Skip to main content

NEÎNŢELEGERI. Canalele Pro TV ies de pe Dolce din 3 ianuarie

 

Publicitate

ACTUALIZARE. În timp ce Pro TV spune că posturile Pro nu vor mai putea fi recepţionate în reţeaua Dolce, Romtelecom spune că „există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV”.

Posturile deţinute de Pro TV nu vor mai putea fi vizionate pe reţeaua DTH deţinută de Romtelecom începând din 3 ianuarie, anunţă un comunicat al companiei. Motivul? „Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA”.

În decursul negocierilor incepute in luna septembrie, Romtelecom nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat Romtelecom, se precizează în comunicat.

Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A: “Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum Romtelecom obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.”

Reprezentanţii Romtelecom, compania care deţine Dolce, au emis, la rândul lor, un comunicat în care au precizat că Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că începând cu 3 ianuarie posturile „ar putea” să nu mai fie difuzate în reţeaua Dolce.

„ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom”, au precizat reprezentanţii companiei.

„În toată această perioadă, a negociat cu bună credinţă cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil. ”, au mai spus aceştia.

Canalele Pro TV: ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ene ionut ene ionut
    eu vreau sa zic un singur lucru ca ma uit sau nu la canalele de la pro tv ele trebuie sa fie in grila cind am incheeat contractul l-am incheiat cu aceste canala incluse nu ma intereseaza ce fac cei din conducerea celor 2 firme nu imi mai da aceste canale sa vina sa-si ia echipamentul si sa se spele cu el pe cap si punct nu sint singuri care emit aceste canale ma voi muta la un alt furnizor de servicii care imi ofera toate aceste canale
  • decebal decebal
    Reziliem contractul ce naiba e cel mai urmarit post tv din romania
  • florin tudor florin tudor
    Sint abonat de foarte multi ani Romtelecom pt.trei servicii (voce,internet si cablu) si sincer va spun ca nu sint multumit de serviciile lor.Nu intru in amanunte,nevrind sa creez o opinie contra,cu toate ca insolenta si incorectitudinea lor ,o recomanda din plin.
    Nu este un capat de tara ,daca Dolce nu va mai difuza gama Protv. Dolce chiar merita sa aiba din ce in ce mai putine programe ! La asa sac ,asa petic !
  • Nelu paralelu Nelu paralelu
    Am avut romtelecom doar fix si mi-a ajuns.RDS sunt miezul.Eu sunt din bucale si am RDS tot, DIGI , telefon, tot.RDS au o strategie simpla, acopera doar orasele mari.Asta le asigura cel mai mare profit cu ce-a mai mica investitie.Si atunci isi perimt sa aiba cele mai mici preturi si cele mai bune servicii.Telefonul de la RDS este mai ieftin decat Vodafone si Orange dar din pacate nu toata lumea are.
  • tutu tutu
    Bucuresteni! Luati-va DVB_T (hd reception 1000) si cu o antena de camera vizionati gratis PROTV HD.si multe alte canale de baza.
  • alex alex
    Adoca cum la antene nu sunt copii romanesti dupa emisiuni straine ? ma cam indoiesc , ganditi fratilor inainte sa scrieti.
  • ionut ionut
    o sa reziliem contractu cu rom telecom dk nu mai transmite postu pro tv si cei de la pro tv sa lase si ei din pret ca e criza si cu noi s-a facut mare
  • NEGREA NEGREA
    Astia de la prtv care detin suprematia(cred ei) in retinguri au inpresia ca sunt unici.Dupa ce au infintat voyo si au reclamat peste tot ca sa fiie inchise siturile de difuzat filme gratis ca nu aveau abonati acum cer bani mai multi .Este rusinos ce se intampla pentru ca pe prtv nu am vazut un film nou ci numai relori si copii romanesti dupa emisiuni straine ,asa ca nici o paguba.
  • Nica Leon Nica Leon
    La cît de mult rău a făcut pînă acum şi PRO Tv.-ul românilor şi României măsura este mult prea tardivă!
  • adi adi
    in general dolcetv e pe la sate mai mult,unde din pacate nu au o alta alternativa viabila,asa ca nu o sa renunte asa de multi cum credeti voi.
  • adi adi
    eu...
  • costi costi
    da dar pina cind sa tot platim?oare nu e nimic de facut
  • viorica viorica
    sa ii ia dracu pe cei de la dolce ar trabui sa renutam toti la ei
  • costel costel
    Sa plece PRO-ul cu toti Basistii lui ca inafara de HD filme de 2 bani nu vz. nimic. La SPORT.RO este reclama la 3 min. HUOOOOOO., . Pe ACASA sunt telenovele pt. bunica. Oricum a scazut si RATINGUL dupa cum am auzit. Si ca sa fiu sincer o sa intru pe NET s-o vad pe MONICA DASCALU [prezinta o realitate si este impecabila, O IUBESC], si poate la SPORT la 8 seara, in rest BINE PA, nu l-e duc dorul.
  • nosFeraTU nosFeraTU
    Subscriu la aboNaTU: daca e pe bani, ce e cu calupul exagerat de reclame? Ideea cu pachet separat MediaPro, si de ce nu Intact etc. e super - cred ca asta ar mai potoli spiritele, cel putin pe blogurile astea...

Trimite un comentariu

sus