Skip to main content

VIDEO. Adrian Nour: „Am fost la X-Factor înainte de Vocea, am fost foarte dezamăgit”. Ce altă emisiunea a refuzat? EXCLUSIV!

 
Adrian Nou, în studioul de podcast Paginademedia.ro
Adrian Nou, în studioul de podcast Paginademedia.ro

Adrian Nour a fost prezent astăzi în studioul nostru de podcast şi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Paginademedia, detalii necunoscute din CV-ul său artistic. Înainte de lansarea TV în show-ul „Vocea României” (Pro TV) din 2013, artistul a fost şi la preselecţiile pentru un alt talent show, mai precis „X-Factor” (Antena 1), experienţă despre care a vorbit abia acum. „Am fost foarte dezamăgit, nu am trecut de probe. Am suferit foarte mult atunci”, a spus Adrian Nour.

Publicitate

Adrian Nour a participat în 2013 la „Vocea României” la Pro TV şi a ajuns până în marea finală a competiţiei.

A povestit cum a debutat în televiziune, pentru o ediţie specială Interviul Lunii. A spus şi cum a trecut peste dezamăgirea de la „X-Factor” şi de ce a ales să participe la „Vocea României”.

Interviul Lunii este un proiect Paginademedia.ro, susţinut de Banca Transilvania.

VIDEO. Adrian Nour: „N-am cântat rău la X-Factor, dar nu m-au vrut acolo”

Am fost la «X-Factor», la prima ediţie, şi am fost foarte dezamăgit. Nu am trecut de probe. N-am cântat rău, dar nu m-au vrut acolo. Am suferit foarte mult atunci şi mi-am pierdut şi încrederea în mine”, a spus Adrian Nour, pentru Paginademedia.ro.

Am scos spectacolul «Necuvinte». Am trecut peste şi am mers la «Vocea», să fac reclamă spectacolului. A apărut puţin spectacolul «Necuvinte» la Vocea şi m-am bucurat. Şi am şi ajuns până în finală, nu mă aşteptam.

Acolo am cunoscut-o pe Dana Dorian şi mi-a dat multă încredere în mine. Ea mi-a spus să zâmbesc. Am întors un singur scaun, al lui Brenciu. Erau Moga, Smiley şi Loredana, se uitau ciudat la mine. Dar Horia a văzut ceva în mine şi aşa am intrat în concurs. Duetul cu Ana Maria Mirică a impresionat şi Smiley a crezut şi el în mine şi am intrat în echipa lui apoi”, a mai spus Adrian Nour.

Adrian Nour a fost şi jural pentru o competiţie televizată. Dar a refuzat participarea la show-ul „Te cunosc de undeva!”.

  • Interviul integral cu Sdrian Nour poate fi urmărit pe facebook.

Adrian Nour are luni următorul spectacol, „A Night in December”, alături de Monica Opra, la Sala Luceafărul din Capitală, de la ora 19.00. 

VIDEO. Adrian Nou: „Mi-am dat seama că nu pot da sfaturi concurenţilor”

La «Te cunosc de undeva!» nu e de mine. Am fost jurat la «Cântă acum cu mine», am filmat în Polonia, dar nici acolo nu m-am simţit în largul meu. Mi-am dat seama că nu pot da sfaturi concurenţilor.

Mi-ar plăcea să lucrez cu cineva, dar nu să spui în câteva secunde cuiva că nu e bine. Cum să aduni în câteva secunte toate cuvintele potrivite. Am fost în juriu la un concurs naţional de muzică de la Conservator”, a mai spus Adrian Nour.

Adrian Nour: „Mi-ar plăcea să fac eu o emisiune”

Mi-ar plăcea să fac eu o emisiune, să scriem scenarii. Cred că mi-ar plăcea să fiu mai mult în spate, să fiu în producţie. Să combinăm umor, muzică. Ceva gen Saturday Night Live.

VIDEO. Despre Adrian Nour. În 2013 la „Vocea României”. Joacă în multe spectacole de musical

  • Adrian Nour este actor, muzician şi dansator de step, cariera sa profesională cuprinde numeroase roluri în teatru şi film.
  • Este absolvent de Actorie la Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi al unui master de jazz la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.
  • Colaborează cu instituţii importante în spectacole de teatru, dar şi de pantomimă, dans contemporan sau musical: „Fantoma de la Operă”, „Romeo şi Julieta”, „Kiss me, Kate” (Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”), „Necuvinte” (Compania „Dan Puric”), „Mamma mia” (Sala Palatului), „My Fair Lady” (Grand Cinema), „Folia, Shakespeare & Co” (Teatrul Naţional Bucureşti), „Iona” (Teatrul Dramaturgilor Români), „#EmojiPlay” (Teatrul EXCELSIOR).
  • Şi-a început activitatea muzicală prin participarea la „Vocea României” în 2013, ajungând până în etapa finală a concursului. Susţine numeroase concerte alături de Trio Zamfirescu, dar şi împreună cu trupa sa de jazz. În 2018 a înfiinţat „sTAP Studio”, prima şcoală de step din România.
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus