Skip to main content

UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

 
UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

upcUPDATE. Reprezentanţii UPC au declarat, într-un comunicat trimis paginademedia.ro, că jumătate dintre meciurile din Liga I vor putea fi văzute Look Plus, post ce se va afla în pachetul de bază. Declaraţii, în continuare.

Publicitate

UPC va oferi doar unul dintre cele două posturi care vor transmite Liga I în pachetul de bază.

Din informaţiile paginademedia.ro, la toţi abonaţii de pe analogic şi digital se va vedea postul Look TV Plus, în variantă SD (standard definition).

Compania de cablu a făcut un pachet separat, numit Extra Fotbal, care va avea preţul de 10 lei pe lună, după cum se arată şi pe site-ul companiei. Pachetul va conţine Look TV, Look TV HD, Look PLus şi Look Plus HD.

Posturile Look TV şi Look Plus au ieşti de ieri din lista posturilor libere la retransmisie. Astfel, companiile de cablu trebuie să plătească pentru a le putea oferi abonaţilor. Cele două posturi vor transmite din această lună, pe o perioadă de cinci ani, toate meciurile de fotbal din Liga I şi Cupa Ligii.

Look TV şi Look Plus au ieşti deja de luni din grila companiei RCS&RDS (detalii AICI).

„Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii”, se arată într-un comunicat al companiei de cablu.

„Am creat totodată o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic (Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD), pentru preţul de 10 lei lunar”, au mai arătat aceştia.

Subiectul a fost semnalat şi de blogul tematic HDSatelit.

upc pachet fotbal

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • e HD e HD
    Pana acum toata lumea se agita ca nu e HD. Opa na ca e HD. Hmmm hai sa gasim alt motiv sa ne plangem. Hai sa vrem si gratis ... daca se poate sa primim si autografe.
  • gratis gratis
    Jumatate dintre meciuri sunt gratis. Look TV Plus ramane in pachetul de baza fara niciun cost si pe Look TV Plus se trasnmit jumatate
  • ieftin ieftin
    Hmm pachetul de baza era undeva la 34 RON + inca 10 RON ajungem undeva la 44 RON. Fabuloasa suma de 10 Euro. Trebuie neaparat sa-mi mai iau un job. Hai sa fim seriosi atat dai pe o masa.
  • nana nana
    vad ca de pachetul cu HBO nu se plange nimeni. si ala se plateste in plus. Oare la fotbal se uita numai saracii? dar stai ... Soc. 2 ...10 LEI aproape cat 3 covrigi ...de unde sa scot aceasta avere?
  • Andrei Andrei
    Trebuie sa lucrezi pe santier ca sa-ti placa Liga 1 si Dodel. Nu ai cum sa intelegi fascinatia fotbalului romanesc...
  • Eugen Eugen
    Daca dau un post din cele doua la liber eu zic ca e echitabil. Pe celalalt cu taxa vor fi derby-urile :)). E bine in ambele cazuri, fotbal sa avem. Eu nu ma agit daca mai dau cativa lei in plus pe luna....si asa ii dau pe toate prostiile :)))))))))))
  • dănuţu dănuţu
    eu dacă aş fi abonat la upc n-aş plăti banii ăştia să-l văd pe porcu zi de zi!
  • usccs usccs
    sandu @
    sunt doua curente: pay per view sau free si iti scoti banii din reclama. nu este nimic mocca, nu te amagii. doar pt ca platesti abonamentul la cablu si atat, nu inseamna ca aia fac sacrificii dandu-ti tie meciuri si filme gratis. problema este produsul. daca produsul este super calitate, atunci da, pay per view plus bani din reclama. dar daca oferi liga I, ai mare tupeu sa o oferi in sistem pay per view si sa vrei si bani din reclama. plus ca esti ca manager si teribil de natang sa dai 30 de mil. de euro pe an pt liga I. chiar nu merita...
  • Impatimit de fotbal Impatimit de fotbal
    Pot sa am si eu o parere??? Aceasta extraoptiune de fotbal este doar pentru microbistii adevarati, cei care doresc sa urmaresca fiecare meci..nu pentru cei de ocazie care beau o bere la un meci o data pe luna.
    Mie nu mi se pare deloc exagerat si chiar sustin acest lucru, sa nu fie Liga 1 disponibila tuturor...altii vor filme, sa plateasca. Eu vreau fotbal, platesc. Vreau sa-i vad pe Maruta si Capatos...nu platesc nimic :)))) Bine, nu e cazul
  • geo geo
    Da...asa este...mai pui si un internet si un telefon...si ajungi la 100 lei pe luna...si pentru ce anume...
  • Sandu Sandu
    Pai normal ca romanul nu are cultura pay per view. El vrea cu 20 de lei sa poata urmari 5000 de posturi si HD daca se poate. Eu sunt pentru aceasta optiune...vreau fotbal, platesc. Cu unele canale de filme gen HBO nu e la fel?
  • Nastratin Nastratin
    Pai UPC nu-l scoate, doar ca face pachet separat. Ceilalti nu vor nici asa, l-au scos definitiv. Astia macar sunt transparenti.....
  • mile mile
    foarte ieftin , se vor muta toti pt un pachet de tigari mai putin si mai sanatos
  • geo geo
    Am dorit sa fiu asa dragut, sa nu adaug pe linga aia 10 la suta abonati inca pe atita...si am facut un calcul... timp de 5 ani, Digi a platit si el vreo 20 mil euro pe an catre LPF ptr Liga 1 insa a dat moka 7 meciuri pe etapa cele 2 canale pe ce care se transmiteau meciurile de Liga 1 fiind in pachetele de baza de 24 lei sau 29 lei...Acum la UPC cel mai ieftin pachet TV este - Optim HD - cu 51 canale SD si doar 7 canale HD - canalele Eurosport nu sunt HD - la 27 lei, mai pui extraoptiunea de 10 lei + Mediaboxul ori CI+ de 5 lei ptr HD si te ajunge la 42 lei pe luna sa vezi Liga 1...nu doar 10 lei...ieftin, nu-i asa?
  • usccs usccs
    mai sunt si banii din reclame. greu de crezut ca vor amortiza investitia, tu spui ca vin 500.000 de oameni sa plateasca, eu zic ca nu vin mai mut de 100, poate 150 de mii. romanul nu are cultura pay per view. in plus, liga I nici nu merita sa dai bani sa o vezi. daca nu joaca steaua, audientele se invart la 100-200 de mii de oameni in zile bune.

Trimite un comentariu

sus