Skip to main content

Medika TV se relansează astăzi. Se reiau emisiunile live. Tragedia de la Crevedia, subiectul serii. Postul face parte din grupul care deţine Prima TV şi Prima Sport

 
Si ona Bălănescu şi Eugenia Foarfecă se ocupă de emisiunile live, Doctor Medika, respectiv Sistemul Medikal
Si ona Bălănescu şi Eugenia Foarfecă se ocupă de emisiunile live, Doctor Medika, respectiv Sistemul Medikal

Medika TV, singura televiziune medicală din România, reia transmisiile de astăzi, de la ora 18.00. Postul face parte acum din grupul Clever, care deţine şi Prima TV şi Prima Sport. Emisiunea TV care deschide noul sezon Medika TV este cea prezentată de Simona Bălănescu, Doctor Medika, transmisă în direct.

Publicitate

Doctor Medika va fi difuzată de acum înainte în fiecare zi de luni până joi, de la ora 18.00, timp de două ceasuri, în direct. Talkshow-ul îşi propune să aducă în platou „cei mai buni medici”.

„Astăzi, in prima parte a emisiunii, Simona Bălănescu şi invitata sa, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competenţe în apifitoterapie, vor discuta despre sănătatea ca stil de viaţă, despre ce se întâmplă cu speranţa de viaţă sănătoasă, precum şi ce ne poate îmbolnăvi grav şi prea devreme.

În a doua parte a emisiunii, gazda şi invitata sa, dr. Roxana Boanţă, medic primar chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie endocrină cervicală, vor discuta despre afecţiunile tiroidei şi tehnici moderne în chirurgia glandei tiroide”, se arată în comunicatul transmis de Medika TV.

Tot de astăzi începe şi Sistemul Medikal, emisiunea realizată şi prezentată de Eugenia Foarfecă, care este la debut pe Medika TV. Şi acest talk-show va fi în direct, de la ora 20.00 la ora 21.00. Prima ediţie va aborda subiectul momentului: tragedia de la Crevedia.

„Voi discuta despre situaţia pacienţilor care au suferit arsuri în urma exploziilor de la Crevedia. Deschid ediţia cu Alexandru Rafila, Ministrul Sănătăţii. Ne va da ultimele informaţii despre starea pacienţilor, dar şi despre stadiul centrelor de mari arşi de care este atât de mare nevoie în Romania”, a spus Eugenia Foarfecă.

„Dr. Bogdan Opriţa, coordonator UPU Smurd Bucureşti, purtător de cuvânt a Spitalului de Urgenţă Floreasca, va veni şi el cu noi informaţii. În platoul emisiunii vor fi prezenţi Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, victimă a incendiului din clubul Colectiv din 2015 şi Ioana Stăncel, expert în politici de sănătătate publică. De asemenea, Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii, va vorbi despre ce s-a întâmplat cu proiectele centrelor pentru mari arsi în timpul mandatului său”, se mai precizează în comunicatul transmis de Medika TV.

Despre Eugenia Foarfecă

Eugenia Foarfecă şi-a început cariera de jurnalist la Naţional TV, unde a lucrat ca redactor şi reporter timp de patru ani.

Apoi a intrat în echipa postului Prima TV, unde a lucrat ca reporter pe zona de sănătate mai mulţi ani şi unde în prezent este editor general al ştirilor Focus.

În acelaşi timp este editor senior pe zona de sănătate la agenţia de presă news.ro şi s-a alăturat echipei Medika la sfârşitul lunii august. Pe acest post va realiza o emisiune live, de luni până joi, de la ora 20.00, numită Sistemul Medikal.

„În cadrul acestei emisiuni vor fi invitaţi decidenţi din sistemul de sănătate, reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi, dar şi medici din diferite specialităţi. Emisiunea îşi propune să aducă în atenţie schimbările din sistemul de sănătate, deciziile care afectează pacienţii, legislaţia din domeniu, la zi, evenimentele majore din sistem şi impactul lor asupra sănătăţii românilor”, spune Eugenia Foarfecă.

Se lansează încă un talk-show cu teme medicale, Fii bine!, dedicat în special

În afară de aceste emisiuni, va fi introdus în program încă un talk-show, Fii bine!, ce va fi difuzat o dată pe săptămână, în zilele de vineri, de la ora 20.00 la 21.00.

Producătorii acestuia anunţă că vor aborda „subiecte de nutriţie, estetică (cosmetică de îngrijire, cosmetică medicală, operaţii de înfrumuseţare, tehnologii de ultimă generaţie), sport, psihologie şi dezvoltare personală, medicină alternativă. Temele vor fi abordate în aşa fel încât mesajul să fie clar:  este important echilibrul emoţional, psihic şi alimentar.

Va fi o emisiune axată pe wellness şi lifestyle, care-şi propune să informeze publicul din Romania, cu privire la cele mai noi proceduri de prevenţie şi tratament, cu accent pe stilul de viaţă armonios şi sănătos, care va aduce noutăţi în domeniul frumuseţii, cât şi informaţii benefice legate de sănătatea organismului”.

Grupul Clever operează prin firmele sale, CleverMedia Network şi CleverBusiness Transilvania, următoarele staţii TV şi siteuri web:

  • Staţii TV: Prima TV, Prima News, Profit News, Prima Comedy, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Prima Sport 5, Cinemaraton, Agro TV, Medika TV.
  • Site-uri: agro-tv.ro, primasport.ro, profit.ro, servuscluj.ro, lookmedica.ro, primaplay.ro.
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus