Skip to main content

Draga mea prietenă iese din grila Kanal D. Redifuzări, în locul emisiunii prezentate de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu

 
Draga mea prietenă iese din grila Kanal D. Redifuzări, în locul emisiunii prezentate de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu

draga mea prietena

Decizie de ultimă oră. Kanal D renunţă.de luni, la emisiunea Draga mea prietenă, prezentată de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu, după două luni de la lansare. Producţia a fost oprită întrucât nu performa în audienţe, iar la acest moment nu se ştie când va reveni în grilă.

În locul producţiei vor intra reluări. Astfel, luni vor fi difuzate reluări ale emisiunilor „Asta-i Romania” şi „D-Paparazzi”, marţi, miercuri şi joi intră reluări ale serialului Trădarea, iar vineri, Suleyman.

Emisiunea Draga mea prietenă a debutat în această toamnă cu noii prezentatori, Mircea Solcanu, fost realizator la Acasă TV, şi Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, de la WowBiz.

Aceasta a fost a treia schimbare a prezentatorilor de la lansarea emisiunii, în august 2011. Iniţial, producţia a fost prezentată de Gabriela Cristea, iar un an mai târziu aceasta a fost înlocuită de cuplul de actriţe Cristina Cioran şi Paula Chirilă(detalii AICI).

Audienţa medie a emisiunii Draga mea prietenă, în luna octombrie:

Nr. persoane Rtg% Share%
NATIONAL 134.000 0.7 5.7
URBAN 70.000 0.7 4.9
COMERCIAL 33.000 0.7 5.7

Audienţa medie a posturilor TV săptămâna trecută, pe intervalul emisiunii Draga mea prietenă - 10.00-12.25 (click pentru a mări):

Audiente Draga mea prietena

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Siscanu chiar a fost o surpriza placuta in postura de prezentatoare. Avea sare si piper. Solcanu strica peisajul. Nu are nico treaba cu meseria. La Acasa, nu i s-au vazut deficientele pt ca era Cabral. La Draga mea prietena, Siscanu conducea, Solcanu, când vorbea, te apuca somnul. Siscanu, chiar daca era intepata, era pertinenta in intrebari. Nu mai faceti pe voi...ca e buna pe meserie
  • camy camy
    Felicitari sefilor de la Kanal D pt decizia luata cred ca le-a venit mintea la cap si au inceput sa faca alegerile corecte.Sper sa ia o decizie si in legatura cu prezentatori de la WOW BIZ ca ne-am plictisit de atatia ani de acesti prezentatori plini de balbe,aroganta si fite.Reveniti-va sefilor de la Kanal D deoarece pierdeti audienta din cauza acestor persoane care va mananca bani de pomana.Imi pare rau pt Alina era tare draguta.
  • Cerci Cerci
    Ersin, draga, nu e nevoie sa te uiti de fiecare data ca sa realizezi ca sunt doua curve in platou, una pe bune si un om duplicitar. Nici nu conteaza orientarile lui sexuale, vorbim de caracter. Erau doua ore placute daca aveai de treaba prin casa, eventual in alta camera, cu muzica pornita si cu volumul mut pe tv. Asa da, erau placute. Daca nu vedeai falsitatea jegului pe picioare aka Siscanu, erau doua ore extraordinare chiar!
  • durmus ersin durmus ersin
    Doamne,cata revarsare de rautate !!Cata otrava !Fratilor,de ce va uitati daca nu va placea?Multi masochisti in Romania !!Mie imi pare sincer rau ca s a renuntat la emisiune.Poate reveniti,Kanal D!Erau 2 ore placute.La cine nu mi placea ,nu ma uitam dar in general erau subiecte care interesau ,zic eu.Pacat !
  • mariana mariana
    cristina siscaru, o nulitatye de doi bani care sa marcat intrind in viata de familie a lui medelin si areusit sa-i desparta, este o nulitate venita de la foame din moldova.bine ca nui mai vad pe sticla aceste doua nulitati siscanu si solcanu.
  • victor victor
    Imi placeau Cristina si Paula, Mircea si Cristina erau praf.
  • victor victor
    Imi placeau Cristina si Paula, Mircea si Cristina erau praf, imi pare rau de Alina.
  • maria maria
    Solcanu dupa parerea mea este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.Restul personajelor de la acea emisiune sunt doar glume proaste.
  • Elga Elga
    Sincer, imi pare rau de coprezentatoarea lor, Alina. Chiar imi placea tipa.
  • constantin constantin
    cand erau cristina si paula aveau rating de 0.9 pct si mergea binea emisiunea,dar de cand au intrat cei doi papitoi nu are rating si nici sare dar nici piper,aveau doar 0.5 pct de rating
  • Titi Titi
    Bine ca am scapat de aceasta Cristina care se tot promova ba pe la Teo ba pe la Draga mea prietena numai perle scotea din gura ... a vrut sa-le dea afara pe Paula si Cristina s-a ales prafu iar pe Mircea Solcanu dupa ca si-a expus frustrarile pe facebook mai are tupeul sa apara la tv!?
    Cu privire la Siscanu ii gaseste Madalin pe la Kanal D !
  • Dana Dana
    Bine ca insista cu madalin ionescu de vreo 5 ani. Dupa-amiaza mai era cum era. Dar seara te apuca somnu cu el.
  • Un pacatos Un pacatos
    Madalin ionescu si cristina siscanu... Sacu' si peticu' . Doua nulitati televizionistice. In orice tara normala astia doi erau rîshii planetei. Dar se pare ca incet, incet ne revenim. Asteptam reunirea familiei. La cratitza...
  • diana diana
    Au mai disparut doi care nu isi aveau rostul in aceasta emisiune. Oricum slaba prestatie a celor doi.Sa dea KANAL D dimineata filme straine americane, frantuzesti, italiene, germane sau seriale de comedie caci sunt cu zecile, ar mai descreti fruntile oamenii , ar prinde bine asa pot spune cu siguranta IMI PLACE KANAL D(nu seriale de comedie turcesti ca daca au asa ceva cred ca sunt penibile), nu numai filme turcesti in locul acestei emisiuni "Draga mea prietena" pentru ca eu consider ca se batea in audiente si era la concurenta cu ANTENA 1, ANTENA STARS si PRO TV.
  • ion din balon ion din balon
    Bine ca am scapat de Solcanu de pe TV!

Trimite un comentariu

sus