Skip to main content

Adriana Nedelea pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Adriana Nedelea, prezentatoarea segmentului Prime-Time News (de la ora 20.00), de la Realitatea TV, părăseşte canalul de ştiri, începând de mâine.

Într-un mesaj trimis redacţiei Realitatea TV, Adriana Nedelea îşi anunţă plecarea, dar nu dă detalii despre motivele plecării sau despre planuri.

"Nu comentez", a declarat Adriana Nedelea, contactată de Paginademedia.ro.

CV, via AdrianaNedelea.ro:

  • decembrie 2006 – prezent: reporter, prezentator Realitatea TV
  • septembrie 2005 – noiembrie 2006: reporter Adevarul
  • august 2004 – august 2005: reporter, prezentator Radio Romania Actualitati
  • licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Facultatea de Jurnalistica din Sibiu)
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Se va duce mai mult ca sigur la Digi24!
  • TIGRU.NET TIGRU.NET
    Se duce la RomaniaTV?
  • Horatiu S Horatiu S
    @ Zakiro, ioana - "afectata"? in primul rand, atunci cand incercati sa criticati pe cineva incercati macar sa nu cadeti voi in penibil. apoi, chiar nu sunteti in stare sa gasiti alt termen decat "afectata"? ce naiba inseamna asta... "neafectatilor"?
  • Horatiu S Horatiu S
    @ kiko - ai mila de mine :) sunt un om mai tehnic (daca mi-e permisa exprimarea), literele imi mai joaca feste uneori. sper insa ca ideea a priceput-o toata lumea :)
  • kiko kiko
    am scris mai devreme un comenatriu aici dar vad ca a disparut. intrucit nu incalca nicio regula a site-ului, il reiau: cind am facut comparatia cu esca, m-am gindit la faptul ca nedelea este/era imaginea realitatii tv, asa cum esca este imaginea protv, nu m-am referit la cine doar citeste sau nu prompterul...
  • kiko kiko
    "nu ca alte prezentatoare CARORA nu le ajungi la nas"
  • Horatiu S Horatiu S
    Ca intotdeauna, multi sunt cei care stau in spatele tastaturii si arunca jigniri in stanga si in dreapta, de cele mai multe ori fara sa stie prea multe lucruri despre subiectul in cauza. Eu am lucrat vreo 4 ani cu Adriana Nedelea si pot sa spun cam asa: e un om de un bun simt asa cum rar am intalnit si se pregateste pentru job-ul pe care il face asa cum putini o mai fac in ziua de azi. Iar faptul ca dupa ce a devenit prezentatoare a incercat mereu sa-i sfatuiasca pe reporterii incepatori si sa-i incurajeze (nu ca alte prezentatoare la care nu le mai ajungi la nas) pentru mine inseamna totul. Succes pe mai departe, Adriana! Sper sa nu citesti ce se scrie pe aici, iar daca o faci sa stii ca sunt inca multi altii ca mine - suntem mai tacuti, dar suntem aici :)
  • Horatiu S Horatiu S
    @ Digitalis - amice, poate nu stiai, dar Adriana Nedelea nu a pastrat BMW-ul ala mai mult de cateva zile. A fost o chestie de imagine pentru Realitatea. Atat.
  • Digitalis Digitalis
    asta inseamna ca tre' sa dea biemveul inapoi???
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Paginademedia.ro încurajează dezbaterea civilizată, constructivă. Vă rog să păstrați un limbaj civilizat, fără jigniri sau afirmații calomnioase. Altfel, comentariile nu vor fi aprobate. Mulțumesc!
  • Laura Laura
    da ce facea saraca cu 6000 euro pe luna? parca le plangea de mila saracilor din Romania prin emisiuni. Are rusine sau nu individa asta?
  • Writter Writter
    Chestia cu APTR,o cunoaste toata suflarea celor din tagma asta.O spun cu toata responsabilitatea,dupa ce am aflat parerea multora dintre...noi si anume ca cei care primesc premiul asta,se pare ca au un pic din toate si NU nimic din ceva anume.Prin urmare,daca functionezi pe mai multe planuri la capacitatea de 90% este mai bine decat daca ai functiona pe un anume plan,sau putine planuri la capacitatea maxima existenta.Si la fatuca asta parerile sunt impartite,deci...........drum bun,oriunde ai fugi de tine!Papapapapa!!!!
  • sergiu sergiu
    Nu cred ca e cazul sa plangem pe nimeni! Multe "vedete" de la Realitatea au incasat prea usor niste sume astronomice. Adriana Nedelea a fost anuntata ca i s-a taiat salariul de 6000 euro la jumatate asa ca si-a luat talpasita. Cred ca isi va gasi un loc la Romania Tv
  • adrian adrian
    Cred ca nu e in regula sa bagi pe gatul publicului povestea cu premiile APTR, sa ne uitam la Firea si atatia altii care sunt orice numai modele profesionale nu si au luat destule premii de genul asta. Adriana Nedelea are cateva probleme serioase cu jobul asta in care s-a afirmat la Realitatea: pocea numele la unii invitati in studio-ul stirilor, vorbeste pe repede inainte si are un stil general de a prezenta si de a vorbi cu invitatii de parca ia la goana telespectatorii. Nu cred ca mai are rost vreo comparatie cu Esca sau chiar cu alti moderatori mai modesti de TV
  • dady dady
    Multa bafta Adriana Nedelea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus