Skip to main content

Românii au talent, cel mai bun debut de până acum: peste cinci milioane de români pe minut

 

Publicitate

UPDATE. Show-ul Românii au talent a condus în audienţe şi în reluare. Cifrele, în continuare. 

DEBUT DE SEZON. Romanii au talent a înregistrat, vineri seară, cel mai bun debut din sezoanele de până acum: peste 5,3 milioane de români erau în fiecare minut pe show-ul de pe Pro TV. Vârfurile au sărit de 6,6 milioane de telespectatori.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele primei emisiuni a sezonului trei Românii au talent:

LA NIVEL NAŢIONAL: Peste 5,3 milioane de români au fost în fiecare minut cu ochii pe prima ediţie Românii au talent din acest an. Locul doi pe interval, la mare distanţă, a fost deţinut de Acasă TV, care difuza Inimă de ţigan. Pe locul 3 a fost Antena 1.

Cota de piaţă a Pro TV a fost de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Românii au talent.

Vârful de audienţă naţional: 6,65 milioane de români, la minutul 21.41.

LA NIVEL URBAN: Din totalul publicului, peste 2,6 milioane de telespectatori ai Pro TV pe intervalul Românii au talent au fost din oraşe. La nivel urban, pe locul doi a fost Antena 1, urmată de Antena 3.

Vârful de audienţă urban: 3,23 milioane de orăşeni la minutul 22.42.

SEGMENTUL COMERCIAL: Aproape 1,5 milioane de telespectatori Pro TV au fost din segmentul 18-49 de ani (26,5 rating pe zona comercială). Pe acest target, locul secund, Antena 1, înregistra 200.000 de persoane din targetul comercial (3,6 rating pe target).

Românii au talent este la al treilea sezon. Emisiunea a avut prima ediţie pe 11 februarie 2011 şi a fost urmărită, în medie pe minut, de 2,05 milioane de telespectatori din mediul urban (adică 17,8 rating).

Al doilea sezon a avut un start mai bun: aproape 2,3 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit în fiecare minut show-ul. La nivel naţional, startul sezonului doi a fost urmărit de peste 4,5 milioane de români în fiecare minut:

Audienţa posturilor TV pe intervalul Românii au talent vineri, 15 februarie:

URBAN NATIONAL
1 Pro TV 2.635.000 telespectatori pe minut (25,1 rtg) Pro TV 5.314.000 (27,9)
2 Antena 1 355.000 (3,4) Acasa 651.000 (3,4)
3 Antena 3 299.000 (2,8) Antena 1 625.000 (3,3)
4 Acasa 285.000 (2,7) Antena 3 429.000 (2,3)
5 National TV 207.000 (2) TVR 1 393.000 (2,1)

Reluarea Românii au talent, 1,8 milioane de telespectatori

Peste 1,8 milioane de români din toată ţara au urmărit reluarea Românii au talent, difuzată între 16.00 şi 19.00. Dintre aceştia, 913.000 de persoane erau din mediul urban. Minutul de aur a fost atins la 18.51, când o medie de 3,1 milioane de români din toată ţara erau pe Pro TV. Minutul de aur, la reluarea Românii au talent, a avut, pe segmentul urban, 1,3 milioane de telespectatori.

