Skip to main content

Adrian Bucur, noul prezentator al Digi 24. Vine după o scurtă perioadă de TVR şi doi ani de Metropola

 
Adrian Bucur, noul prezentator al Digi 24. Vine după o scurtă perioadă de TVR şi doi ani de Metropola

Adrian Bucur a debutat, vineri, 7 octombrie, la Digi24, acolo unde a prezentat jurnalele de ştiri ale orelor 16:00 şi 17:00.

Publicitate

Înainte de venirea la Digi, Adrian Bucur a fost realizatorul „PODCASTv” la televiziunea publică timp de câteva luni, o producţie "difuzată online despre tabuurile societăţii româneşti", conform stiriletvr.ro. Adrian Bucur a stat câteva luni la TVR, după o perioadă de doi ani la Metropola TV, postul Consiliului Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

„Am incheiat cu aceasta editie de podcastv un alt capitol in cariera. Multumesc echipei TVR si invitatilor minunati care au acceptat sa discutam despre lucruri cu adevarat importante. Ne revedem curand”, afirma Adrian Bucur, printr-o postare pe LinkedIn, după ultimul podcast.

A deschis emisia Metropola cu Gabriela Firea

Înainte de TVR, în 2020, Adrian Bucur a deschis, practic emisia postului Metropola TV, printr-o emisiune "Prime Time" în care invitată a fost Gabriela Firea, soţia lui Florentin Pandele. A şi primit o avertizare de la CNA pentru această emisie, înaintea alegerilor locale din 2020. Emisiunea a fost considerată de către un membru CNA una „de servilism” pentru Gabriela Firea, candidatul de atunci la Primăria Generală din partea PSD.

Citeşte şi: în familie. Televiziunea lui Pandele, penalizată pentru emisiunea cu Gabriela Firea. "Această emisiune mi se pare o dovadă de servilism" - membru CNA

Cine este Adrian Bucur

Adrian Bucur este un jurnalist de radio şi televiziune, cu o experienţă de 25 de ani în domeniu, care a lucrat atât în redacţii precum TVR, Realitatea, Prima TV, Europa FM, Metropola sau Romania TV, cât şi în calitate de Consilier de presă în cadrul Ministrului Integrării Europene sau membru în Consiliului de Administraţie a televiziunii naţionale, desemnat din partea Partidului Conservator (PC) în 2014.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Cosmin, poți folosi cuvinte care să treacă de moderare? Știu că NU am niciun drept să te oblig să fi corect politic, dar chiar nu ți se înțelege mesajul...
  • Cosmin Cosmin
    A fost si ***ui Chelemen la *** TV, scuze RTV,
  • jk jk
    @Soby exact.Dar nu e pentru prima data.
  • Soby Soby
    @jk, măcar la Digi Sport 1 am văzut că se afișează cartonul că sunt probleme tehnice.
  • jk jk
    Soby,uite ceva pe placul tau.La Digi sunt probleme cu sculele.Nu la Digi24 ci la canalul principal de sport.Din nou.E deja a 3 a sau a 4 a oara in ultimele 2 luni cand au probleme cu emisia in timpul unui meci si se scuza
  • Asterics09 Asterics09
    Vai de mine cu tipul asta! Am stat sa-l ascult si privesc in weekendul ce a trecut. Ce sa zic....aer prafuit tipic de TVR in care el inca isi introduce jurnalele cu "sunt gazda Dvs pentru urmatoarele ore" si la final expresia aia stiristica de pe vremuri " eu va las acum, preia stafeta Ligia Munteanu" Geeeeeezzzz...oare cei din redactie, colegii, nu-i spun nimic ? Nu ii dau asa niste hint-uri cum sa inceapa emisia, cum sa termine emisia? Zici ca este incepator si vorba aia are ditamai cartea de vizita, n-ar trebui sa mai fie asa bajbaitor si pierdut. Ma uitam ca vine camera pe el si nu stie cum sa inceapa..zice "am revenit in direct" si intra deja cu textul de pe prompter total anapoda fata de stilul "stiristic" al Digi24. Trebuie sa mai lucreze la felul asta de a intra si de a iesi in/din direct ca e inca in stilul anilor 2000 din pacate. Poate sa invete ceva de la Oana Zamfir, Mihaela Brazdes, Catalin Nunu, Teo Tompea si multi altii de acolo. In rest, imi place cum tine un live cu un invitat in studio sau prin video/Skype - aici se vede ca a lucrat mult la stiri. Doar trebuie sa faca ceva cu dictia si atitudinea asta de intro/out ca e jale mare (prafuiala cum spuneam). Si totusi surpriza sa-l vad la Digi24. Era ultima persoana din spectrul jurnalistic pe care sa o vad la Digi24. Sper sa evolueze la "stil" si atitudine.
  • Soby Soby
    A mai fost și la B1 TV pentru o scurtă perioadă în 2011.
  • Cip Cip
    Torica is the best. I-a calcat in picioare pe fraierii de la TVR. Turturica i-a dublat salariul, asta in timp ce acolitii lui de la serviciile care de reportaj si transmisiunii au capatat mariri de salarii pe perioada nedeterminata de 15%. Sa va mutati toti acolo, la cabluri cu voi. Bravo Toricel, i-ai facut pe aia de-ti plătesc deplasarile pe la Sinaia si Brussel prin cotizatii. Acum se explica cum de *** nu e atacata niciodata.
  • Livia Pila Livia Pila
    S-au pricopsit domnii de la Digi cu Mister Bârfă.

Trimite un comentariu

sus