Skip to main content

Pro TV va difuza Singur acasă a 11-a oară în 12 ani. Ce audienţe a făcut până acum

 
Pro TV va difuza Singur acasă a 11-a oară în 12 ani. Ce audienţe a făcut până acum

VEZI aici când va fi Home Alone în 2017

Home alone - Singur acasă, nelipsit în luna decembrie de pe TV. Pro TV va difuza sâmbătă, pe 10 decembrie, de la 20.30 prima parte Singur acasă. Pentru a 11-a oară, de când există măsurătorile de audienţe.

Publicitate

Singur acasă 2 - Home alone 2 a fost programat de Pro TV pe 17 decembrie de la 20.30.

„Tradiţionalul” film de Crăciun face audienţe uriaşe an de an. Anul trecut, când a fost difuzat pe 5 decembrie, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară, fiind unul dintre cele mai urmărite filme ale anului trecut. În urmă cu doi ani, filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 26 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de 11 ori ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000.

Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995. Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    daca se dadea de mancare... fasole cu carnati si beutura in mijlocul orasului nu mai era nici dracu sa se uite la singur acasa...25,26,27...etc asa romanii se uita la tv si rabda de foame...nu stie nimeni.de aia audiente record.
  • daria41 daria41
    asteptam cu nerabdare si "Lethal Wheapon/Arma mortala 1,2,3","Taxi 1,2,3", "Bad boys 1&2", "MiB 1,2,3" sau serialul "La Bloc", cu care se fac audiente maxime.... parca sinteti pe "statele de plata" la PROTV, altii nu exista...hm DIGIFILM a avut saptamina "Harry Potter" ..din 04-11.decembrie, frumos Digi. mai sint si alte canale Tv ce se implica in aceste sarbatori: Filmbox,HBO,TV1000,DIGI FIlm.
  • anonim anonim
    mi-au placut si imi plac si in continuare aceste filme fara ele nu simti deloc ca vin sarbatorile eu unul cel putin nu stiu alte filme de sarbatori mai potrivite ca singur acasa
  • vasti vasti
    Il revad in fiecare an cu aceeasi placere. E un "clasic" deja.
    Nu va luati dupa carcotasi.
  • guta guta
    retardati in *** mea
  • paul paul
    Si audientele de pana acum unde sunt? Asta era si motivul pentru care intrasem pe articol, sa vad audientele!!!!!
    Naspa!
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    De ce e stampila paginademedia pe captura din Libertatea?
  • david david
    Ce audiente a facut pana acum ***????????? Incet incet va transformati in cancan cu titlurile voastre de ***.
  • robi robi
    Recomand PRO TV-ului difuzarea filmului Love The Coopers (2015)... un film de sezon extraordinar
  • Antihomealone Antihomealone
    Fraților, ne contram pe un film,în nispe episoade,care sunt rateuri totale,când, sunt atâtea filme de craciun,frumoase,chiar în spiritul CRACIUNULUI! Nu bulibaseala de singur acasă, dejante, protejați au depășit o limita a bunului simt,sau poate a banilor disponIbili ?Daaaaa...îi vreau pe Maruta și ANora, în Prietenii mei,elefanții, Cabral,Cobe, care da din tobe, etc
  • Iuli Iuli
    @gigi, da, pot cumpara un DVD, dar parca altfel este starea cand vezi la TV, iarna, rontaind ceva, si da, pot sa-l vad oricand, zi de zi, dar asta nu inseamna ca astept 1 an pana il difuzeaza!
  • Andrei Andrei
    Don't fix it if it ain't broken... terminati cu toate cometariile inutile, e foarte logic ce fac oameni!!
  • Radu Radu
    Cat de incult sa fii sa vezi a 12 oara filmele cu ratatul ăla? ProTv, confirmi,ca ești în criza de idei,de sărbători, maneliști Andra și Maruta,va țin drapelul,LOOSERILOR!
  • gigi gigi
    @Iuli, vezi ca il poti vedea online sau poti cumpara DVD-ul astfel incat ai avea posibilitatea sa vizionezi seria "Singur acasa" 24 din 24 de ore, 365 din 365 de zile pe an. Mi se pare a fi o forma de masochism sa astepti un an intreg pentru ca PROTV-ul sa-ti difuzeze "Singur acasa" intrerupt de calupuri publicitare.
  • Sorin Pietrar Sorin Pietrar
    Am 48 de ani,dar nu l-am ratat niciodată ! :)))))

Trimite un comentariu

sus