Skip to main content

I-au tocat şi a doua oară. Chefii de pe Antena 1 i-au lăsat în urmă pe MasterChefii de pe Pro TV

 
I-au tocat şi a doua oară. Chefii de pe Antena 1 i-au lăsat în urmă pe MasterChefii de pe Pro TV

AUDIENŢE. Şi la a doua confruntare directă, bucătarii de la Chefi la cuţite, de pe Antena 1, au fost mult în faţa noilor Masterchefi de pe Pro TV.

Publicitate

Marţi seara, pe intervalul de intersecţie, Chefi la cuţite a avut un avans de sute de mii de telespectatori în faţa Pro TV. Şi pe targetul comercial 18-49, unde de obicei recuperează Pro TV, diferenţa a fost mare: Chefi la cuţite a avut o audienţă dublă pe acest target, în comparaţie cu MasterChef.

Ca şi luni seara, Pro TV a fost pe poziţia a treia la nivel naţional şi la oraşe (fiind depăşit şi de Kanal D) şi pe poziţia a doua pe comercial.

Chefi la cuţite (emisiunea de pe Antena 1 cu foştii Masterchefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea) s-a intersectat cu Masterchefii de pe Pro TV pe intervalul 20.30-21.40. Pro TV a avut apoi meciul PSG - F. C. Barcelona.

A fost a doua confruntare directă dintre Cefi la cuţite şi Masterchef (în formula cu Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu, în locul lui Adi Hădean, Chef Foa şi Patrizia Paglieri)

Audienta posturilor TV marţi, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 21.40), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 1.431.000 8 15.5
2 Kanal D 1.291.000 7.2 14
3 Pro TV 1.098.000 6.1 11.9
4 Romania TV 731.000 4.1 7.9
5 Antena 3 549.000 3.1 5.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 21.40), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 802.000 8.2 16
2 Kanal D 713.000 7.3 14.2
3 Pro TV 519.000 5.3 10.3
4 Romania TV 457.000 4.7 9.1
5 Antena 3 346.000 3.6 6.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 13 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 21.40), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 505.000 11.2 27.2
2 Pro TV 266.000 5.9 14.3
3 Kanal D 193.000 4.3 10.4
4 Prima TV 111.000 2.5 6
5 Romania TV 69.000 1.5 3.7

VEZI audienţa primei confruntări directe dintre Chefi la cuţite şi noii Masterchefi, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • c++ c++
    La ce audiente au avut cu masterchef ul sint sanse sa reinvie in 2018-2019 supravietuitorul dar facut calumea cu oameni care sa stie sa joace jocul si cu o promovare adecvata, sper ca au invatat din greseli.
  • Adevarul pur Adevarul pur
    Nu schimbi non stop echipa unei emisiuni. Inteleg ca fac asta toti neprofesionisii care conduc radiourile care si schimba zilnic echipa de la matinal... dar de la ProTV ai pretentii. Si din nou ne intoarcem la Sarbu, care stia sa faca vedete. El l a facut si pe Exarhu, doar ca el n a stiut sa ramana un simbol cultural si s a facut bucatar...
  • Dan Dan
    Au schimbat formatul și acest lucru costa audienta. Din ce îmi amintesc eu în preselecții aveau cea mai mare audienta și acesta scădea cu dueluri. Acum au început cu dueluri, de ce?
  • Lucian Lucian
    Eu as scoate de pe acest site sectiunea de comentarii. Digi24 nu are sectiune de comentarii si totusi are o gramada de vizitatori. La ce bun sa ai o asemenea sectiune si sa vezi oameni certandu-se pe audientele unor emisiuni? Imi pare rau sa o spun, dar cei care fac asta, ar merita programul tv de pe vremea lui Ceausescu.
  • geo geo
    Ce masacru...
    Asteptam ”explicatiile” managementului Pro TV.
  • circo circo
    parca vad ca saptamana viitoare muta proteveul pe bucatari la 12 noaptea si revine cu filme cu seagal si statham #SupravietuitorulReloaded
  • doar eu doar eu
    Chiar asa radu

    audiențe meci
  • F F
    Cam mare diferenta pe comercial. Nu știu dacă se mai poate recupera. Partea interesanta este ca noul sezon mi se pare mai bun decât ultimul. Mai bine facut și cu niște chefi care au vorbele la ei. :)) Dar uneori mai contează și alte lucruri. Probabil nu poți la nesfârșit sa te joci cu juriul fără sa nu îți superi publicul, iar notorietatea adversarilor face lucrurile și mai dificile. Și uite așa o emisiune cu audiente decente pare ca a fost îngropată de o decizie neinspirata.
  • mile mile
    expertule , se comenteaza dar nu se boceste esecul unei emisiuni , te crezi destept dar pt asta trebuie sa fi obiectiv , de ce nu vorbesti de profesia juratilor de la pro tv , pt tine orice lucru e bun doar pt ca e la pro tv , oamenii considera ca antena este mai buna cu aceasta emisiune
  • Expertul, Expertul,
    @mila, Aici se comenteaza stiri media, nu aberatiile scrise de un individ cu mintea unui copil de clasa a II-a.
  • mile mile
    si ce te agiti expertule , pierzi ceva daca nu face rating , esti cumva platit de ei
  • claudiuu claudiuu
    Master Chef e un esec total sa vedem audintele la Rat de vineri apoii laa Vocea Romaniei Junior
  • Expertul, Expertul,
    @radu, Meciul a facut 8 rating si 20% share pe comercial, deci a crescut fata de Masterchef.
  • Expertul, Expertul,
    Unii credeau ca Masterchef va creste, dar n-au fost realisti! Masterchef e un esec in audiente, chiar mai mare ca Survivor. Ieri, spuneam ca in doua trei saptamani, ProTV va inlocui Masterchef cu filme, dar cred ca asta se va intampla mult mai repede. Audientele imi arata ca telespectatorul roman nu accepta schimbarile radicale in format si asta ar trebui sa inteleaga si managementul.
  • Allex Allex
    Este ultimul sezon Masterchef... soarta show-ului este aproape decisa.

Trimite un comentariu

sus