Skip to main content

Gastronomie de lux în Hamptons, o nouă emisiune are premiera la TLC

 
Gastronomie de lux în Hamptons, o nouă emisiune are premiera la TLC

Genul programului: reality show culinar de lux. Postul de televiziune TLC difuzează din această săptămână o nouă emisiune: Gastronomie de lux în Hamptons, producţie ce va avea premiera duminică, 9 octombrie, de la ora 22:00.

Publicitate

Acţiunea emisiunii este plasată într-un restaurant (75 Main) din Hamptons, New York, una dintre cele mai luxoase staţiuni din Statele Unite. 

„Gastronomie de lux în Hamptons invită telespectatorii să pătrundă într-una dintre cele mai exclusiviste enclave din lume, prezentând, de asemenea, toată drama din vieţile personalului tânăr şi sexy al unuia dintre cele mai căutate restaurante din Southampton, New York, 75 Main. Protagoniştii intră şi ies din relaţii, se ceartă şi lucrează pentru a se asigura că importanţii lor clienţi vor reveni”, spun reprezentanţii televiziunii.

„Acesta este lucrul pe care îl iubesc la ţara asta. După ce 75 Main, dar şi toate celelalte restaurante, au înfruntat un an extrem de dificil, am revenit pentru a ne bucura de cea mai bună vară de până acum, iar faptul că avem susţinerea echipei TLC este un vis devenit realitate,” spune Zach Erdem, proprietarul 75 Main.

În ce constă emisiunea?

Pentru a-i atrage pe cei mai pregătiţi angajaţi care să servească clientela elitistă, în rândul căreia se numără celebrităţi, politicieni şi cei ultra-bogaţi, proprietarul 75 Main, Zach Erdem, pune la dispoziţia personalului său o superbă vilă pe plajă – cu condiţia să respecte regulile şi să aibă grijă de clienţii săi. Uşor de zis, greu de făcut, având în vedere că personalul restaurantului se distrează chiar mai mult decât munceşte, pentru a profita din plin de ceea ce o vară în Hamptons poate oferi.

Zach Erdem  o recrutează pe Victoria Hilton, managerul care se va asigura că puţinele reguli pe care acesta le-a impus sunt respectate. Printre ele se numără punctualitatea, interdicţia la alcool în timpul serviciului şi, cel mai important, interzicerea relaţiilor între angajaţi. În vara din Hamptons, însă, regulile vor fi încălcate, personalităţile diferite se vor înfrunta, secretele vor ieşi la iveală, un triunghi amoros şocant va fi expus, iar iubirea adevărată s-ar putea să iasă în cale.

Episoadele următoare din emisiunea Gastronomie de lux în Hamptons vor putea vizionate săptămânal, tot de la ora 22:00.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Dati audientele de aseara a serialului Adela

Trimite un comentariu

sus