Al doilea clasat a fost postul Antena 1, care a difuzat Observator şi Mireasă pentru fiul meu. Postul de telviziune a înregistrat, pe tronsonul Românii au talent, o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 614.000 de persoane erau din mediul urban.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    :)))))
  • Eudor Eudor
    Asa cevaaaa =))))))
    Cum poți spune ca Romanii au Talent copiaza X Fake?
    In primul rând Antena 1 a copiat Pro TV fiindcă nu isi permiteau sa investească in formatu X Factor daca nu vedeau la Pro TV Romanii au talent
    Antena 1 poate doar sa viseze frumos ei rămân Felixieni si atât.
  • dragos dragos
    Daca nu esti fan cum poti compara? uita-te cu atentie si vei vedea ca intrarea juriului la Romanii au talent copiaza X factor, cat despre calitatea persoanelor implicate: Gigel Fronte... si alti nebuni... toti par nespalati si retarzi. eu zic sa treci de iubirea pentru post si sa te uiti la emisiune. juratii nu au argumente, Mihai Petre nu e o autoritate in nimic si vor sa-l scoata "raul", dar nu il incape haina asta. Il vor Simon Cowell si nu le iese.
    cat despre montaj... nu exista termenul "unirea cadrelor" nicaieri.
    si mai uita-te la public...mai ales la cel lipsa din spatele juriului, adica n-au gasit pe nimeni sa umple sala?
  • Dana Dana
    Nu.Noi ne uitam la fictiunile Simonei Gherghe.Nu ne poerdem timpul la emisiuni "regizate".
  • Cristi Cristi
    Ai dovezi? In cazul Antenei 1 s-a dovedit la CNA ca totul este o "fictiune". Poate nu ai auzit, dar in Romania functioneaza prezumtia de nevinovatie. Daca acuzi, trebuie sa aduci dovezi. Eu nu spun ca nu e asa, dar nici ca e asa. Doar cer sa dovedesti tu daca poti ca oamenii aia erau platiti si nu au venit din propria vointa.Mie nu mi se pare imposibil sa fie asa.
  • David David
    Fii serios! Cum poti compara asta cu X Factor? Nu sunt fan infocat al niciuneia dintre cele 2 emisiuni, insa diferentele de calitate sunt atat de evidente, incat si un novice le poate observa. E vorba de modul de unire a cadrelor si calitatea persoanelor implicate.Asta face show-ul si audiente pe care Antena 1 nu le-a avut in existenta sa si la care doar poate sa viseze.
  • ionda ionda
    Pt EU :compara si tu digi hd cu pro tv hd,vezi care sunt diferentele,pe urma iti mai explic."fara sa nu stii din auzite"-foarte tare bai eu,ai gandit adanc.
  • Alina Alina
    Felicitări pentru audienţă . Foarte bine făcută aceasta emisiune.
  • ionda ionda
    PtEU :cunosc foarte bine lumea asta,nu din auzite ca tine.
  • Adi Adi
    Este normal. Nivelul profesional din ProTV este departe de celelalte televiziuni. Şi un rahat dacaă dau pe ecran fac audientă mai mare. Dacă "Românii au talent" era pacut pe Antenă, audienţele nu ar fi depăşit un milion de telespectatori. Pentru că ProTV este mult mai dinamic, iar antena e bătrânesc. Asta-i realitatea. Si dacă motorul audienţei postului rămâne doar Dan Negru la ce să te astepti?
  • ionda ionda
    Cea mai buna echipa de transmisie este la digi sport(regizori,cameramani).
  • ionda ionda
    Apropo de finala:au fost si romanii,si cameramani(Mishu Nagy,Trandafir-sunt nume straine pt.tine,dar cunoscute in domeniu),iar uefa nu are tehnic baietas,sincer cred ca ai fost in alta parte.
  • dan dan
    eu ma intreb daca toti astia care tot ridica protv-ul in slavi primesc si ceva bani pentru asta. in acelasi timp mi-e greu sa cred ca peste cinci milioane de romani si-au pierdut o seara de vineri stand in fata televizorului si urmarind niste tembelisme regizate.
  • ionda ionda
    Nici dansez pt tine nu este hd(se face cu un car din cehia-sd16/9 convertit),romani au talent la fel doar carul difera.
  • ionda ionda
    Referitor la tehnicul prezent la finala:exista standard de calitate pe care trebuie sa le respectii.nu conteaza cine este atata timp cat respectii caietul de sarcini,ca la champions league(apropo :am fost si acolo).

Trimite un comentariu

sus