Skip to main content

Românii au talent, cel mai bun debut de până acum: peste cinci milioane de români pe minut

 

Publicitate

UPDATE. Show-ul Românii au talent a condus în audienţe şi în reluare. Cifrele, în continuare. 

DEBUT DE SEZON. Romanii au talent a înregistrat, vineri seară, cel mai bun debut din sezoanele de până acum: peste 5,3 milioane de români erau în fiecare minut pe show-ul de pe Pro TV. Vârfurile au sărit de 6,6 milioane de telespectatori.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele primei emisiuni a sezonului trei Românii au talent:

LA NIVEL NAŢIONAL: Peste 5,3 milioane de români au fost în fiecare minut cu ochii pe prima ediţie Românii au talent din acest an. Locul doi pe interval, la mare distanţă, a fost deţinut de Acasă TV, care difuza Inimă de ţigan. Pe locul 3 a fost Antena 1.

Cota de piaţă a Pro TV a fost de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Românii au talent.

Vârful de audienţă naţional: 6,65 milioane de români, la minutul 21.41.

LA NIVEL URBAN: Din totalul publicului, peste 2,6 milioane de telespectatori ai Pro TV pe intervalul Românii au talent au fost din oraşe. La nivel urban, pe locul doi a fost Antena 1, urmată de Antena 3.

Vârful de audienţă urban: 3,23 milioane de orăşeni la minutul 22.42.

SEGMENTUL COMERCIAL: Aproape 1,5 milioane de telespectatori Pro TV au fost din segmentul 18-49 de ani (26,5 rating pe zona comercială). Pe acest target, locul secund, Antena 1, înregistra 200.000 de persoane din targetul comercial (3,6 rating pe target).

Românii au talent este la al treilea sezon. Emisiunea a avut prima ediţie pe 11 februarie 2011 şi a fost urmărită, în medie pe minut, de 2,05 milioane de telespectatori din mediul urban (adică 17,8 rating).

Al doilea sezon a avut un start mai bun: aproape 2,3 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit în fiecare minut show-ul. La nivel naţional, startul sezonului doi a fost urmărit de peste 4,5 milioane de români în fiecare minut:

Audienţa posturilor TV pe intervalul Românii au talent vineri, 15 februarie:

URBAN NATIONAL
1 Pro TV 2.635.000 telespectatori pe minut (25,1 rtg) Pro TV 5.314.000 (27,9)
2 Antena 1 355.000 (3,4) Acasa 651.000 (3,4)
3 Antena 3 299.000 (2,8) Antena 1 625.000 (3,3)
4 Acasa 285.000 (2,7) Antena 3 429.000 (2,3)
5 National TV 207.000 (2) TVR 1 393.000 (2,1)

Reluarea Românii au talent, 1,8 milioane de telespectatori

Peste 1,8 milioane de români din toată ţara au urmărit reluarea Românii au talent, difuzată între 16.00 şi 19.00. Dintre aceştia, 913.000 de persoane erau din mediul urban. Minutul de aur a fost atins la 18.51, când o medie de 3,1 milioane de români din toată ţara erau pe Pro TV. Minutul de aur, la reluarea Românii au talent, a avut, pe segmentul urban, 1,3 milioane de telespectatori.

Al doilea clasat a fost postul Antena 1, care a difuzat Observator şi Mireasă pentru fiul meu. Postul de telviziune a înregistrat, pe tronsonul Românii au talent, o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 614.000 de persoane erau din mediul urban.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionda ionda
    Pt.EU:car hd=digi sport,ticu alexe,bivolul(ob22).am fost la finala europa league,carul din anglia jalnic(plangea conducerea voastra ca la inchiriat).
  • 1q 1q
    ce comentarii super-amuzante ! se vede de la o posta ca antena unu si protv au pe statul de plata postaci. gretos, dar amuzant in acelasi timp .in ceea ce ma priveste, nu urmaresc xfactor, romanii au talent, dansez pt tine etc. observ doar ca pt o suta de roni, protv pare sa fi angajat toti orfanii si copiii strazii ca sa se faca de ras in show-ul lor, chipurile veniti de buna voie pt a-si arata talentul...lipsa. un om normal la cap isi da seama rapid ca multi ciudati sunt mai degraba angajati decat veniti de buna voie...dar daca plebei ii place sa fie prostita, paine si circ atunci ! mie mi se pare ca acest show ar trebui numit "romanii sunt ciudati si uneori ticniti de-a dreptul." nicio diferenta intre farsele regizate de pe A1 si concurentii semiretardati de pe scena "romanii au (lipsa de) talent.
  • eu eu
    Pentru cei care comenteaza pe pagina de media: ia cineva bani de la ProTv sau Antene daca scriu pro sau contra lor ? Ca eu nu inteleg dc atatea comentarii rautacioase......
  • Avon Cosmetics Avon Cosmetics
    Hai Antena 1! Hai și tu, că poți!
  • eu eu
    pt domnul sau doamna ionda
  • eu eu
    sd convertit in hd n-o sa se vada niciodata cum se vede FULL HD, astept mai multe detalii si spune-mi cine are car HD in romania.
  • eu eu
    Spune-mi te rog un post generalist care emite HD, in afara de protv?
    Apropo de Finala Uefa Europa Legue, ai fost cumva la meci? Eu da, da au inchiriat un car HD, dar nu ca protv nu se descura ci pentru ca cei de la UEFA vin cu echipa lor de tehnic cand se organizeaza o finala, sa sti ca si unii cameramani si regizorul transmisiunii erau din alte tarii si cei care au facut decoruriile erau straini. E usor sa vorbesti aiurea fara sa sti din auzite...
  • Radu100% Radu100%
    Sunteti incredibil, postacilor. Nici Basescu nu este pupat de Andreea Pora asa cum e ProTV. Sunteti buni la pupaturi. Bleah
  • dragos dragos
    oau. asa postac Protv mai rar. asa perfect a fost Romanii au talent incat inspiratia a fost chiar X factor. inca de la inceput: Intrarea juratilor in sala... de unde o fi, fix ca la X factor, doar montata aiurea. unde-i racordul de haine? cine naiba intra in sacou si iese in 12 camasi diferite? cineva cred ca a uitat sa se uite atent la concurenta inainte sa scrie... sa nu mai zic ca am vazut pus acelasi cadru cu public cam de 10 ori. cautati grasul care rade... va veti distra. exercitiu de montaj...
  • poporul roman poporul roman
    culc*
  • poporul roman poporul roman
    doamne fereste! mai bine ma cucl decit sa vad titanic din nou 9indiferent cine l transmite)
  • ticu alexe ticu alexe
    Montajul face toti bani,restul este romane
    ste.
  • ticu alexe ticu alexe
    Pt.EU :ca tehnician av ar trebui sa stii ca exista sd convertit,iar aceasta emisiune se filmeaza sd pentru ca pro nu are car hd,au numai sd.sunt mai avizat decat tine dl.tehnicia,imtamplator lucrez in domeniul car tv si stiu foarte bine.daca vrei mai multe detalii,cu cea mai mare placere.
  • Carol Carol
    Hai fugi la Antena 3. Urmeaza un interviu senzational cu Simona Gherghe. Nu il rata!
  • ionda ionda
    Sd convertit.DL EU esti praf.tehnician av la camin .

Trimite un comentariu

sus