Skip to main content

UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

 
UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

upcUPDATE. Reprezentanţii UPC au declarat, într-un comunicat trimis paginademedia.ro, că jumătate dintre meciurile din Liga I vor putea fi văzute Look Plus, post ce se va afla în pachetul de bază. Declaraţii, în continuare.

Publicitate

UPC va oferi doar unul dintre cele două posturi care vor transmite Liga I în pachetul de bază.

Din informaţiile paginademedia.ro, la toţi abonaţii de pe analogic şi digital se va vedea postul Look TV Plus, în variantă SD (standard definition).

Compania de cablu a făcut un pachet separat, numit Extra Fotbal, care va avea preţul de 10 lei pe lună, după cum se arată şi pe site-ul companiei. Pachetul va conţine Look TV, Look TV HD, Look PLus şi Look Plus HD.

Posturile Look TV şi Look Plus au ieşti de ieri din lista posturilor libere la retransmisie. Astfel, companiile de cablu trebuie să plătească pentru a le putea oferi abonaţilor. Cele două posturi vor transmite din această lună, pe o perioadă de cinci ani, toate meciurile de fotbal din Liga I şi Cupa Ligii.

Look TV şi Look Plus au ieşti deja de luni din grila companiei RCS&RDS (detalii AICI).

„Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii”, se arată într-un comunicat al companiei de cablu.

„Am creat totodată o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic (Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD), pentru preţul de 10 lei lunar”, au mai arătat aceştia.

Subiectul a fost semnalat şi de blogul tematic HDSatelit.

upc pachet fotbal

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ce lovitura pentru pasionatii de Liga 1...nu 5 lei, nu 7 lei, ci 10 lei pe luna...In conditiile astea nu cred ca nici macar 10 la suta din abonati nu vor opta ptr varianta asta...totusi sa zicem ca mai vin si de la alte retele si se aduna 500.000 de abonati care vor opta ptr varianta asta de 2,2 euro pe luna ...s-ar stringe pe luna 1,1 milioane de euro...in 12 luni s-ar aduna aproape 14 milioane de euro...pina la 27 milioane euro cit costa un sezon de Liga 1 este cale lunga...cu alte cuvinte UPCul ar trebui sa aiba cel putin 1 milion de abonati dispusi sa plateasca 10 lei in plus la abonament pe luna ptr Liga 1 pentru a isi acoperi costurile...ceea ce este f greu...insa nu imposibil...
  • Adi Adi
    De ce nu ati anuntat ieri , asa cum ati facut-o cu RCS ca postul Look a fost scos de pe cablu si de UPC? Cum se numeste site-ul ? Pagina de .....media? Vai de capul vostru!

Trimite un comentariu

sus