Skip to main content

PREMIERĂ: Radu Banciu l-a bătut pe Mircea Badea

 

Publicitate

La aproape un an de la debutul cu emisiunea de la B1, Radu Banciu reuşeşte să îl depăşească pe Mircea Badea, competitorul direct.

Duminică seara, Lumea lui Banciu (B1) a depăşit, ca audienţă, în premieră, emisiunea În gura presei, prezentată de Mircea Badea pe Antena 3.

Banciu a comentat, duminică, finala Eurovision şi meciul lui Bute. La Radu Banciu s-au uitat, în fiecare minut, 288.000 de români. Majoritatea covârşitoare - 216.000 de telespectatori - a venit din mediul urban.

Cifrele, în continuare:

La nivel URBAN: O medie de 216.000 de telespectatori pe minut pentru Radu Banciu. Diferenţa faţă de Mircea Badea a fost de doar 5.000 de telespectatori. B1 a fost după Pro TV şi Antena 1.

La nivel NAŢIONAL: În fiecare minut, la Radu Banciu s-au uitat, duminică, 288.000 de români. Diferenţa faţă de Mircea Badea: 32.000 de telespectatori pe minut.

Audienţa posturilor TV duminică, 27 mai, pe intervalul emisiunii În gura presei (care s-a suprapus peste Lumea lui Banciu), în mediul URBAN:

1. Pro TV: 330.000 de telespectatori (3,1 rating)
2. Antena 1: 318.000 (3)
3. B1 TV: 216.000 (2,1)
4. Antena 3: 211.000 (2)
5. Prima TV: 152.000 (1,4)

Audienţa posturilor TV duminică, 27 mai, pe intervalul emisiunii În gura presei (care s-a suprapus peste Lumea lui Banciu), la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 616.000 de telespectatori pe minut
2. Pro TV: 606.000
3. Prima TV: 466.000
4. B1 TV: 288.000
5. Kanal D: 282.000
6. Antena 3: 256.000
7. Realitatea TV: 199.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    N-am ajuns la concluzia asta, însă de când comentez, nu numai aici, ci şi pe alte pagini, m-am obişnuit cu "stilul" lor, ca să zic aşa. ;)
  • aidan aidan
    mie imi plac amandoi! dar amandoi sunt geniali, razi de te prapadesti, cand nu ataca probleme politice! as putea spune ca mircea se descurca mai bine cu temele impuse de politica decat banciu care devine mai tenebros decat mircea si uneori chiar mai vulgar!! ii ascult, deci stiu ce vorbesc! sunt poate singurii nostri oameni de tv care pot scoate o emisiune zilnica doar din capul lor ala destept!pacat ca in romania, cand doi destepti sunt platiti de posturi oponente devin intre ei dusmani! sper ca practica asta sa dispara! ce festin ar fi o emisiune in care cei doi sa-i ia in colimator pe politicienii nostri asa cum simt, nu cum li se impune! e loc de "tavalit" aproape tot ce inseamna om politic in romania!exceptiile nu fac decat sa confirme regula! vad ca si din postari oamenii nu se sufera intre ei si nu se uita decat la cate un post. gresit! e ca cu sursele in ziaristica! macar trei surse sa zica acelasi lucru pentru a fi tiparit!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Banciu asta le zice verde-n fata dom'le, ca nu e in slujba lui Felix...si e bun de gura. cred ca audienta lui in crestere se datoreaza si scoaterii Antenelor din grila RCS@RDS... multa lume care se uita la Badea se uita acum la Banciu.
  • Robert Robert
    Alarma falsa.
    A intarziat iarasi Sinteza Zilei, asa ca Banciu l-a batut pe Gadea, ultima parte a emisiunii lui Gadea.
    Inca nu l-a batut pe Badea dar audienta sa este in crestere, iar cresterea in audienta i-o datoreaza partial altui antenist, lui Mihai Bendeac.
  • Marius Marius
    @IoanaB.
    Imi poti spune cum ai ajuns la concluzia ca toti fanii lui Banciu sunt basişti? Impresia mea este ca ai incercat sa-l descrii pe R.B. si ai obtinut portretul lui Gadea. Apropo de coerenta si talent, ai urmarit vreodata o etapa de Turul Frantei comentata de el pe Eurosport?
  • Catalin Poenaru Catalin Poenaru
    @Felix Varanul! Cultură "francofilă"?!? Cretinul a fost în Franţa doar OSPĂTAR! Ce cultură?! De ceapă şi usturoi: Doriţi şi "checeap" la fripturică? Ăla nu poate formula o frază coerentă... Spune cuvinte fără sens şi, după cum a declarat într-un interviu, "a atins apogeul", dar nu în presa sportivă, ci în prostie agresivă....
  • bella bella
    bravo banciule!! nu toti prostii iti pot intelege poantele!
  • Ioana B Ioana B
    @buhu
    Pentru că nu sunt susţinătoarea frenetică a ăstuia de la B1, n-am decenţă? Măsoară-ţi afirmaţiile. Şi adu şi argumente. Aşa oricine aruncă vorbe aiurea, ca tine aşa.
    Spre deosebire de voi, care nu ştiţi decât să jigniţi, fără absolut niciun argument, eu am decenţă. O să fiu puţin arogantă şi o să spun şi că nu mă pot compara cu voi. Nu v-am jignit, aştept acelaşi lucru. Voi n-aveţi decenţă, nici bun simţ.
  • buhu buhu
    vaaai, nea tanasa, epigramistu de serviciu, ce scremuta ti-a iesit
  • buhu buhu
    Daca ai fi decenta,poate ai avea parte de decenta. Te-ai gandit la asta?
  • buhuhu buhuhu
    Ioana, du-te fata si culca-te
  • Ioana B Ioana B
    Faină asta. Bravo! :)
  • >TRAIAN TANASA >TRAIAN TANASA
    Eu nu regret c-a pierdut Bute /
    Si nu spun vrute si nevrute, /
    Da-m pare rau, amaru masii, /
    Ca-n locul lui … nu a fost Base. /

    (DE H GH)
  • Ioana B Ioana B
    Tot datorită lui Badea se uită cineva la el. Badea i-a făcut reclamă. Toţi eram curioşi cine e “cap de porc”. :)
  • Ioana B Ioana B
    Faptul că lumea e plină de oameni fără caracter e demonstrat de existenţa ta.
    Argument n-ai nici tu, nu? Ca toţi băsiştii, eşti lipsit de decenţă, jigneşti pe cineva pe care, sincer, nu cunosc şi nu văd ce legătură are nici cu articolul, nici cu mine. Şi pe mine încerci să mă jigneşti, de ce? Pentru că nu mă uit la unul lipsit de coerenţă, de talent, de orice care să mă facă să mă uit la el.
    Puţină decenţă nu v-ar strica.

Trimite un comentariu

sus