reduse, vor disparea si acestea cat mai curand. Proiectele noi si cu adevarat profesioniste vor avea succes. Pomenile cu carti si DVD-uri sunt solutii de moment pentru un tiraj si asa anemic.
  • cornell cornell
    B1 e vai de capul lui iar Sorin Oancea e cam varza cu banii in momentul de fata... Pina acum numai a cheltuit, iar profitul nu prea se intrezareste. Posturi TV sunt prea multe pentru a face un rating decent... Vor disparea in urmatorii 3 ani 10 TV, B1 TV, REalitatea TV, Money Channel, GSP TV, TVR 3 si TVR INFO.
  • kali kali
    De acord cu pozitia in audiente, e cea reala. Cand era aservit lui Base si era condus de Radu Moraru, B1 era ceva mai sus in top. Acum de cand e plin de cei care pupau PSD si PNL, era logic ca se va duce la fund...
    P.S. Nu tin cu Basescu, dar nici cu Lolek si Bolek care se pretind a fi opozitia romaneasca. Inca mai astept un partid normal, un presedinte normal si o presa normala, intr-o tara aflata mult departe de normalitate.
  • kali kali
    "Profesionistii" lui Voiculescu s-au impartit in 3: cei care au ramas prin Antene, cei de la B1 si cei de la Digi News sau cum s-o mai fi numi. Au invatat bine cum se face manipularea, se pricep de minune la asta si merita diplome de la Felix. Oancea este unul dintre ei, care a fost prins ca a bagat mana prea adanc si a fost tras de urechi. Si Titiriga la fel. Oancea nu e un creator de televiziuni, e doar un oportunist care vede doar bani (banii altora) in fata ochilor. El personal n-a investit niciun chior.
  • George George
    Spune cineva mai sus ca Bucur i se parea blazat/plictist, pai cum putea sa fie, daca pseudoreporterii veneau cu materiale plictisitoare, de tot rasul.Ca privitor, comutand de pe Realitatea pe B1:soc si groaza, stirile B1, nu-ti starnesc niciun interes!!!Materiale lungi si plictisitoare!Iti fug ochii dupa masinile de pe C.Victoriei, iar culorile din studiouri te obosesc ingrozitor.Pana si garsoniera lui DD era mai placuta.
  • VaDin VaDin
    Kali, profesionistii lui Voiculescu au ramas la Voiculescu.Profeionistii lui Oancea sunt la B1, faci confuzii!
  • antena 3 antena 3
    Postul aservit basecului este pe craca. Pozitia 16 - la audiente. Cine sa se uite domnule la un post care-i ridica osanale chiorului si portocaliilor ?
  • gake gake
    La postul asta totul este MOLESIT.
  • ciavistu ciavistu
    corect, la inceput ii luase pe astia (dati acum afara) doar asa, ca lest, sa nu urce in audiente prea repede. si acum ca s-au stabilizat in ascensiune, ii arunca peste bord.
  • radu radu
    Citeam pe undeva ca i-a plecat reporterul special Andrei Cojocaru, probabil ca nu se mai ajungea cu leafa. Petreanu ii concureaza serios pe Sorina Matei si Andrei Badin, care incearca din greu o "performanta" similara. Sunt moartea audientei! In ritmul asta, B1 poate face un rebranding, iar postul sa se numeasca "B 0,1". Sau 0,0?
  • radu radu
    Nu prea pare drumul cel bun, de vreme ce au ajuns sa faca disponibilizari. Se vede ca nu mai au emisiuni in afara de talkshow-uri, cu cateva mici exceptii. Doar emisiunile Uraniei nu sunt vorbarie goala, cred ca sunt singurele ramase din vechiul B1. Subtierea grilei tradeaza lipsuri mari pe zona de productie, probabil din cauza banilor. Multe emisiuni au disparut rand pe rand din grila, fiind inlocuite cu emisiuni de vorbarie. Pacat de emisiunea Sandei Nicola, "Generatia cu cheia de gat", un proiect interesant care incepuse bine.
  • udi alan udi alan
    marele guru oancea!!!!!!!!
    cand ai bani te cam iau aerele si te crezi dumnezeu! pe uram vine clipa cand la nas iti parvine un miros scabros, te uiti in jur sa vezi sursa...orb cum esti, nu vezi nimic! si atunci cum de mirosul te insoteste pas cu pas?!
  • Cornel Cornel
    E o decizie normala, nu e vreo pierdere, din contra, B1 e pe drumul cel bun
  • kali kali
    Cifrele spun totul: 0,4 rating in primetime si 0,2 rating all-day. Asta nu se poate numi decat dezastruos. E clar ca pestele de la cap se impute. Oancea si Titiriga au tocat banii degeaba, iar 'palmaresul' o dovedeste. Aducerea celor doi a fost cea mai mare greseala pe care putea sa o faca Bobby Paunescu. Copiuta dupa Antena 3 si oamenii adusi de acolo au fost o pierdere din toate punctele de vedere. "Profesionistii" lui Voiculescu n-au fost in stare sa faca o grila de programe de Doamne ajuta, totul s-a facut pe genunchi iar acum a venit nota de plata. Mai bine aruncau banii pe Dambovita, era acelasi lucru. Anul trecut, pe vremea lui Radu Moraru, audienta medie era 0,7 in primetime si 0,3 all-day, iar costurile erau cu mult mai mici. Dar pe langa vorbarie mai existau si emisiuni, facute cu resurse minimale, insa aveai ce vedea. Acum e un radio cu imagine, plin de paraziti care zgarie degeaba ecranul.

Trimite un comentariu

sus