Skip to main content

Interviul zilei. Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu la B1 TV, audienţe peste media zilnică a postului. Declaraţiile, preluate de posturi TV chiar în timpul emisiunii

 
Interviul zilei. Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu la B1 TV, audienţe peste media zilnică a postului. Declaraţiile, preluate de posturi TV chiar în timpul emisiunii

Cătălin Cîrstoiu în Studioul B1 TV, interviul zilei de miercuri. Declaraţiile medicului candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei au fost date în direct, la B1 TV şi au făcut rapid turul presei.

Publicitate

Răspunsurile lui Cîrstoiu au fost preluate de alte televiziuni de ştiri încă din timpul emisiunii: Cosmin Prelipceanu (Digi 24) a citat în timp real declaraţiile medicului. Şi Antena 3 a preluat din răspunsuri şi le-a difuzat după ora 21.00, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Gazda interviului de la B1 TV a fost jurnalistul Alex Vlădescu. Moderatorul este temporar pe acest tronson orar (în mod normal, se ocupă de Bună dimineaţa, România).

Câţi români s-au uitat?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cifrele B1 TV, cu interviul cu Cîrstoiu, au fost peste media pe interval şi de două ori mai mari decât audienţa zilnică a site-ului. În medie, peste 60.000 de români s-au uitat în fiecare minut la cele trei sferturi de oră de interviu (intervalul 20.00-20.45). Cifrele vin şi în contextul în care, conform datelor de audienţă, B1 TV este pe un trend ascendent în ultimele săptămâni, ratingul mediu pe prime-time fiind cu 25%-30% peste luna martie.

Ce a spus Cătălin Cârstoiu? Răspunsurile lui vin după investigaţiile HotNews legate de faptul că medicul este, în acelaşi timp, director al Spitalului Universitar şi medic la o clinică deţinută de familia acestuia.

"Eu nu am luat niciodată pacienţi de la spital să îi duc la cabinetul privat."

"Da, am fost acolo, le-am oferit sprijin colegilor mei. Nu am încasat niciun ban, am făcut asta din devotamentul meu personal."

"Până la urmă eu nu am omorât pe nimeni."

Audienţa posturilor de ştiri pe intervalul interviului cu Cîrstoiu, la nivelul întregii ţări:

România TV - 354.000 telespectatori

Antena 3 - 225.000

Realitatea Plus - 95.000

Digi 24 - 95.000

B1 TV - 65.000

TVR Info - 20.000

EuroNews - 15.000

Prima News - 5.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus