Skip to main content

40 de întrebări cu Denise Rifai are sezon nou. Când revine pe TV emisiunea de la Kanal D?

 
Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a debutat la Kanal D în octombrie 2020 / foto: Kanal D
Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a debutat la Kanal D în octombrie 2020 / foto: Kanal D

Denise Rifai revine la TV cu un nou sezon al emisiunii sale de la Kanal D. Noile episoade de 40 de întrebări cu Denise Rifai încep de duminica viitoare, 10 septembrie.

Publicitate

Emisiunea a debutat la Kanal D la 6 octombrie 2020 şi în toamna aceasta a ajuns la sezonul cu numărul 4.

Show-ul păstrează acelaşi format: moderatoarea Denise Rifai adresează invitaţilor o serie de 40 de întrebări, aşa cum sugerează şi titlul emisiunii. Întrebările sunt legate de viaţa profesională sau personală şi au la bază informaţii acumulate din presă.

Denise Rifai: „Le mulţumesc invitaţilor că vin pentru a-şi spune povestea”

Invitaţii lui Denise Rifai au la dispoziţie două minute pentru a răspunde la întrebări şi primesc, dacă prezentatoarea consideră necesar, timp în plus.

„I-am obişnuit pe telespectatori cu o anumită ţinută a acestor interviuri, emisiunea este un produs media premium şi asta ne dorim să oferim în continuare şi în acest nou sezon.

Îi invit pe telespectatori să fie în continuare alături de noi, de asemenea, le mulţumesc pentru feedback-ul atât de frumos şi de încurajator, primit încă de la lansarea formatului.

Le mulţumesc şi invitatilor mei pentru încredere, pentru faptul că vin în faţa milioanelor de oameni pentru a-şi spune povestea şi a clarifica anumite lucruri care au ţinut primele pagini ale ziarelor”, a spus Denise Rifai, în comunicatul de presă transmis de Kanal D.

Emisiunea va fi difuzată, ca şi până acum, în fiecare duminică, de la ora 22.00.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus