Skip to main content

Laura Nureldin, demisie de la Observatorul Antenei 1

 
Laura Nureldin, demisie de la Observatorul Antenei 1

Plecare de la Observatorul Antenei 1. Jurnalista Laura Nureldin a demisionat de la postul Antena 1, unde prezenta de patru ani programul de ştiri Observator. Nureldin ar fi decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune după ce a fost mutată pe diferite tronsoane orare, fie în timpul zilei, fie în prime-time, potrivit cancan.ro

Publicitate

Publicaţia cancan.ro citează şi un mesaj intern al jurnalistei Laura Nureldin la plecarea de la Antena 1:

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situaţia în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte faţă de mine (n-aş vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în faţa profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni”. Poate că va ajunge şi „aşa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere”. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, şi-a explicat jurnalista decizia în demisia depusă în urmă cu două zile.

Laura Nureldin şi-a început cariera în 2002, când a prezentat un jurnal în limba engleză la Realitatea TV. Din 2004 până în 2006 a lucrat la Naţional TV drept prezentatoare tv, iar din 2006 până în 2010 a fost editor-prezentator la The Money Channel.

Şi-a continuat cariera între septembrie 2010 şi martie 2011 la TVR 1, unde a prezentat emisiunea „Papucul Doamnei”. A lucrat pentru scurt timp la TVR Info, între februarie şi iulie 2012. Din august 2012 şi până în august 2018 a prezentat ştirile la Antena 3.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus