Skip to main content

Televiziunea Turda TV, în care acţionar este şi un corespondent Romania TV şi cântăreţ de muzică populară, îşi schimbă numele în Cluj Live

 
Televiziunea Turda TV, în care acţionar este şi un corespondent Romania TV şi cântăreţ de muzică populară, îşi schimbă numele în Cluj Live

Televiziunea locală Turda TV, în care a intrat ca acţionar şi Mircea Sime, corespondent de la Romania TV, îşi schimbă numele şi va oferi mai mult conţinut local. 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi schimbarea denumirii Turda TV în Cluj Live. În plus, forul a aprobat şi noua grilă de programe, ce promite să ofere conţinut propriu în proporţie de 94,6% (până acum proporţia era de 11,5%). Până acum, mare parte din emisia postului local de televiziune era retransmisia canalului Travel Mix. Postul avea doar 2 ore de program local în fiecare zi. 

Mircea Sime, noul acţionar al postului, 

„Am venit cu o nouă grilă. Cu siguranţă veţi spune că este îndrăzneaţă. Eu cred că o putem duce. Am discutat deja cu câţiva viitori colaboratori. Cred că numele de Cluj Live o să ajute mult mai mult, chiar dacă o să emitem din Turda. Cred de asemenea că vom putea face o televiziune locală care să meargă bine, care să arate bine şi care să fie exclusiv a clujenilor. Eu îmi asum şi cred că o să reuşim.”

Întrebaţi de zona de difuzare a televiziunii locale, reprezentanţii postului au răspuns că postul acoperă Turda ţi Câmpia Turzii şi zone din municipiul Cluj. 

Amintim că Mircea Sime a fost protagonistul unui moment neobişnuit în şedinţa CNA din 30 ianuarie, când s-a discutat schimbarea de acţionariat. În timpul dezbaterilor pe acest subiect, a intervenit şi directorul de programe al postului, Roxana Niculescu, care le-a spus membrilor că acest proiect nu are nicio legătură cu Romania TV, şi că nu avea cunoştinţă de intratea lui Sime în acţionariatul unei televiziuni locale. 

Întrebat în şedinţa de astăzi despre colaborarea cu Romania TV, Sime a precizat că va rămâne în continuare corespondentul televiziunii de ştiri şi că la Cluj Live nu va avea apariţii, ci se va ocupa doar de partea administrativă. 

FOTO. Grila de programe Cluj Live

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus