Skip to main content

Noutăţile grilei de toamnă de la Digi 24. Intră pe post Cristi Citre, Valentin Chisoceanu şi Liliana Ruse

 
Noutăţile grilei de toamnă de la Digi 24. Intră pe post Cristi Citre, Valentin Chisoceanu şi Liliana Ruse

Grila de toamnă de la Digi 24. Postul de televiziune aduce jurnalişti noi pe post. Este vorba despre Cristi Citre, Valentin Chisoceanu şi Liliana Ruse, care vor intră pe post de săptămâna viitoare. Liliana Ruse a mai apărut deja la Digi 24, dar ca invitat în anumite jurnale.

Publicitate

Reamintim că cei trei jurnalişti Cristi Citre (venit de la Euronews), Valentin Chisoceanu şi Liliana Ruse (fostă realizatoare România TV) s-au alăturat postului Digi 24 luna trecută, după cum Paginademedia a relatat despre acel moment.

Vă prezentem noutăţile grilei de toamnă de la Digi 24:

Duminică, 17 septembrie va începe emisiunea Briefing, prezentată de Liliana Ruse. Formatul se va difuza săptămânal, de la ora 20.00 la 22.00.

Video. Liliana Ruse

- Din 18 septembrie, Cristi Citre va fi pe post de luni până vineri, de la ora 12.00, la Ştirile Amiezii şi va face echipă cu Anca Orheian.

Video. Cristi Citre

- Tot din 18 septembrie, jurnalistei Teodora Tompea i se alătură omul de radio Valentin Chisoceanu, de luni până joi, de la 16.00 la 19.00.

- Sâmbătă, 23 septembrie, Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu dau startul unui noi sezon al emisiunii de interviuri În faţa ta. Emisiunea este programată pentru sâmbătă şi duminică, de la ora 14.00.

Citeşte şi: Mutări la Digi24. Trei jurnalişti, printre care şi Liliana Ruse (ex Romania TV), s-au alăturat postului

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus